Trappstädning Stockholm

Vi kan trappstädning

Vad många inte tänker på är att trappuppgången är bland det första intrycket man möts av när man besöker en fastighet. Intrycket man får är beroende på hur rent eller smutsigt det är. Därför är det viktigt att en trappstädning görs så ofta som möjligt med jämna intervaller så att det just håller sig rent. Ett positivt intryck gynnar alla såväl inneboende och hyresgäster som ägare av fastigheten, glada kunder resulterar i ett gott rykte. Förutom att regelbunden trappstädning håller huset snyggt minskar det också slitaget. Vi städar trappuppgångar hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Stockholm.

Trappstädning

Städning av trapphus

Trappstädning tillsammans med Stockholms Allstäd

Med oss får man ta del av en trappstädning som är inbjudande för alla såväl bofasta som besökare. Vi anpassar lösningen så den passar just er och befintliga behov för optimal rengöring. Under vintern finns det ett större behov av trappstädning för att behålla trapporna rena. Inget objekt är för litet eller stort för ett samarbete då vi har många års erfarenhet. Personalen har den kunskap som krävs efter interna utbildningar och vi samarbetar med de ledande aktörerna inom arbetsredskap och miljövänliga rengöringsmedel. Alla våra medel är Svanen-märkta. och vår erfarenhet av städning kan garantera att resultatet blir professionellt alla gånger.


Anpassningsbara lösningar för trappstädning hos just er BRF eller kontor

Vi har vad som krävs före att ta hand om er trappstädning med korrekt skötsel och regelbunden rengöring ökar man standarden på fastigheten direkt. Man minskar behovet av underhåll och trapphuset håller sig utan renovering mycket längre. Alla trappor ser olika ut och har olika material på golven vilket kräver kunskap på vilka redskap och rengöringsmedel man skall använda för att rengöra dem med bästa resultatet. Finns det fönster i trappuppgångarna putsar vi dem också. Vissa golv är slitna efter många år och det krävs oftast en golvvård för att få upp glansen. Vi är specialister på trappstädning sedan år 1998. Att man håller sitt trapphus snyggt och fräscht lönar sig i längden eftersom det minskar risken för sabotage som annars kan omfatta dyra och tidskrävande åtgärder. Vi är ett enkelt val då vi utför trappstädning i hela Storstockholm och bidrar med en långsiktig lösning till ett bra pris eftersom du får trappstädning av riktigt bra kvalitet. Ni behöver inte tänka på vad som kommer att behövas för att era trappor skall bli rena då vi har allting som krävs. Tveka inte att höra av er så berättar vi mer om våra tjänster, om hur vi städar trappor. Ni kan nå oss på per telefon på kundtjänst 086152631 eller per mail, [email protected] Vi kommer gärna ut till era trappor för ett möte, då vi tar en närmare titt på plats.

Perfekt trappstädning

Vi städar era trappor

Vad ingår i en trappstädning?

Vi har flexibla lösningar som anpassas efter varje specifik kund. Det förekommer dock moment som är extra bra att ha med när man genomför processen. Exempel på hur en trappstädning kan se ut är följande:

  • Städning av golv.
  • Torkning av räcken, fönsterkarmar, och lister.
  • Rengöring av armaturer och element.
  • Städning av hiss och entré.
  • Iordningställande av anslagstavlor och rengöring av väggar vid behov.
  • Putsning av fönster och glas.


Skinande resultat i trapphus runt om i Stockholm

Vad många inte tänker på är att trappuppgången är bland det första intrycket man möts av när man besöker en fastighet. Ett positivt intryck gynnar alla såväl inneboende och hyresgäster som ägare av fastigheten, glada kunder resulterar i ett gott rykte. Förutom att regelbunden trappstädning håller huset snyggt minskar det också slitaget. Vi städar trappuppgångar hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Stockholm.

Ett rent trapphus

Trappstädning

Trappstädning med försäkring, F-skatt & miljövänliga medel?

Stockholms Allstäd AB är högst rankad på kreditvärdighet enligt UC, upplysningscentralen och innehar en verksamhetsförsäkring till ett belopp om 10miljoner kronor. Vi erhåller F-skattsedel så våra kunder kan ta del av en trygg och säker städning. Dessutom städar vi med Svanen-märkta miljömedel för hänsyn till miljön och våra medarbetare. Enligt UC Guld så står det att: UC GULD indikerar att STOCKHOLMS ALLSTÄD STOCKHOLMS ALLGROSSIST AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.