MATTVÄTT STOCKHOLM

Ge dina mattor nytt liv och välkomna besökare med stil genom att boka en professionell mattrengöring i Stockholm. Våra tjänster är inte bara ett sätt att förnya mattornas utseende, utan också en investering i att skapa ett inbjudande och rent utrymme för alla som stiger in i din byggnad eller hem.

 

Vi tvättar mattor med exemplarisk noggrannhet och professionalism, vilket gör att blir som nya! 

Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i vårt formulär nedan så återkommer vi inom 24 timmar.

Vill du få en kostnadsfri offert på mattvätt, fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Miljövänlig och effektiv mattrengöring

Oavsett om du representerar ett företag eller söker tjänster för ditt eget hem, erbjuder vi högkvalitativa, miljömedvetna rengöringstjänster för dina mattor. Vi har kommit långt från de dagar då mattrengöring innebar hög vattenförbrukning och osäker fläckborttagning. Idag använder vi toppmodern teknik som minimerar vattenanvändningen och maximerar effektiviteten, så att du kan njuta av rena mattor med minimal torktid.Oavsett om du representerar ett företag eller söker tjänster för ditt eget hem, erbjuder vi högkvalitativa, miljömedvetna rengöringstjänster för dina mattor. Vi har kommit långt från de dagar då mattrengöring innebar hög vattenförbrukning och osäker fläckborttagning. Idag använder vi toppmodern teknik som minimerar vattenanvändningen och maximerar effektiviteten, så att du kan njuta av rena mattor med minimal torktid.

Rengöring anpassad för alla typer av mattor

Varje matta är unik och kräver särskild omsorg beroende på material. Vi hanterar allt från ull till syntetiska material och ser till att varje matta får den skonsamma men effektiva behandling den förtjänar.

Kontakt

Mattrengöring för alla branscher i Stockholm

Vi erbjuder mattvätt i Stockholm som tvättar djupt och tar bort dina avtryck. När vi på Stockholms Allstäd tvättar din matta gör vi det med exemplarisk noggrannhet, miljövänligt och med professionalism. Vi har tvättat mattor i Stockholm sedan 1998 och tvättar idag mattor åt både företag och privatpersoner, i kontorsmiljöer och offentliga miljöer. Vi hjälper er gärna med mattvätt på ert hotell, köpcentrum, biograf eller bibliotek.

Mattvätt kan även kombineras med till exempel storstädning, kontorsstädning, trappstädning eller några av våra andra tjänster. När du väljer Stockholms Allstäd väljer du både med plånboken och med hjärtat. Vi erbjuder mattrengöringstjänster anpassade för varje behov. Boka enstaka rengöringar eller skapa ett regelbundet schema för att säkerställa att dina utrymmen alltid är inbjudande och rena.

Röd matta - Mattvätt Stockholms

Vi täcker hela Stockholm

Vi erbjuder mattrengöringstjänster för hela Stockholm, inklusive alla större områden som Norrmalm, Gamla Stan, Södermalm, Östermalm och Kungsholmen. Kontakta oss så återkommer vi med ett prisförslag inom 24 timmar. 

Utnyttja rut-avdrag för mattrengöring

Tack vare möjligheten att använda rut-avdraget blir det ännu mer ekonomiskt fördelaktigt att anlita oss för mattrengöring. Dra nytta av skattereduktionen och njut av fräscha, rena mattor till ett reducerat pris.

Rengöring av matta - Stockholms Allstäd

Här är några omfattande tips för underhåll av mattor så att de håller sig i toppskick

  • Regelbunden dammsugning: Dammsug ofta i områden med mycket trafik och avgaser. Använd en dammsugare som är CRI-certifierad med Seal of Approval för bästa resultat.
  • Omedelbar fläckborttagning: Ta hand om spill direkt för att förhindra fläckar. Olika typer av spill kräver olika rengöringstekniker.
  • Professionell djuprengöring: Låt professionella rengöra dina mattor var 12 till 18 månad för att ta bort inarbetad smuts.
  • Mattskyddsspray: Om din matta inte redan är fläckresistent, överväg att använda en mattskyddsspray.
  • Klipp snagg: Klipp snagg i mattan istället för att dra i dem.
  • Minimera solljusexponering: Skydda din matta från långvarig exponering för solljus.
  • Rotation av möbler: Flytta tunga möbler som står på mattan med jämna mellanrum för att undvika att mattan krossas.
  • Försiktighet vid möbelflytt: Dra inte tunga möbler över mattan.