Professionell klottersanering i Stockholm

Klottersanering är en viktig del av att upprätthålla fastigheters estetik och värde. En hel och ren fasad utan klotter ger ett tryggare och trevligare intryck. För kommuner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm som vill bli av med oönskat klotter på sina fasader, erbjuder Stockholms Allstäd professionell klottersanering. Med år av erfarenhet inom branschen samt stor kunskap, ser våra klottersanerare till att återställa och skydda dina fastigheter och fasader mot graffiti och irriterande klotter.

Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Kostnadsfri offert på klottersanering

Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Gratis prisförfrågan
Klottersanering Stockholm - Stockholms Allstäd

Våra beprövade metoder för klottersanering

Vi på Stockholms Allstäd använder avancerad teknik och beprövade metoder för olika underlag, för att utföra effektiv klottersanering i Stockholm. Vi undviker farliga ämnen och använder oss av skonsamma medel för att skydda både miljön och fasadens underlag.

  • Högtryckstvätt - Vi sanerar med högtryckstvätt och miljövänliga rengöringsmedel för att avlägsna klotter från olika ytor, inklusive tegel, betong och trä. Denna metod är skonsam mot fastighetens material samtidigt som den effektivt tar bort klotter.
  • Kemisk rengöring - För känsligare ytor kan vi använda kemisk rengöring för att säkert lösa upp och ta bort klotter utan att skada ytan. Våra experter vet vilka kemikalier och tekniker som ska användas för varje specifik situation. Vi samarbetar enbart med leverantörer som är under övervakning av Kemikalieinspektionen och som delar vår miljö- och kvalitetsinriktning.
  • Mekanisk klottersanering - Den här metoden kallas även blästring och innebär oftast mer slitage på fasaden och underlaget. I vissa fall kan det vara bättre att tillämpa än de traditionella metoderna. Vi gör givetvis alltid en analys av ditt klotter och ytan det sitter på innan vi bestämmer oss för mekanisk sanering.
  • Skyddande ytbehandling - Efter att klotter har tagits bort kan vi applicera skyddande ytbehandlingar för att försvåra klottrande i framtiden. Dels blir nytt klotter lättare att avlägsna och dels tränger det inte in i underlaget lika lätt. Eftersom klotterfärg är dyrt att köpa och det viktigaste för en klottrare är uppmärksamheten, reduceras därmed motivationen att klottra på nytt.
Klottersanering avtal - Stockholms Allstäd

Viktigt att avlägsna klotter snabbt

Klotter är ett vanligt problem som kan förstöra fastigheternas utseende och skapa ett otryggt intryck. Det är viktigt att agera snabbt för att ta bort klotter och förhindra att det blir en permanent del av din fasad. Ju snabbare du får bukt med det, desto enklare blir saneringen. Stockholms Allstäd erbjuder professionell klottersanering i Stockholm med omnejd. Vi tar inte bara bort klottret utan ser även till att återställa fasadens ursprungliga skick och behandla ytan så att eventuellt nytt klotter har svårare att fästa.

Så förhindrar du mer klotter

Klotter kan dyka upp var som helst och när som helst. När klottret väl sitter där är det avgörande att ta bort det så snabbt som möjligt, dels för att det ger ett fult intryck och dels för att området faktiskt riskerar att drabbas av ännu mer klotter inom kort. Ett tips är att installera övervakningskameror och stark belysning vid fasadväggarna, som skyddsåtgärd.

Klottersanering kräver rätt kunskap

Att utföra klottersanering kräver kunskap. Metoderna ska tillämpas på rätt sätt och om det görs fel kan fasaden bli skadad. Vi på Stockholms Allstäd har ett duktigt team av erfarna tekniker som är tillgängliga för att snabbt få bort klottret med effektiv klottersanering i Stockholm.

Vanliga frågor & svar om klottersanering

Kontakta oss idag för klottersanering i Stockholm

Om du är fastighetsägare, bostadsrättsförening eller företag i Stockholm och behöver professionell klottersanering, tveka inte att kontakta Stockholms Allstäd. Vi hjälper dig att återställa och skydda dina fastigheter från oönskat klotter. Tillsammans kan vi säkerställa att din fastighet förblir attraktiv och välbevarad.

Kontakta oss idag för mer information om vår klottersanering i Stockholm, eller begär en

kostnadsfri offert