Städbolag i Stockholm

Välkommen till Stockholms Allstäd - ditt pålitliga städbolag i Stockholm.

Vi förstår vikten av att ha ett rent och välorganiserat hem eller företagsmiljö, vilket är varför vi erbjuder en rad professionella städtjänster för både privatpersoner och företag. Låt oss hjälpa dig att skapa en renare och mer hälsosam miljö idag!

Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i vårt formulär nedan så återkommer vi inom 24 timmar.

Är du i behov av våra städningstjänster, kontakta oss!

Städbolag med professionella städtjänster i Stockholm

Sedan 1998 har vi städat svenska hem men nu är utbudet mycket större än så, vi har allt som behövs för att klassas som en komplett städfirma.
I utbudet förekommer bland annat trappstädning, flyttstädning, hemstädning, företagsstädning och kontorsstädning vi är övertygade om att det finns något som passar er. Anpassningsbara tjänster underlättar eftersom våra kunder får möjlighet att bygga upp städningen som de själva behagar.

Vi gör allt för att ni ska få en bra städupplevelse.

Städning utifrån kundens behov

En hjälpande hand för att få vardagen att gå ihop är inget och skämmas över. Alla behöver det ibland, men vissa mer eller mindre. Vi är ett städbolag av unik expertis som kan hjälpa dig med rengöringen hemma och på arbetsplatsen. Vi erbjuder flexibla tjänster som minskar onödig stress och ångest. Med prisvänlighet och endast kvalitativ städning lönar det sig att anlita oss. Arbetet för att uppfylla era förväntningar pågår ständigt och vi jobbar hårt varje dag för att ni ska vara tillfreds med vår städservice. 

Vikten av att anlita ett pålitlig städbolag

Att man undersöker vem som tar hand om städningen är mycket betydelsefullt. Rengöringen ska inte bara vara väl genomförd, personalen ska också kunna erbjuda ett bra kundbemötande och svara på eventuella funderingar som uppstår. Hanteringen ska vara pålitlig utan några som helst tvivel. Alla som jobbar hos oss uppfyller kraven och har rätt kompetens att genomföra städningen professionellt. Vi prioriterar att ni får en bra upplevelse med oss samt är tillfreds med arbetet vi åstadkommit och om inte åtgärdar vi eventuella brister.

Varför välja oss som städbolag i Stockholm?

Vi vill att alla ska ha möjlighet till kvalitativa städtjänster som inte kostar för mycket. Onödiga avgifter och dyra priser har slopats redan från start och vi står fast vis beslutet. Oavsett om era behov är stora eller små ser vi till att hitta en lösning som passar plånboken och oberoende av de prisvänliga tjänsterna är resultatet fortfarande professionellt samt genomförs av vår personal. Alla medarbetare på Stockholms Allstäd har vad som krävs för att städa ert projekt tryggt. Vi är ett företag som riktar in oss på god service och absolut bästa städning för att göra det lönsamt. Passionen vi har är svårslagen och går inte att hitta bland någon av konkurrenterna. Det är också vad som gör oss unika för egentligen har vi samma utbud som alla andra, Men städningen är av sitt egna slag. Det är ett enkelt val att anlita oss och vi står alltid redo.

Boka städning redan idag!

Vi finns här för dig. Kontakta oss för att boka din städtid!

Ring oss på 08 - 61 52 631 eller skicka iväg en offertförfrågan redan idag.
Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina städbehov.

Kontakt

Vi utför även klottersanering

Läs mer om hur vi kan hjälpa till med att avlägsna klotter för att upprätthålla fastigheters estetik och värde. 

Till klottersanering