Trappstädning Stockholm

Högkvalitativ trappstädning i Stockholm för bl.a. bostadsrättsföreningar (BRF), bostadsföretag, fastighetsförvaltare, företag och skolor. Vi har alltid med kundens behov i fokus och garanterar skinande resultat! Få rena trapphus med Stockholms Allstäd!

Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar.

Ikon - Höghus - Stockholm

Utför städning i hela Stockholm

Över 20 års erfarenhet av kunder runt om i hela Stockholm.

Ikon - Personer - Städare

Professionella städare med kollektivavtal

Våra städare har lång erfarenhet och utbildningar.

Ikon - Sigill - Säker betalning

Billiga priser & säker betalning

Innehar högsta kreditvärdighet och UC-guldsigill.

Ikon - Miljövänlig städning

Miljövänliga städprodukter

Arbetar enbart med svanenmärkta städprodukter.

Kostnadsfri offert på trappsträdning

Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Kostnadsfri Offert Stockholm - Trappstädning

Skinande resultat i trapphus i Stockholm

Trappuppgången är bland det första intrycket man möts av när man besöker en fastighet. Ett positivt intryck gynnar alla såväl inneboende och hyresgäster som ägare av fastigheten, glada kunder resulterar i ett gott rykte. Förutom att regelbunden trappstädning håller huset snyggt minskar det också slitaget. 

Vad ingår i en trappstädning?

Vi har flexibla lösningar som vi anpassar efter varje specifik kund. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Oavsett om du söker trappstädning för bland annat fastigheter, allmänna platser, dagisverksamheter eller bostadsrättsföreningar i Stockholm, så har vi lösningen för dig. I trappstädningen ingår alltid:

  • Städning av golv, hiss och entré
  • Torkning av räcken, fönsterkarmar och lister
  • Rengörning av anslagstavlor, speglar och väggar vid behov
  • Putsning av fönster och glas
  • Rengörning av armaturer och element
  • Städning av hiss och tvättstuga

Vår Brf har haft Stockholms Allstäd sedan augusti 2012. Dem har alltid skött städningen på ett professionellt sätt, dem är följsamma och utvecklande. Vi kan starkt rekommendera Stockholms Allstäd.

Carlo Musella - 10/08/2023

Trappstädning i Stockholm - Stockholms Allstäd

Varför välja oss för din trappstädning i Stockholm?

Vi på Stockholms Allstäd är specialister på trappstädning. Med vår långa erfarenhet och kompetenta personal garanterar vi en ren och fräsch miljö i ditt trapphus. Vi erbjuder regelbunden trappstädning i hela Stockholmsområdet, alltid med miljön i åtanke. Vi använder oss endast av miljövänliga städprodukter och metoder. Med vår erfarenhet av städning kan garantera att resultatet blir professionellt alla gånger.

Trappstädning i Stockholm - Stockholms Allstäd

Trappstädning med försäkring, F-skatt & miljövänliga medel

  • Professionell trappstädning med försäkring och F-skatt.
  • Svanen-märkta miljömedel för att skydda miljön och våra medarbetares hälsa.
  • Högst rankade på kreditvärdighet enligt UC, vilket gör oss till en trygg & solid partner.
  • Vår verksamhetsförsäkring täcker upp till 10 miljoner kronor, vilket ger extra trygghet för våra kunder.

Hur vi arbetar

 

Vår process

1

Initial konsultation:

Allt börjar med en dialog. Vi kan även komma ut till din fastighet för att förstå dina specifika behov och förväntningar. Denna första inspektion är avgörande för att kunna skräddarsy vår tjänst till just din fastighet.

2

Skapa en plan:

Baserat på initial konsultation utformar vi en detaljerad handlingsplan. Vi tar hänsyn till trapphusets storlek, användningsfrekvens och specifika utmaningar för att säkerställa en effektiv och omfattande städning.

3

Flexibel schemaläggning:

Vi förstår att varje fastighet har sina egna rutiner och krav. Därför erbjuder vi flexibel schemaläggning för att minimera störningar och se till att vår tjänst passar smidigt in i din dagliga verksamhet.

4

Utförande:

Vårt team av professionella städare tar hand om ditt trapphus med största omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Vi använder de senaste teknikerna och de bästa produkterna för att säkerställa ett skinande rent resultat.

5

Uppföljning:

Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att kontinuerligt förbättra vår tjänst. Därför håller vi löpande kontakt för att se till att ni är nöjda med tjänsten

Kostnadsfri offert på 24 timmar

Kontakta oss på Stockholms Allstäd idag för en kostnadsfri offert. Vårt team av experter står redo att erbjuda en professionell och effektiv trappstädningstjänst som uppfyller och överträffar dina förväntningar.

Kostnadsfri offert

Varför välja Stockholms Allstäd

Att välja Stockholms Allstäd för din trappstädning innebär att du väljer ett företag som sätter kvalitet, miljö och kundnöjdhet främst. Vi är stolta över att vara en ledande aktör inom trappstädning i Stockholm och ser fram emot att hjälpa dig att hålla din fastighet i toppskick.

 

Kvalitet, miljövänligt och kundnöjdhet

 

På Stockholms Allstäd är vi inte bara engagerade i att hålla ditt trapphus rent; vi är också dedikerade till att göra det på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Vi använder miljövänliga städprodukter och metoder som är skonsamma både mot miljön och människors hälsa. Vår personal är noggrant utvald och utbildad för att upprätthålla högsta möjliga standarder i sitt arbete, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

 

Vår bostadsförening anlitar Stockholms Allstäd och vi är mkt nöjda med deras arbete. Har även anlitat dem för städning i min lägenhet med mkt gott resultat.

Antonios Peris - 10/08/2023

FAQ -  Trappstädning i Stockholm

Vad innebär trappstädning?

Trappstädning är städning av exempelvis trapphus eller trappuppgångar och tillhörande ytor. Det innefattar bland annat sopning, moppning eller dammtorkning.

Vad ingår i trappstädning?

Beroende på olika behov av städning på trappor anpassar vi oss efter det. Dock är det vissa moment som är bra att tänka på när städning av trappor sker. Städning av golv, hiss och entré, torkning av räcken, fönsterkarmar och lister. Iordningställande av anslagstavlor och rengöring av väggar vid behov. Samt rengöring av armaturer och element. Samt putsning av fönster och glas

Hur ofta bör man städa i trapphus?

Vi på rekommenderar att man ska städa trapphuset minst en gång/vecka så att trapporna hålls rena och fräscha. Men vi anpassar oss givetvis efter önskan och behov.

Vem står för städmaterialet?

Vi tar med allt material och utrustning som krävs för trappstädningen. Vid ett löpande städavtal med regelbunden städning är det en fördel om vi får tillgång till en städskrubb.

Vad händer om någonting går sönder under städningen?

Skulle någonting gå sönder under städningen kommer det självklart att kompenseras. Vi har försäkringar som täcker eventuella olyckor eller skador på inredning eller ytskikt.

Har ni kollektivavtal?

Ja, självklart har vi kollektivavtal för vår personal. Vi är måna om att vår personal mår bra på arbetet och har bra arbetsförhållanden. Då vet vi att våra kunder får bästa resultatet när de anlitar oss för hemstädning, kontorsstädning eller trappstädning.

Får man samma personal varje vecka?

Önskar ni ha samma personal för städningen går detta att ordna. Då är det bäst att städningen sker på samma dag (alternativt alla veckodagar) och tid för att enklare kunna schemalägga samma städare.

Hur gör ni om någon av personalen blir sjuk?

Vi ser alltid till att vara väldigt försiktiga för att inte sprida sjukdomar. Skulle någon i vår personal visa symptom på förkylning eller influensa skickar vi inte vederbörande på städning. För att ändå hålla vår del av kontraktet kommer vi se till att skicka en frisk ersättare tills den ordinarie lokalvårdaren har återhämtat sig.

Vilka typer av städningar erbjuder ni i Stockholm?

Vi erbjuder utöver kontorsstädning också butiksstädning, byggstädning, flyttstädning, hemstädning, storstädning för hem och kontor, trappstädning, fönsterputsning och mattvätt. Skulle ni behöva kombinera två olika tjänster kan ni kontakta oss för att tillsammans komma fram till den bästa lösningen.

Behöver man vara närvarande vid städningen?

Det är upp till er om ni vill vara närvarande, det kan bero på vad som behöver städas. I regel är det naturligtvis svårt att utrymma en hel arbetsplats inför en kontorsstädning, liksom det för både er och vår trygghet kan kännas bäst att städningen inte sker utanför arbetstid. Vanligen är vår personal på plats tidigt på morgonen och avslutar arbetet någon gång under förmiddagen.

Inom vilka områden i Stockholm åtar ni er uppdrag?

Vi erbjuder för närvarande våra tjänster inom följande områden i Stockholm: Stockholms innerstad, Lidingö, Solna samt både övriga närliggande och yttre kranskommuner. Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa er i det område där er arbetsplats ligger. Har ni fler frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att besvara alla funderingar ni kan tänkas ha, och för att ta fram bästa möjliga lösning för kontorsstädning hos er.

Hur får man trapporna rena?

Beroende på vilket skick trappor är använder vi på Stockholms Allstäd oss av rätta metoder som krävs för rengöring. Det är t.ex. vilka rengöringsmedel, utrustning och maskiner man ska använda. Med våra 24 års erfarenhet och kunskap av trappstädning får vi alla typer av trappor rena oberoende av material och tidigare skick.

Ingår fönsterputs i trappstädning?

Fönsterputs görs oftast 1-2 gånger per år beroende på hur det är avtalat. Entréglaset rengörs dock oftare och även där beroende på vad man kommer överens om. Önskar ni fönsterputs flera gånger? Säg till, så kommer vi hitta en bra lösning anpassade utifrån era behov och önskemål.

Vad kostar trappstädning?

Priset på trappstädning varierar beroende på hur trapphuset ser ut och på vad som ska ingå i städningen. Vi skickar en kostnadsfri offert inom 24 timmar.

Ingår städning av tvättstuga i trappstädning?

Ja, vid trappstädning så städar vi även i tvättstugan som tillhör fastigheten.

Kontakta oss för trappstädning i Stockholm

Är du intresserad av våra trappstädtjänster? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vi kommer gärna ut till er för att diskutera era behov och hur vi bäst kan hjälpa er att hålla ert trapphus rent och snyggt.

Kontakt