Professionell Trappstädning i Stockholm

Högkvalitativ trappstädning i Stockholm för både företag och bostadsrättsföreningar. Vi har alltid med kundens behov i fokus och garanterar skinande resultat! 

Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar.

Kostnadsfri offert på trappsträdning

Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Gratis prisförfrågan

Skinande resultat i trapphus runt om i Stockholm

Trappuppgången är bland det första intrycket man möts av när man besöker en fastighet. Ett positivt intryck gynnar alla såväl inneboende och hyresgäster som ägare av fastigheten, glada kunder resulterar i ett gott rykte. Förutom att regelbunden trappstädning håller huset snyggt minskar det också slitaget. 

Vad ingår i en trappstädning?

Vi har flexibla lösningar som vi anpassar efter varje specifik kund. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Oavsett om du söker trappstädning för företag eller bostadsrättsföreningar i Stockholm, så har vi lösningen för dig.

 

 • Städning av golv, hiss och entré
 • Torkning av räcken, fönsterkarmar och lister
 • Rengörning av anslagstavlor och väggar vid behov
 • Putsning av fönster och glas
 • Rengörning av armaturer och element

Vår Brf har haft Stockholms Allstäd sedan augusti 2012. Dem har alltid skött städningen på ett professionellt sätt, dem är följsamma och utvecklande. Vi kan starkt rekommendera Stockholms Allstäd.

Carlo Musella - 10/08/2023

Trappstädning i Stockholm - Stockholms Allstäd

Varför välja oss för din trappstädning i Stockholm?

Vi på Stockholms Allstäd är specialister på trappstädning. Med vår långa erfarenhet och kompetenta personal garanterar vi en ren och fräsch miljö i ditt trapphus. Vi erbjuder regelbunden trappstädning i hela Stockholmsområdet, alltid med miljön i åtanke. Vi använder oss endast av miljövänliga städprodukter och metoder. Med vår erfarenhet av städning kan garantera att resultatet blir professionellt alla gånger.

Trappstädning i Stockholm - Stockholms Allstäd

Trappstädning med försäkring, F-skatt & miljövänliga medel

 • Professionell trappstädning med försäkring och F-skatt.
 • Svanen-märkta miljömedel för att skydda miljön och våra medarbetares hälsa.
 • Högst rankade på kreditvärdighet enligt UC, vilket gör oss till en trygg & solid partner.
 • Vår verksamhetsförsäkring täcker upp till 10 miljoner kronor, vilket ger extra trygghet för våra kunder.

Vanliga frågor & svar om trappstädning Stockholm

Kontakta oss för trappstädning i Stockholm

Är du intresserad av våra trappstädtjänster? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vi kommer gärna ut till er för att diskutera era behov och hur vi bäst kan hjälpa er att hålla ert trapphus rent och snyggt.

Kontakt

Läs mer om trappstädning i Stockholm

 • trapphus
  02/08/2023
  Vi hjälper bostadsrättsföreningar i Stockholm med trappstädning

  Trapphuset är nog den plats i byggnaden som får utstå mest smuts, nedskräpning och slitage. Att försöka bibehålla en trevlig och ren atmosfär blir därför ofta en utmaning, och speciellt i en storstad som Stockholm. Som fastighetsägare vill man ju att boende och besökare ska trivas och att byggnaden ska ge en fräsch och inbjudande atmosfär, där alla som kommer in får känna sig välkomna.

  Läs mer
 • trappor
  02/08/2023
  Förbättra arbetsmiljön med trappstädning

  Den miljö vi vistas i på vår arbetstid påverkar både hur vi mår och vad vi klarar av att prestera. Att ha en ren och trivsam arbetsmiljö är viktigt, både för hälsan, trivseln och säkerheten. Ett rent och fräscht trapphus är en väsentlig del av en god arbetsmiljö och är en strakt bidragande faktor till ett större välbefinnande och en ökad säkerhet för de anställda. Att anlita en professionell städfirma säkerställer ett trapphus som alltid hålls i ett fräscht och trivsamt skick.

  Läs mer
 • 10/08/2021 - Stockholm Allstäd AB
  Hur viktig är planeringen av trappstädning i Stockholm?

  Trappstädning är ett nödvändigt underhåll i såväl flerfamiljshus som företagsbyggnader, kommersiella lokaler och offentliga fastigheter i Stockholm. Både för trivseln, det övergripande intrycket och värdet på fastigheten. Men kräver det någon form av planering – och i sådana fall varför? Ett rent trapphus och en fräsch entré är lika viktigt för en hel fastighet som…

  Läs mer

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.