Trappstädning Stockholm

Professionell och högkvalitativ trappstädning i Stockholm. Vi städar trappuppgångar hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Stockholm.

Intresserad av våra städtjänster? Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar.

Få en kostnadsfri offert på våra städtjänster

Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Gratis prisförfrågan

Skinande resultat i trapphus runt om i Stockholm

Vad många inte tänker på är att trappuppgången är bland det första intrycket man möts av när man besöker en fastighet. Ett positivt intryck gynnar alla såväl inneboende och hyresgäster som ägare av fastigheten, glada kunder resulterar i ett gott rykte. Förutom att regelbunden trappstädning håller huset snyggt minskar det också slitaget. Vi städar trappuppgångar hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Stockholm.

Vad ingår i en trappstädning?

Vi har flexibla lösningar som vi anpassar efter varje specifik kund. Det förekommer dock moment som är extra bra att ha med när man genomför processen. En kort checklista på hur vi gör en trappstädning ser du här:

 

  • Städning av golv

  • Torkning av räcken, fönsterkarmar, och lister

  • Rengöring av armaturer och element

  • Städning av hiss och entré

  • Iordningställande av anslagstavlor och rengöring av väggar vid behov

  • Putsning av fönster och glas

Trappstädning tillsammans med Stockholms Allstäd

Med oss får man ta del av en trappstädning som är inbjudande för alla såväl bofasta som besökare. Vi anpassar lösningen så den passar just er och befintliga behov för optimal rengöring. Under vintern finns det ett större behov av trappstädning för att behålla trapporna rena. Inget objekt är för litet eller stort för ett samarbete då vi har många års erfarenhet. Personalen har den kunskap som krävs efter interna utbildningar och vi samarbetar med de ledande aktörerna inom arbetsredskap och miljövänliga rengöringsmedel. Alla våra medel är Svanen-märkta. och vår erfarenhet av städning kan garantera att resultatet blir professionellt alla gånger.

Trappstädning med försäkring, F-skatt & miljövänliga medel?

Stockholms Allstäd AB är högst rankad på kreditvärdighet enligt UC, upplysningscentralen och innehar en verksamhetsförsäkring till ett belopp om 10miljoner kronor. Vi erhåller F-skattsedel så våra kunder kan ta del av en trygg och säker städning. Dessutom städar vi med Svanen-märkta miljömedel för hänsyn till miljön och våra medarbetare. Enligt UC Guld så står det att: UC GULD indikerar att Stockholms Allstäd är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.

Anpassningsbara lösningar för trappstädning hos just er BRF eller kontor i Stockholm

Vi kan trappstädning i Stockholm! Vi är specialister på trappstädning med lång erfarenhet sedan 1998. Vi har hjälpt många kontor, flerafamiljehus och Bostadsrättsföreningar med trappstädning i Stockholm. Vi har vad som krävs före att ta hand om er trappstädning med korrekt skötsel och regelbunden rengöring ökar man standarden på fastigheten direkt. Man minskar behovet av underhåll och trapphuset håller sig utan renovering mycket längre.  i

Trappstädning minskar risken för skadegörelse

Alla trappor ser olika ut och har olika material på golven vilket kräver kunskap på vilka redskap och rengöringsmedel man ska använda för att rengöra dem med bästa resultatet. Finns det fönster i trappuppgångarna putsar vi dem också. Så varför ska man då anlita trappstädning? Vissa golv är slitna efter många år och det krävs oftast en golvvård för att få upp glansen. Att man håller sitt trapphus snyggt och fräscht lönar sig i längden eftersom det minskar risken för sabotage som annars kan omfatta dyra och tidskrävande åtgärder.

Vi är ett enkelt val då vi utför trappstädning i hela Storstockholm, från norrort till söderord, och bidrar med en långsiktig lösning till ett bra pris eftersom du får trappstädning av riktigt bra kvalitet. Ni behöver inte tänka på vad som kommer att behövas för att era trappor ska bli rena då vi har allting som krävs. Tveka inte att höra av er så berättar vi mer om våra tjänster, om hur vi städar trappor.

Ni kan nå oss på telefon via vår kundtjänst 08 - 61 52 631 eller på mail: info@stockholmsallstad.se

Vi kommer gärna ut till era trappor för ett möte, då vi tar en närmare titt på plats.

Vill du bli uppringd? Fyll i ditt telnummer och skicka in det!

Vanliga frågor & svar om trappstädning Stockholm

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.