FÖNSTERPUTSNING STOCKHOLM

Smuts som samlas på fönstren kan vara damm, fingeravtryck, fläckar, salt, snö och grus bland annat, men när vi varit där är allt borta igen. Låt oss putsa dina fönster. Intresserad av våra städtjänster?

Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i vårt formulär nedan så återkommer vi inom 24 timmar.

Vill du få en kostnadsfri offert på fönsterputsning, fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Fönsterputsning

Vi tycker det är svårslaget med rena och snygga fönster när solen tittar fram, därför erbjuder vi på Stockholms Allstäd professionell fönsterputs. Schyssta priser gör att så många som möjligt kan ta del av våra tjänster. Vi är specialiserade på rengöring av olika slag och därmed också fönsterrengöring. Företag och privatpersoner kan ta del av vår service oberoende av hur många fönster som finns. Det går snabbt och enkelt att anlita oss och garantin är alltid ett skinande resultat.

Fixar allt med rätt verktyg

Vi har fönsterputsning till företag och entreprenörer till rimliga priser som gynnar alla inblandade. För att resultatet ska bli optimalt tar vi fram ett anpassat upplägg som fungerar vare sig tjänsterna är långvariga eller kortvariga. Vi putsar från insidan och ut för att ta bort alla smuts. Beroende på vart fönstren finns placerade behöver vi ta del av betydelsefull information så att även de som finns placerade vid krångliga förhållanden ger fin utsikt. Låga eller höga höjder är inga problem så länge vi är medvetna om förutsättningarna redan från början.

Vad samlas på fönstren?

Smuts som samlas på fönstren kan vara damm, fingeravtryck, fläckar, salt, snö och grus bland annat, men när vi varit där är allt borta igen. Med skinande fönster bidrar man till en renare känsla i fastigheten. Alla kan behöva fönsterputs vare sig det är hemma eller på jobbet. Vi underlättar städningen av hela fastigheten bara genom att rengöra fönstren och garanterar kundnöjdhet.

Vi anpassar fönsterputsningen

Tillsammans med kunden sammanfattar vi en passande fönsterputsning baserat på eventuella önskemål. Tiden vi ska städa under, vilka fönster som ska putsas, samt om det finns andra glas som också kräver rengöring är saker vi tar ställning för innan besöket. Med rimliga priser och professionella fönsterputsare blir såväl arbetsplasten som bostaden renare än förut. Fönsterputsningar sker över Stockholm med omnejd med hjälp av pålitliga fönsterputsare.

Fönsterputsning för privatpersoner och företag

Vi erbjuder fönsterputsning till dig som privatperson eller företag till rimliga priser, men alltid med samma glänsande resultat. Tillsammans kommer vi fram till en plan som passar er vare sig våra tjänster såväl är långvariga som kortvariga. Vi putsar från insidan samt utsidan och medtar självklart de verktyg som behövs för att maximera rena fönster och glas.

Beroende på vart vi ska putsa fönsterna anpassar vi arbetet för att komma åt så bra som möjligt på alla ställen. Vi tar oss an såväl låga som höga höjder och ingen smuts är för svår att hantera. Våra medarbetare på Stockholms Allstäd putsar fönster hemma hos dig som privatperson för att underlätta i vardagen, eller på företaget där vi snyggar till såväl kontorsfönster, skyltfönster, dörrar och glasväggar. Vi skrubbar glasen för era anställda och kunder med snygga resultat för en stilren arbetsplats och ett imponerande intryck.