Professionell kontorsstädning i Stockholm

Upplev skillnaden med Stockholms Allstäd

Vi har kompetensen, erfarenheten och utrustningen för att genomföra anpassad kontorsstädning i Stockholm.

Vi levererar alltid professionellt resultat till våra kunder och skapar en god arbetsmiljö. 


Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Få en kostnadsfri offert på våra städtjänster

Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Gratis prisförfrågan
 • Kontorsstädning Stockholm
 • Dammtorkning och städning av fria ytor
 • Bordsarmaturer, telefoner, tangentbord & datorer dammtorkas
 • Putsning av dörrar, glaspartier, tavlor och lister rengörs
 • Fulla papperskorgar töms och får nya påsar
 • Rengöring av golv och mattor
 • Övriga tilläggstjänster

Med över ett decennium av erfarenhet i branschen, är vi stolta över att erbjuda förstklassiga städtjänster som uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar.

Skräddarsydda lösningar för varje kontor

Hos oss förstår vi att varje kontor är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda städlösningar som passar just dina behov. Oavsett om du driver ett litet start-up företag eller ett stort företag med flera kontor runt om i Stockholm, kan du lita på oss för att leverera oklanderlig städning varje gång.

Erfaret Team och Miljövänliga Metoder

Vårt team av erfarna städare är specialiserade på kontorsstädning och använder de senaste teknikerna och miljövänliga rengöringsprodukter för att säkerställa att ditt kontor är rent, hygieniskt och välkomnande. Vi tror att en ren arbetsplats inte bara bidrar till att skapa en positiv första intryck för besökare, utan också främjar produktivitet och välbefinnande bland dina anställda.

Vår bostadsförening anlitar Stockholms Allstäd och vi är mkt nöjda med deras arbete. Har även anlitat dem för städning i min lägenhet med mkt gott resultat.

Antonios Peris - 10/08/2023

10/08/2023

Vad ingår när vi städar kontoret?

När vi på Allstäd AB i Stockholm anlitas för kontorsstädning ingår först och främst alltid en grundstädning av hela kontoret. Vi vet emellertid att behovet av kontorsstädning i Stockholm kan skilja sig mycket åt från arbetsplats till arbetsplats, och att de tjänster som efterfrågas på ett kontor inte nödvändigtvis räcker till på ett annat. Just därför erbjuder vi stor flexibilitet, med möjligheten att välja bland ett stort utbud av tilläggstjänster och skräddarsydda lösningar framtagna för just er arbetsplats. Något speciellt ni önskar? Berätta för oss – så ordnar vi det.

Städning av kök, matsal och fikarum

Ett rent och fräscht kök bidrar till trivsel och matglädje lika mycket på kontoret, som hemma. Oftast är det just i köket eller matsalen som man samlas för en fikarast, för att avnjuta det där väldoftande, nybryggda eftermiddagskaffet och för att snacka bort några minuter med en kär kollega man annars bara stressar förbi. Ligger er arbetsplats i centrala Stockholm eller någon annanstans med närhet till restauranger, kanske många av era medarbetare väljer att äta lunch ute – men icke desto mindre är köket arbetsplatsens hjärta och en plats för paus och avkoppling. Att det är rent, fräscht och inbjudande är därför av största vikt.

 • Köksstädning, kontorsstädning Stockholm - Stockholmsallstäd
 • Konstorsstädning Stockhom - Stockholms Allstäd
 • Kontorsstädning ugn - Stockholms allstäd
 • Kontorsstädning allrum - Stockholms allstäd
 • Rengörning av kaffeapparater, spisar och mikrovågsugnar. Eventuell avkalkning av vissa köksmaskiner kan göras efter önskemål.
 • Diskbänk, diskho, arbetsyta, köksluckor och köksblandare torkas av och torkas torrt.
 • Diskmaskinen töms och fylls på.
 • Sopkärl och kompost töms och rengörs.
 • Bord, stolar, soffor och fåtöljer torkas av eller dammsugs.
 • Blommor vattnas och rensas från torra blad
 • Vi avslutar som alltid med att dammsuga och våttorka golvet.

Städning av våtutrymmen och toaletter

Att det hålls rent och hygieniskt inne på toaletterna är förstås extra viktigt när samma toaletter används av många personer. Ingen vill mötas av en obehaglig doft, beläggningar i handfatet eller att det helt enkelt bara känns allmänt ofräscht. Här använder vi extra effektiva men skonsamma rengöringsmedel och vi skurar, putsar och fejar tills allting är skinande rent. Naturligtvis används separata trasor till såväl varje toalett, som till handfat, speglar, lampknappar och dörrhandtag, i syfte att hålla det så hygieniskt som möjligt.

Därför lönar det sig att städa kontoret regelbundet

Städning av kontor, konferensrum, matsal och andra gemensamma utrymmen är a och o för såväl trivseln på arbetsplatsen, som för medarbetarnas hälsa och det intryck utomstående får när de besöker företaget. Regelbunden städning garanterar att alla utrymmen alltid är fräscha, hygieniska och trevliga att vistas och arbeta i – vilket förstås är särskilt viktigt när det handlar om en arbetsplats där många människor verkar. Men damm, smuts och bakterier bildas även om endast ett fåtal är på jobbet – exempelvis under helger och andra perioder med mycket ledighet. 

 • Arbetsmiljön blir mer hälsosam och trivsam
 • Ett rent och snyggt kontor ger utrymme för inspiration och kreativitet
 • Städningen går snabbare eftersom det aldrig går länge mellan varje städtillfälle
 • Regelbunden kontorsstädning innebär att kontoret alltid är i toppskick inför möten med kunder, leverantörer och andra utomstående besökare
 • Medarbetare som trivs på jobbet och på sin arbetsplats arbetar mer effektivt och är mer engagerade
 • Det är betydligt roligare att komma tillbaka till ett fräscht kontor efter ledighet  – bättre stämning på arbetsplatsen
 • Friskare & kryare personal

Köp kontorsstädning med Stockholms Allstäd

Vi vet att pris är en viktig faktor när du väljer en städtjänst. Därför strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster.

Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov.

Kontakt

Fönsterputsning – en viktig detalj vid kontorsstädning

Fönster används inte på samma sätt som en arbetsyta, ett kök, en golvyta eller en toalett. De utsätts således för mindre nedsmutsning än andra ytor, därför behöver inte rengöring av dem ske lika frekvent. 

Det är dock viktigt att komplettera den vanliga kontorsstädningen med en rejäl fönsterputsning.

 

Läs mer om fönsterputsning i Stockholm

Vanliga frågor & svar om kontorsstädning

Vad kostar kontorsstädning i Stockholm?

Priset kan variera beroende på vilka tjänster ni väljer, hur stora ytor som avses och hur ofta städning ska ske. Vi sammanställer naturligtvis alltid en kostnadsfri offert för er att ta ställning till innan något avtal skrivs. Vi ser till att ge er en prisvärd kontorsstädning med skräddarsydda lösningar för bästa resultat.

Vad ingår i kontorsstädningen?

Städningen skräddarsys efter era behov. Behöver ni till exempel mer än att vi dammar, sopar och torkar golv kan vi se till att också putsa glaspartier och speglar, vattna blommor, se till att köket är i ordning, rengöra toaletterna på både in- och utsidan och mycket mer. Ni som kund bestämmer vad som behöver städas och vi ser till att det blir gjort på bästa sätt.

Hur ofta kommer ni och städar?

Så ofta det behövs, vare sig det gäller städning då och då eller dagligen. Många upplever också att det behöver städas oftare under vinterhalvåret än under våren och sommaren. På Allstäd AB i Stockholm är vi flexibla och anpassar oss efter era behov och önskemål gällande tidsintervall.

Vem står för städmaterialet?

Vi tar med allt material och all utrustning som krävs för städningen. Vid ett löpande städavtal med regelbunden städning är det en fördel om vi får tillgång till en städskrubb någonstans på kontoret där vi kan förvara städvagnar, dammsugare, rengöringsmedel och andra redskap.

Vad händer om någonting går sönder under städningen?

Skulle någonting gå sönder under städningen kommer det självklart att kompenseras. Vi har försäkringar som täcker eventuella olyckor eller skador på inredning eller ytskikt.

Har ni kollektivavtal?

Ja, självklart har vi kollektivavtal för vår personal. Vi är måna om att vår personal mår bra på arbetet och har bra arbetsförhållanden. Då vet vi att våra kunder får bästa resultatet när de anlitar oss för hemstädning, kontorsstädning eller trappstädning.

Får man samma personal varje vecka?

Önskar ni ha samma personal för städningen går detta att ordna. Då är det bäst att städningen sker på samma dag (alternativt alla veckodagar) och tid för att enklare kunna schemalägga samma städare.

Hur gör ni om någon av personalen blir sjuk?

Vi ser alltid till att vara väldigt försiktiga för att inte sprida sjukdomar. Skulle någon i vår personal visa symptom på förkylning eller influensa skickar vi inte vederbörande på städning. För att ändå hålla vår del av kontraktet kommer vi se till att skicka en frisk ersättare tills den ordinarie lokalvårdaren har återhämtat sig.

Vilka typer av städningar erbjuder ni i Stockholm?

Vi erbjuder utöver kontorsstädning också butiksstädning, byggstädning, flyttstädning, hemstädning, storstädning för hem och kontor, trappstädning, fönsterputsning och mattvätt. Skulle ni behöva kombinera två olika tjänster kan ni kontakta oss för att tillsammans komma fram till den bästa lösningen.

Behöver man vara närvarande vid städningen?

Det är upp till er om ni vill vara närvarande, det kan bero på vad som behöver städas. I regel är det naturligtvis svårt att utrymma en hel arbetsplats inför en kontorsstädning, liksom det för både er och vår trygghet kan kännas bäst att städningen inte sker utanför arbetstid. Vanligen är vår personal på plats tidigt på morgonen och avslutar arbetet någon gång under förmiddagen.

Inom vilka områden i Stockholm åtar ni er uppdrag?

Vi erbjuder för närvarande våra tjänster inom följande områden i Stockholm: Stockholms innerstad, Lidingö, Solna samt både övriga närliggande och yttre kranskommuner. Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa er i det område där er arbetsplats ligger. Har ni fler frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att besvara alla funderingar ni kan tänkas ha, och för att ta fram bästa möjliga lösning för kontorsstädning hos er.

Är det värt att anlita en städfirma för storstädning?

Detta är naturligtvis upp till varje företag att bestämma. De allra flesta, såväl små som stora företag, väljer att outsourca den regelbundna kontorsstädningen, varför det också blir naturligt att ta hjälp med storstädning. Att motivera sina medarbetare till att skura köksutrustning och tvätta fönster istället för att driva verksamheten framåt är sällan särskilt enkelt – eller befogat. Professionell hjälp av en städfirma är givetvis mer tidseffektivt.

Bestämmer man själv vad som ska ingå i en storstädning?

Absolut, det är helt upp till er som kund att bestämma. Vi kan ge förslag utifrån de moment som vanligen ingår, men anpassar oss alltid efter era önskemål och de behov ni har för er specifika kontorslokal.

Hur ofta behövs städning av kontoret?

Frekvensen för kontorsstädning kan variera beroende på flera faktorer, inklusive kontorets storlek, antalet anställda, typen av verksamhet som bedrivs, och hur kontoret används. Vi anpassar städningen efter just ditt behov.

Hur lång tid ska det ta att städa ett kontor?

Tiden det tar att städa ett kontor kan variera beroende på flera faktorer, inklusive kontorets storlek, hur pass möblerat det är, vilken typ av städning som ska utföras (daglig, veckovis, månadsvis, etc.), och hur många personer som utför städningen.