Professionell kontorsstädning i Stockholm

Upplev skillnaden med Stockholms Allstäd

Vi har kompetensen, erfarenheten och utrustningen för att genomföra anpassad kontorsstädning i Stockholm.

Vi levererar alltid professionellt resultat till våra kunder och skapar en god arbetsmiljö. 


Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Få en kostnadsfri offert på våra städtjänster

Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Gratis prisförfrågan
 • Kontorsstädning Stockholm
 • Dammtorkning och städning av fria ytor
 • Bordsarmaturer, telefoner, tangentbord & datorer dammtorkas
 • Putsning av dörrar, glaspartier, tavlor och lister rengörs
 • Fulla papperskorgar töms och får nya påsar
 • Rengöring av golv och mattor
 • Övriga tilläggstjänster

Med över ett decennium av erfarenhet i branschen, är vi stolta över att erbjuda förstklassiga städtjänster som uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar.

Skräddarsydda lösningar för varje kontor

Hos oss förstår vi att varje kontor är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda städlösningar som passar just dina behov. Oavsett om du driver ett litet start-up företag eller ett stort företag med flera kontor runt om i Stockholm, kan du lita på oss för att leverera oklanderlig städning varje gång.

Erfaret Team och Miljövänliga Metoder

Vårt team av erfarna städare är specialiserade på kontorsstädning och använder de senaste teknikerna och miljövänliga rengöringsprodukter för att säkerställa att ditt kontor är rent, hygieniskt och välkomnande. Vi tror att en ren arbetsplats inte bara bidrar till att skapa en positiv första intryck för besökare, utan också främjar produktivitet och välbefinnande bland dina anställda.

Vår bostadsförening anlitar Stockholms Allstäd och vi är mkt nöjda med deras arbete. Har även anlitat dem för städning i min lägenhet med mkt gott resultat.

Antonios Peris - 10/08/2023

10/08/2023

Vad ingår vid kontorsstädning i Stockholm?

När vi på Allstäd AB i Stockholm anlitas för kontorsstädning ingår först och främst alltid en grundstädning av hela kontoret. Vi vet emellertid att behovet av kontorsstädning i Stockholm kan skilja sig mycket åt från arbetsplats till arbetsplats, och att de tjänster som efterfrågas på ett kontor inte nödvändigtvis räcker till på ett annat. Just därför erbjuder vi stor flexibilitet, med möjligheten att välja bland ett stort utbud av tilläggstjänster och skräddarsydda lösningar framtagna för just er arbetsplats. Något speciellt ni önskar? Berätta för oss – så ordnar vi det.

Städning av kök, matsal och fikarum

Ett rent och fräscht kök bidrar till trivsel och matglädje lika mycket på kontoret, som hemma. Oftast är det just i köket eller matsalen som man samlas för en fikarast, för att avnjuta det där väldoftande, nybryggda eftermiddagskaffet och för att snacka bort några minuter med en kär kollega man annars bara stressar förbi. Ligger er arbetsplats i centrala Stockholm eller någon annanstans med närhet till restauranger, kanske många av era medarbetare väljer att äta lunch ute – men icke desto mindre är köket arbetsplatsens hjärta och en plats för paus och avkoppling. Att det är rent, fräscht och inbjudande är därför av största vikt.

 • Köksstädning, kontorsstädning Stockholm - Stockholmsallstäd
 • Konstorsstädning Stockhom - Stockholms Allstäd
 • Kontorsstädning ugn - Stockholms allstäd
 • Kontorsstädning allrum - Stockholms allstäd
 • Rengörning av kaffeapparater, spisar och mikrovågsugnar. Eventuell avkalkning av vissa köksmaskiner kan göras efter önskemål.
 • Diskbänk, diskho, arbetsyta, köksluckor och köksblandare torkas av och torkas torrt.
 • Diskmaskinen töms och fylls på.
 • Sopkärl och kompost töms och rengörs.
 • Bord, stolar, soffor och fåtöljer torkas av eller dammsugs.
 • Blommor vattnas och rensas från torra blad
 • Vi avslutar som alltid med att dammsuga och våttorka golvet.

Städning av våtutrymmen och toaletter

Att det hålls rent och hygieniskt inne på toaletterna är förstås extra viktigt när samma toaletter används av många personer. Ingen vill mötas av en obehaglig doft, beläggningar i handfatet eller att det helt enkelt bara känns allmänt ofräscht. Här använder vi extra effektiva men skonsamma rengöringsmedel och vi skurar, putsar och fejar tills allting är skinande rent. Naturligtvis används separata trasor till såväl varje toalett, som till handfat, speglar, lampknappar och dörrhandtag, i syfte att hålla det så hygieniskt som möjligt.

Köp kontorsstädning med Stockholms Allstäd

Vi vet att pris är en viktig faktor när du väljer en städtjänst. Därför strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster.

Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov.

Kontakt

Vanliga frågor & svar om kontorsstädning