Kontorsstädning Stockholm

Vi har kompetensen, erfarenheten och utrustningen för att genomföra anpassad kontorsstädning i Stockholm. Vi levererar alltid professionellt resultat till våra kunder och skapar en god arbetsmiljö. 

Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Få en kostnadsfri offert på våra städtjänster

Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom 24 timmar.

Gratis prisförfrågan

 Sänker era kostnader i de flesta fall med mer än 10 procent.

 • Dammtorka och städning av fria ytor Hyllor, bänkar och bord rengörs noggrant, systematiskt och effektivt. Städning sker enbart av ytor som är fria från papper, pärmar och annat arbetsmaterial. Vi flyttar inte på något och tar inte bort något av hänsyn till er integritet.

 • Bordsarmaturer, telefoner, tangentbord & datorer dammtorkas Vid önskemål kan vi även använda ytdesinfektion eller speciella desinficeringsservetter på särskilt utsatta ytor som till exempelvis knappsatser och tangentbord.

 • Putsning av dörrar, glaspartier, tavlor och lister rengörs Liksom fönsterbrädor, armstöd på stolar och utsidan av lådor och skåp. Naturligtvis torkar vi även rent strömbrytare, dörrfoder, handtag och dylikt.

 • Fulla papperskorgar töms och får nya påsar Vid behov torkas vi även ur dem och ser till att de ser fräscha ut såväl invändigt som utvändigt.

 • Rengöring av golv och mattor Torrmoppning, dammsugning och våttorkning utförs efter behov och all eventuell smuts och sand avlägsnas, liksom dammråttor, smulor och annat skräp.

 • Tilläggstjänster Om önskar så löser vi även fönsterputsning, mattrengöring och polering av golv.

Vad ingår vid kontorsstädning i Stockholm?

När vi på Allstäd AB i Stockholm anlitas för kontorsstädning ingår först och främst alltid en grundstädning av hela kontoret. Vi vet emellertid att behovet av kontorsstädning i Stockholm kan skilja sig mycket åt från arbetsplats till arbetsplats, och att de tjänster som efterfrågas på ett kontor inte nödvändigtvis räcker till på ett annat. Just därför erbjuder vi stor flexibilitet, med möjligheten att välja bland ett stort utbud av tilläggstjänster och skräddarsydda lösningar framtagna för just er arbetsplats. Något speciellt ni önskar? Berätta för oss – så ordnar vi det.

Städning av kök, matsal och fikarum

Ett rent och fräscht kök bidrar till trivsel och matglädje lika mycket på kontoret, som hemma. Oftast är det just i köket eller matsalen som man samlas för en fikarast, för att avnjuta det där väldoftande, nybryggda eftermiddagskaffet och för att snacka bort några minuter med en kär kollega man annars bara stressar förbi. Ligger er arbetsplats i centrala Stockholm eller någon annanstans med närhet till restauranger, kanske många av era medarbetare väljer att äta lunch ute – men icke desto mindre är köket arbetsplatsens hjärta och en plats för paus och avkoppling. Att det är rent, fräscht och inbjudande är därför av största vikt.

I kontorsstädning Stockholm städar vi köket, matsalen och fikarummet

 • Vi ser till att kaffeapparater, spisar och mikrovågsugnar rengörs. Eventuell avkalkning av vissa köksmaskiner kan göras efter önskemål.
 • Diskbänk, diskho, arbetsyta, köksluckor och köksblandare torkas av och torkas torrt.
 • Diskmaskinen töms och fylls på.
 • Sopkärl och kompost töms och rengörs.
 • Bord, stolar, soffor och fåtöljer torkas av eller dammsugs.
 • Blommor vattnas och rensas från torra blad
 • Vi avslutar som alltid med att dammsuga och våttorka golvet.

Vill du bli uppringd? Fyll i ditt telefonnummer och skicka in det!

Kontorsstädning Stockholm av våtutrymmen och toaletter

Att det hålls rent och hygieniskt inne på toaletterna är förstås extra viktigt när samma toaletter används av många personer. Ingen vill mötas av en obehaglig doft, beläggningar i handfatet eller att det helt enkelt bara känns allmänt ofräscht. Här använder vi extra effektiva men skonsamma rengöringsmedel och vi skurar, putsar och fejar tills allting är skinande rent. Naturligtvis används separata trasor till såväl varje toalett, som till handfat, speglar, lampknappar och dörrhandtag, i syfte att hålla det så hygieniskt som möjligt.

Offertförfrågan

Kontorsstädning med Stockholm Allstäd AB

Vi har vad som krävs för att genomföra anpassad kontorsstädning i Stockholm. Med omsorg levererar vi professionellt resultat till våra kunder och skapar en optimal miljö på arbetsplatsen. Vi finns tillgängliga när behovet är som störst, någon gång i månaden eller flera gånger i veckan. Vi kan ta hand om allt eller lite, oavsett bidrar vi med en behaglig arbetsmiljö till anställda och en trevlig mötesplats för kunder.

Med kunden som utgångspunkt

Arbetet utgår från kundens behov där mindre och större projekt är en del av processen. Vi putsar fönster, skurar golv, vattnar blommor, tömmer papperskorgar och mycket mer så det finns tid över att lägga på annat. Vi städar regelbundet eller enstaka gånger när behovet är som störst. Vanligtvis kan behovet av städning vara större under särskilda årstider, kanske är våran städning endast nödvändig under vinterhalvåret?

Vanliga frågor & svar om städning Stockholm

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.