Städfirma i Huddinge

Städfirma med kvalitativa tjänster i Huddinge

Många behöver en hjälpande hand för att vardagen ska gå ihop och det är inget att skämmas över. Vissa behöver hjälpen mer, andra mindre. Vi är en städfirma i Huddinge som fixar rengöringen hemma och på arbetsplatsen. Vi erbjuder flexibla städtjänster för att minska onödig stress och ångest. Prisvärd städning och endast kvalitativa resultat gör det lönsamt att kontakta oss.

Sedan starten år 1998 har vi städat svenska hem men utbudet har blivit större sedan dess. Vi har allt som behövs för att klassas som ett komplett städföretag – Välkommen till Stockholms Allstäd!

Jobbet kring att uppfylla kundens förväntningar tar aldrig slut, vi arbetar hårt varje dag för att ni ska vara nöjda med vår städservice. I utbudet förekommer bland annat företagsstädning, hemstädning och dödsbotömning. Vi är övertygade om att det även finns något för er.
Anpassningsbara tjänster underlättar för våra kunder eftersom de får chansen att justera städningen efter situationen bäst. Vi gör allt för att bidra med en behaglig upplevelse och lyssnar på alla önskemål och behov som uppkommer.

Hemstädning


Städfirma i Huddinge

Varför det är viktigt att anlita en pålitlig städfirma

När man är säker på att erfaren personal tar hand om städningen lämnar man över ansvaret med en betryggande känsla i kroppen. Projektet ska vara välstädat och personalen ska vara fullt tillgängliga för att besvara eventuella frågor. Hög kundservice är betydelsefullt om man ska uppfylla kraven som professionellt städföretag. Vi prioriterar att våra kunder får en bra uppfattning av oss och är mer än nöjda med arbetet som åstadkommits, om inte åtgärdas eventuella brister.


Bostadsrättsföreningar och företag

Som verksamhet kan man vara fullt trygg med oss, hemliga ärenden som sker i samband med våra tjänster stannar på plats. Vi litar fullt ut på våra medarbetare och garanterar att ni får ta del av bästa städhjälp. Kontakta oss om ni behöver oss för exempelvis tvättning av mattor, grundlig sanering av kontoret, Städning i lokalerna, skinande fönster, städning av hotellrum eller om golvet behöver specifik omsorg.

Städhjälp i hemmet


Skinande rent hem

Privatpersoner i Huddinge

Vi är en städfirma med stort utbud så ni kan ta del av helhetslösningar utöver det vanliga. Kunder anlitar oss för regelbunden städning ett par gånger i månaden, varje vecka men också för enstaka tillfällen. Vi vill alltid finnas till och har därför ett flexibelt utbud som fungerar vid varje tillfälle. Vi kan hjälpa till med bland annat rengöring av glas och fönster, städning av hemmet, städning vid flytt samt tömning av dödsbo.


Varför välja oss?

Oavsett hur stor plånboken är ska möjligheten för kvalitativa städtjänster finnas tillgängliga. Vi har slopat dyra omkostnader och onödiga avgifter redan från start och står fast vid beslutet än idag. Vare sig städningen är omfattande eller inte kan vi hjälpa till. Vi garanterar att resultatet är professionellt samt genomförs av fullt pålitlig personal från Stockholms Allstäd.

Företaget har riktat in sig på god service och absolut bästa rengöring för ett gott resultat. Passionen vi har är av unik expertis och går inte att hitta hos konkurrenterna, det är också vad som gör oss unika eftersom vi egentligen erhåller samma tjänster. Vi är det enkla valet och står alltid redo är städningen än behövs.

Rent hem med oss

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.