Kontorsstädning Stockholm

Vi har kompetensen, erfarenheten och utrustningen för att genomföra anpassad kontorsstädning i Stockholm. Vi levererar alltid professionellt resultat till våra kunder och skapar en god arbetsmiljö. Intresserad av våra städtjänster? Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i vårt formulär nedan så återkommer vi inom 24 timmar.

Sänker era kostnader i de flesta fall med mer än 10 procent.

Kostnadsfri offert på kontorsstädning, fyll i formuläret

Vad ingår i en kontorsstädning i Stockholm?

När vi på Allstäd AB i Stockholm anlitas för kontorsstädning ingår först och främst alltid en grundstädning av hela kontoret. Vi vet emellertid att behovet av kontorsstädning i Stockholm kan skilja sig mycket åt från arbetsplats till arbetsplats, och att de tjänster som efterfrågas på ett kontor inte nödvändigtvis räcker till på ett annat. Just därför erbjuder vi stor flexibilitet, med möjligheten att välja bland ett stort utbud av tilläggstjänster och skräddarsydda lösningar framtagna för just er arbetsplats. Något speciellt ni önskar? Berätta för oss – så ordnar vi det.

 • När det gäller kontorsstädning börjar vi alltid med att dammtorka och ta oss an alla fria ytor. Hyllor, bänkar och bord rengörs noggrant, systematiskt och effektivt. Städning sker enbart av ytor som är fria från papper, pärmar och annat arbetsmaterial. Vi flyttar inte på något och tar inte bort något av hänsyn till er integritet.
 • Bordsarmaturer, telefoner, tangentbord och datorer dammtorkas. Vid önskemål kan vi även använda ytdesinfektion eller speciella desinficeringsservetter på särskilt utsatta ytor som till exempelvis knappsatser och tangentbord.
 • Även dörrar, glaspartier, tavlor och lister rengörs och putsas till – liksom fönsterbrädor, armstöd på stolar och utsidan av lådor och skåp. Naturligtvis torkar vi även rent strömbrytare, dörrfoder, handtag och dylikt. I en storstad som Stockholm, där många pendlar och använder kollektivtrafiken till och från kontoret, är det nämligen extra viktigt att rengöra även de små ytorna. Ytorna som många vidrör upprepade gånger under dagen kan snabbt bli till riktigt otäcka bakteriehärdar om man inte torkar av dem regelbundet.
 • Fulla papperskorgar töms och får nya påsar. Vid behov torkar vi även ur dem och ser till att de ser fräscha ut såväl invändigt som utvändigt.
 • Avslutningsvis följer rengöring av golv och mattor. Torrmoppning, dammsugning och våttorkning utförs efter behov och all eventuell smuts och sand avlägsnas, liksom dammråttor, smulor och annat skräp.

Städning av kök, matsal och fikarum

Ett rent och fräscht kök bidrar till trivsel och matglädje lika mycket på kontoret, som hemma. Oftast är det just i köket eller matsalen som man samlas för en fikarast, för att avnjuta det där väldoftande, nybryggda eftermiddagskaffet och för att snacka bort några minuter med en kär kollega man annars bara stressar förbi. Ligger er arbetsplats i centrala Stockholm eller någon annanstans med närhet till restauranger, kanske många av era medarbetare väljer att äta lunch ute – men icke desto mindre är köket arbetsplatsens hjärta och en plats för paus och avkoppling. Att det är rent, fräscht och inbjudande är därför av största vikt.

I kontorsstädning Stockholm städar vi köket, matsalen och fikarummet så här

 • Vi ser till att kaffeapparater, spisar och mikrovågsugnar rengörs. Eventuell avkalkning av vissa köksmaskiner kan göras efter önskemål.
 • Diskbänk, diskho, arbetsyta, köksluckor och köksblandare torkas av och torkas torrt.
 • Diskmaskinen töms och fylls på.
 • Sopkärl och kompost töms och rengörs.
 • Bord, stolar, soffor och fåtöljer torkas av eller dammsugs.
 • Blommor vattnas och rensas från torra blad
 • Vi avslutar som alltid med att dammsuga och våttorka golvet.

Vill du bli uppringd? Fyll i ditt telefonnummer och skicka in det!

 Kontorsstädning av våtutrymmen och toaletter

Att det hålls rent och hygieniskt inne på toaletterna är förstås extra viktigt när samma toaletter används av många personer. Ingen vill mötas av en obehaglig doft, beläggningar i handfatet eller att det helt enkelt bara känns allmänt ofräscht. Här använder vi extra effektiva men skonsamma rengöringsmedel och vi skurar, putsar och fejar tills allting är skinande rent. Naturligtvis används separata trasor till såväl varje toalett, som till handfat, speglar, lampknappar och dörrhandtag, i syfte att hålla det så hygieniskt som möjligt.

 • Skräpkorgar töms och nya påsar sätts i. Handdukar kan bytas om det förekommer sådana. Toalettpapper, pappershanddukar och eventuell torkyhållare fylls på.
 • Påfyllning av handtvål och eventuella desinfektionsmedel eller handkrämer, om det hör till er vardag att ha det på era toaletter.
 • Grundlig rengöring av handfat och blandare. Speglar putsas, våtrumstapeter och kakel duschas av eller våttorkas. Även strömbrytare, handtag, tvålpumpar och dylikt rengörs noggrant.
 • Toaletterna skrubbas och skuras såväl invändigt som utvändigt med effektiva medel som tar bort smuts, avlagringar och bakterier, och efterlämnar hygieniska och rena ytor.
 • Innan vi stänger dörren efter avslutat jobb våttorkar vi golvet. Noggrant, med finess och alltid med skinande rent resultat.

Sedan är det klart. En professionell och omsorgsfull kontorsstädning som heter duga. Insup doften av frisk citrus eller blomstrande sommaräng, njut av att slippa knaster under skorna när ni skyndar mellan möten och känn hur både kreativiteten och produktiviteten blossar upp av att det skiner, blänker och ser inbjudande ut runt omkring er.

 

Kontakta oss för en offert på kontorsstädning Stockholm!

Kontorsstädning med Stockholm Allstäd AB

Vi har vad som krävs för att genomföra anpassad kontorsstädning i Stockholm. Med omsorg levererar vi professionellt resultat till våra kunder och skapar en optimal miljö på arbetsplatsen. Vi finns tillgängliga när behovet är som störst, någon gång i månaden eller flera gånger i veckan. Vi kan ta hand om allt eller lite, oavsett bidrar vi med en behaglig arbetsmiljö till anställda och en trevlig mötesplats för kunder.

Med kunden som utgångspunkt

Arbetet utgår från kundens behov där mindre och större projekt är en del av processen. Vi putsar fönster, skurar golv, vattnar blommor, tömmer papperskorgar och mycket mer så det finns tid över att lägga på annat. Vi städar regelbundet eller enstaka gånger när behovet är som störst. Vanligtvis kan behovet av städning vara större under särskilda årstider, kanske är våran städning endast nödvändig under vinterhalvåret?

Vanliga frågor & svar om städning

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Öppettider

Måndag-Fredag 08:00-17:00

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.