Städfirma i Stockholm

Vi är en städfirma i Stockholm av unik expertis som kan hjälpa dig med städningen hemma, på kontoret eller butiken. Intresserad av våra städtjänster? Ring oss på telefon 08 - 61 52 631 eller fyll i vårt formulär nedan så återkommer vi inom 24 timmar.

Vill du bli uppringd? Fyll i ditt telefonnummer och skicka in det!

Är du i behov av våra städningstjänster, kontakta oss!

Städfirma med professionella städtjänster i Stockholm

Sedan 1998 har vi städat svenska hem men nu är utbudet mycket större än så, vi har allt som behövs för att klassas som en komplett städfirma – Välkommen till Stockholms Allstäd. I utbudet förekommer bland annat flyttstädning, hemstädning och företagsstädning och kontorsstädning, samt trappstädning vi är övertygade om att det finns något som passar er. Anpassningsbara tjänster underlättar eftersom våra kunder får möjlighet att bygga upp städningen som de själva behagar. Vi gör allt för att ni ska få en bra upplevelse.

Städning utifrån kundens behov

En hjälpande hand för att få vardagen att gå ihop är inget och skämmas över. Alla behöver det ibland, men vissa mer eller mindre. Vi är en städfirma av unik expertis som kan hjälpa dig med rengöringen hemma och på arbetsplatsen. Vi erbjuder flexibla tjänster som minskar onödig stress och ångest. Med prisvänlighet och endast kvalitativ städning lönar det sig att anlita oss. Arbetet för att uppfylla era förväntningar pågår ständigt och vi jobbar hårt varje dag för att ni ska vara tillfreds med vår städservice. 

Vikten av att anlita en pålitlig städfirma

Att man undersöker vem som tar hand om städningen är mycket betydelsefullt. Rengöringen ska inte bara vara väl genomförd, personalen ska också kunna erbjuda ett bra kundbemötande och svara på eventuella funderingar som uppstår. Hanteringen ska vara pålitlig utan några som helst tvivel. Alla som jobbar hos oss uppfyller kraven och har rätt kompetens att genomföra städningen professionellt. Vi prioriterar att ni får en bra upplevelse med oss samt är tillfreds med arbetet vi åstadkommit och om inte åtgärdar vi eventuella brister.

Varför välja oss som städfirma i Stockholm?

Vi vill att alla ska ha möjlighet till kvalitativa städtjänster som inte kostar för mycket. Onödiga avgifter och dyra priser har slopats redan från start och vi står fast vis beslutet. Oavsett om era behov är stora eller små ser vi till att hitta en lösning som passar plånboken och oberoende av de prisvänliga tjänsterna är resultatet fortfarande professionellt samt genomförs av vår personal. Alla medarbetare på Stockholms Allstäd har vad som krävs för att städa ert projekt tryggt. Vi är ett företag som riktar in oss på god service och absolut bästa städning för att göra det lönsamt. Passionen vi har är svårslagen och går inte att hitta bland någon av konkurrenterna. Det är också vad som gör oss unika för egentligen har vi samma utbud som alla andra, Men städningen är av sitt egna slag. Det är ett enkelt val att anlita oss och vi står alltid redo.

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Öppettider

Måndag-Fredag 08:00-17:00

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.