Storstädning i Södermalm

Storstädning på Södermalm

Alla hem kan behöva en riktig storstädning ibland, där man grundligt tar sig igenom husets alla vrår. Som kund hos oss på Stockholms Allstäd får man möjlighet att anlita professionella städtjänster till ett rimligt pris som funkar alla dagar i veckan. Känslan av att komma hem till en snygg och fräsch bostad är svårslagen och vi vill gärna ge er det.

Storstädning


Storstäda hemmet

Vad är en storstädning?

Storstädning omfattar en grundlig rengöring av hela bostaden eller mer specifika områden. En städning av detta slag sker inte allt för ofta men ett par gånger om året är bra för en hygienisk användning av hemmet. Med oss går det få hjälp vare sig man är redan befintlig kund eller aldrig tidigare varit. Vi går igenom de utrymmen man inte trodde fanns och lovar att göra er tillfreds.


Flexibla tjänster gör skillnad

Vi är mycket flexibla i våra städning så ni kan utforma tjänsterna efter egna behov och önskemål. Vill man exempelvis ha extra hjälp med rengöringen av kyl och frys ställer vi såklart upp. Oavsett hur ni vill göra är vår storstädning anpassad för att bidra till en hög standard i hemmet. Vi hjälper till med det mesta – Bara att fråga oss!

Storstädning för hem och lokaler


Skinande rent hem

Plånboksvänliga priser

Kostnaden varierar beroende på vad som ingår i beställningen men baseras alltid på rimliga priser. Vi erbjuder offert som är uppbyggd på städningens omfattning och utan onödiga avgifter, därmed får du ett snabbt svar. Storstädning lönar sig och personalen ser till att ni får ut optimalt av rengöringen.


Stockholms Allstäd – Fördelar med vår storstädning

  • Tidsbesparande – Genom oss får man ta del av erfaren personal som fixar städningen i ett nafs, ni får tid över till annat samtidigt som ni får njuta av ett snyggt och nystädat hem.
  • Slipper stress – Städning förknippas ofta med stress något som är helt onödigt, storstädningen ger tid för avslappning och gör att man slipper onödig ångest och stress.
  • Pålitliga tjänster – Med våra långa erfarenhet inom branschen vet vi vad kunder söker och använder därför endast pålitlig personal som når upp till förväntningarna.
  • Ökad trivsel – Städningen förhöjer trivseln i hemmet även kreativitet, lugn och glädje som bidrar till en bättre välmående vardag.

Städhjälp i hemmet


Skinande rent hem

Städning hos företag

Storstädning är inte bara till för privata hem och hushåll på Södermalm utan även företag inom samma område. Att man trivs på sin arbetsplats är mycket betydelsefullt och påverkar prestationen. Vi skapar en behaglig miljö såväl hemma som på jobbet. Städningen omfattar både större lokaler och mindre kontor.


Många nöjda kunder genom åren

Vi har städat svenska fastigheter sedan 1998 och levererat flertalet nöjda kunder genom åren. Kort sagt består storstädningen av en rengöring som är mer ingående än den traditionella. Ytor som är synliga och mindre synliga städas noggrant för att avlägsna dammråttor. Det är betydelsefullt att man genomför storstädning mellan varven så att inte smutsen samlar sig lager på lager.

Ett rent hem

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.