Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning med oss

Vi har vad som krävs för att genomföra anpassad kontorsstädning i Stockholm. Med omsorg levererar vi professionellt resultat till våra kunder och skapar en optimal miljö på arbetsplatsen. Vi finns tillgängliga när behovet är som störst, någon gång i månaden eller flera gånger i veckan. Vi kan ta hand om allt eller lite, oavsett bidrar vi med en behaglig arbetsmiljö till anställda och en trevlig mötesplats för kunder.

Kontorsstädning


Städa era kontorslokaler

Med kunden som utgångspunkt

Arbetet utgår från kundens behov där mindre och större projekt är en del av processen. Vi putsar fönster, skurar golv, vattnar blommor, tömmer papperskorgar och mycket mer så det finns tid över att lägga på annat. Vi städar regelbundet eller enstaka gånger när behovet är som störst.
Vanligtvis kan behovet av städning vara större under särskilda årstider, kanske är våran städning endast nödvändig under vinterhalvåret?


Prisvärd kontorsstädning Stockholm

Som kund hos oss får man alltid ta del av prisvärda tjänster som gynnar företaget samtidigt som de är rättvisa för våra anställda. I vår städning utgår vi alltid från en hög standard som alla svenska kontor bör hålla. Att anlita våra städtjänster bidrar till att anställda får bättre förutsättningar på jobbet och att kunder trivs att mötas i den städade miljön. Det gynnar företaget i längden oberoende av vilken verksamhet det gäller.

Städade kontorslokaler


En ren arbetsplats

Skapar en trevlig arbetsmiljö

Våra städtjänster vänder sig till alla företag och strävar efter att skapa en trevlig miljö på kontoret. Om man söker ett representativ och välstädat kontor är vi den rätta städfirman att kontakta. Vi tar emot våra kunder med bästa service och svarar på eventuella frågor som uppkommer. Vi genomför en redovisning av arbetsprocessen och lägger fram en passande offert utan dolda eller onödiga avgifter. Såväl långvariga som kortvariga tjänster är välkomna till oss.


Vikten med vår städning

Det finns flera fördelar med att anlita oss för kontorsstädning. Förutom att erbjuda prisvärda tjänster finns det mycket annat vi bidrar med.

Tid över till annat – Med oss sparar man tid eftersom alla får ägna sig åt det man är bäst på, vi på städning och personalen kontorsarbete.

Skräddarsydd lösning – Vi ser till att rengöringen är tillräcklig och passar din verksamhet.

Välstädat resultat – Resultatet blir alltid professionellt och passar såväl kunder som personal.

Städning som gynnar – Vi har slopat onödiga kostnader och sänkt priserna för bästa möjliga service.

Kontorsstädning

Copyright © 2020 Stockholms Allstäd. All rights reserved.