Kontorsstädning i Södermalm

Fixar kontorsstädning på Södermalm

Vi är fullt medvetna om vad som krävs för att genomföra en professionell hemstädning, med samma omsorg tar vi även hand om kontorsstädningen för att bidra med en optimal miljö på arbetsplatsen.

Medarbetare på Stockholms Allstäd städar alla kontor oavsett bransch för att både företagets kunder och personal ska vara tillfreds med resultatet. Vi anpassar arbetet efter lokalerna samt befintliga önskemål som förekommer. Städningen sker regelbundet ett par gånger i veckan eller vid enstaka tillfällen anpassat efter vad som krävs.

Kontorsstädning


Städa era kontorslokaler

Ett samarbete där vi utgår från dig

Arbetet baseras på en planering som är skräddarsydd efter kunden egna önskemål, antingen vecka för vecka eller vid enstaka tillfällen. Hur ofta kontorsstädningen är nödvändig avgör ni själva med tanke på att vissa verksamheter väljer att sköta en del av städningen på egen hand.
Städningen kan också anpassas efter årstid samt ledighet när personalen inte är på kontoret, för att på bästa sätt gynna er tar vi fram en passande lösning som fungerar väl.


Kontorsstädning för alla

Vi har som mål att alla företag ska ha möjlighet att anlita oss för städning av sin arbetsplats. För att optimera chanserna har vi tagit fram prisvärda tjänster som fungerar i alla lägen oberoende av bransch, yta eller hur många anställa som förekommer. Vi ser till att leverera en arbetsplats där personalen trivs samt en mötesplats för kunder att vilja träffas på.

Städade kontorslokaler


En ren arbetsplats

Vad ingår i kontorsstädning från oss?

Med hänsyn för att inget kontor är det andra likt kan städningen variera mellan varje kontor. Vi följer dock en standard som nästan alltid fungerar väl på alla arbetsplatser och som bringar mycket nytta. I vår kontorsstädning får man ta del av:

  • Städning av samtliga lokaler med dammsugning, moppning samt tömning av papperskorgar.
  • Toaletterna tar del av en ut och invändig rengöring för hygienisk standard.
  • Kök och pentry får en rengöring av soputrymme, diskho och arbetsbänkar.
  • Mattor dammsugs.
  • Gömda undersöks efter dammtussar.
  • Putsning av fönster och glas sker vid önskan från kunden.


Vikten av att anlita oss

Det finns många fördelar med att anlita oss för att ta hand om städningen. Den mest betydande orsaken är att personalen får chansen att arbeta i en behaglig och trivsam miljö. Utöver det sparar man mycket tid och pengar med städning från oss. Resultatet blir alltid professionellt och bidrar med ett fräscht kontor som passar utmärk för kunder att besöka. Man har dessutom möjlighet att skräddarsy sin städning för att garantera optimal rengöring.

Få en ren arbetsplats

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.