Fönsterputsning i Huddinge

Professionell fönsterputsning i Huddinge

Vad kan vara bättre än rena och nyputsade fönster och glas? Framförallt är solen kikar fram bakom molnen. Vi tycker det är svårslaget med fantastisk utsikt och därför erbjuder vi fönsterputsning av olika typer till både företag och privatpersoner. Vi putsar fönster i Huddinge för att bidra med skinande resultat i fler hem och verksamheter.

Fönsterputsning


Putsa fönster

Ta dig tid för annat

Medans vi rengör era fönster kan ni ägna er åt annat samtidigt som vi garanterar professionellt arbete. Återgå till det relevanta medans vi fixar fönsterglas blanka och skinande från smuts och damm. Våra medarbetare besitter den kunskap som behövs och har de verktyg som krävs. Genom att alltid erbjuda bra priser har alla möjlighet till snygga fönster och glas året om.


Fönsterputs för privatperson och företag

Vi putsar fönster åt privatpersoner och företag över hela Huddinge. Kontor, lokaler och skyltfönster är sådant vi brukar hålla efter hos företag, men även i privata bostäder kan det vara bra att få hjälp med fönstren ibland. Oavsett varför ni söker våran hjälp så fixar vi anpassade lösningar för er. Alla anställda på Stockholms Allstäd besitter den kunskap som krävs för att endast bidra med nöjda kunder. Vi putsar fönster på såväl höga som låga höjder och tar med utrusning för att klara av jobbet. Vårat arbete garanterar rena glas och fönster och vi rengör oavsett vart dem finns placerade. Vi hjälper till i bostaden hemma eller på arbetsplatsen med kontorsfönster, glasväggar, skyltfönster, dörrar och glasväggar. Vi skrubbar glasen så både anställda och kunder imponeras av intrycket.

Rena fönster


Fönsterputs

Smidig utrustning

Det är alltid lika viktigt att besitta rätt utrustning för jobbet som ska utföras. Genom att ni som kund bidrar med information om placering och höjd kan vi lättare bidra med optimalt resultat eftersom vi får med rätt verktyg för jobbet.

Om man ska göra fönstren rena gäller det att man putsar både utsida och insida väl utan ränder eller fläckar. Våra tekniker är anpassade för att undvika detta och glasen blir skinande rena även i direkt solljus. Smuts som finns på fönstren kan vara fingeravtryck, salt, sand, snö, kalk, och damm. Vi optimerar utsikten och bidrar dessutom med en renare känsla i såväl lokaler som rum. Alla kan behöva unna sig rena fönster för att blicka ut över vackra Huddinge och vi kan lösa arbetet åt er.


Vikten med att anlita oss

Som vanlig medborgare eller entreprenör är ni varmt välkomna till oss vid behov av städservice. Vi lägger tillsammans upp en plan som är väl anpassad efter förekommande behov och önskemål. Det finns alltid möjlighet att ta del av anpassad offert på arbetet och vi svarar självklart på frågor eller bidrar med rådgivning när det behövs. Våran garanti är alltid ett överträffande resultat anpassat efter situationen på arbetet. Eftersom vi alltid erbjuder rimliga priser ger vi alla möjligheten att söka sig till oss när behovet av städhjälp är som störst.

Vi putsar era fönster

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.