Flyttstädning i Huddinge

Vi flyttstädar ditt bohag

Att flytta från en bostad är ett omfattande projekt och kräver vanligtvis både mycket planering och arbete. Vi på Stockholms Allstäd underlättar arbetet med adressbytet genom att ta hand om flyttstädningen åt er. Våra tjänster är anpassade efter såväl företag som privatpersoner även fast våra flyttjänster främst riktar sig till dig som privatperson.

Vi vill finnas till för alla därför är våra koncept anpassade efter behov och förutsättningar. En flytt är ett stort steg att ta och omfattar mycket, man ska dessutom sköta städningen också. För att ni ska få tid över till annat kan vi hjälpa er med processen under tiden som ni packar upp kartonger i nya bostaden. Våra priser är rimliga vilket bidrar med möjligheter för alla våra kunder.

Flyttstädning


Städning vid flytt

Våra kunskaper

När ni möblerar och packar upp saker i nya bostaden löser vi städningen på tidigare adress. Vi genomför arbetet snabbt men under professionella arbetsmetoder för att varken hyresvärd eller blivande ägare ska bli besvikna. Vi vill underlätta för er och utgår därför från de behov och förutsättningar ni som kund besitter. Få städfirmor kan garantera lika välarbetade resultat som våra medarbetare kan, allting är baserat en kombination av engagemang, noggrannhet och kunskap i det vi arbete vi genomför. Vi rengör alla typer av lägenheter, hus och fastigheter inför en flytt och sätter igång direkt.


Anpassad flyttstädning i Huddinge

Som med alla våra tjänster anpassar vi städningen efter de önskemål ni som kund besitter. Om ni själva inte har några särskilda behov utgår vi från våra redan välbeprövade strategi för garanterat genomarbetat resultat.

I en flyttstädning ingår rengöring av alla rum och öppna ytor med dammsugning och moppning. Man genomför även in och utvändig städning av garderober och skåp samt ser över alla kontakter, element, dörrar, lister och fönsterbrädor. Viktigast är att rengöra de mesta bakteriehärdade områdena med omsorg.

Köket kräver städning av vitvaror och öppna ytor som bänkar. Skåp ska vara fräscha och fläktar rengjorda. I badrummet ser vi till att badkar och toalett städas från grunden lika så kalkade väggar. Ventiler kräver omvårdnad och belysning likaså. Det glänsande resultatet gör såväl nya ägare som hyresvärd tillfreds.

Perfekt flyttstädning


Vi hjälper dig flyttstäda

Vi har alltid prisvärda tjänster

Med prisvärda tjänster kan alla nyttja flyttservice oavsett när det gäller. Vi utför flyttstädningar och andra städtjänster i Huddinge. När man kontaktar oss tar vi tillsammans fram till gemensamma lösningar som är konstruerade efter befintliga önskemål. Våran målsättning är att underlätta flytten för er och göra vardagen en smula lättare under flytten.

Att utföra städningen på egen hand är inte ovanligt men omfattar ofta större arbete än man från början tänkt sig. Slipp trötta dagar och ägna er åt annat istället, vi genomför flyttjänster till rättvisa priser och bidrar med rådgivning om så behövs. Vid offert eller frågor är ni mer än varmt välkomna att kontakta oss.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.