Stockholm Byggstädning

Vi kan byggstädning

Vi är specialiserade på städning av alla typer, såväl byggstädning. Som kund hos oss kan man ta del av antingen slutstädning eller underhållsstädning i samband med byggnation. Vanligtvis handlar det om nybyggnationer, renoveringar eller stambyten men självklart tar vi oss an alla uppdrag.

Byggstädning


Städning efter byggarbete

Både i hem och på arbetsplatser

Att man renoverar eller bygger nytt är oftast mycket positivt men bidragande effekt är dock att det samlas byggdamm och smuts på arbetsplatsen. Med vår hjälp slipper ni själva städa undan och blir garanterad ett professionellt resultat. Vi städar för både företag och privatpersoner i Stockholm med omnejd.

Det går fortare att anlita oss för tjänsten än att göra det själv eller låta hantverkarna göra det. Städningen blir alltid bra med ett snyggt avslut på det hela om inte byggnationen ska fortsätta igen nästa dag.


Ansvarsfull och noggrann städning

Antingen tar vi oss an hela områden där byggnationen har skett eller så städar vi endast rummet/rummen den faktiskt ägt rum i. Vid städning av hela fastigheten säkerställer vi att all smuts eliminerats så det är säkert att återgå till vardagen igen.

Målet med vår byggstädning är att våra kunder ska slippa stressen som en städning många gånger kan innebära. Med erfaren personal går rengöringen snabbt och blir väl godkänt av alla inblandade något som inte alltid är lika säkert när man gör det på egen hand. Rätt medel samt verktyg används och vi tar ansvarsfullt hand om projektet.

Städa byggarbetsplats


Perfekt städning efter byggprojekt

Alla typer av projekt inom byggstädning

Vi städar upp efter alla typer av renoveringar och byggnationer vare sig det handlat om stora eller små projekt. När hantverkarna är färdiga och plockat ihop sina grejer tar vi hand om slutfinishen för att lämna efter en känsla av nytt och orört. Vi har kunskapen som krävs men vet också att flexibilitet, samarbete och kommunikation är tre viktiga delar som måste stämma överens först. Allting ska vara klart innan inflyttningsdatum och vi är gärna med för att bidra.

Fördelar med byggstädning

Det finns många fördelar med att anlita byggstädning men just vår service är av unik expertis. Professionella tjänster till ett bra pris förekommer alltid, detsamma gäller anpassade lösningar. Som kund sparar man dessutom mycket tid eftersom alla får göra det man är bäst på och när det kommer till oss är det städning. Bygget blir färdigställt i rätt tid och man kan stolt lämna över ett snyggt resultat.

Byggstädning med perfekt resultat

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.