Rena trappor vintertid

Att hålla entréer och trappuppgångar rena och välstädade vintertid kan vara en utmaning i Stockholmsområdet. Inte minst då vintertid i Stockholm oftast betyder slask, regn och mängder av grus snarare än ett krispigt vitt snölandskap.

Entréer, hissar och trappuppgångar har i regel en strid genomströmning av människor, vilket gör dem extra utsatta för mycket damm, smuts, skräp och slitage. Året om – men inte minst under höst- och vinterhalvåret. En hel del löv, snömodd, sand och grus lätt dras med utifrån och skräpar ned i trappuppgångar i såväl kommersiella byggnader och offentliga miljöer, som i företagsbyggnader och flerfamiljshus.

Givet att entré och trappuppgång är det första man som boende, kund, medarbetare eller besökare ser när man kliver in i en byggnad, blir ordentlig trappstädning således desto viktigare under årets slaskigare och blötare månader. Upplever ni som företag, fastighetsägare eller bostadsrättsförening ett utökat behov av trappstädning nu under vintertid? Nedan finner ni ett par matnyttiga tips och råd om hur man kan tänka kring upplägg. 

0
Feed

Lämna en kommentar