kontor med skärmar och kollegor

Fördelarna med att använda vår kontorsstädning

Du med företag i Stockholm som beställer kontorsstädning av oss, ska kunna känna dig säker på att få ett väl utfört arbete levererat. Likaså sätter vi en ära i att du ska kunna känna största möjliga trygghet med att ha oss som samarbetspartners. För att utmärka oss bland städbolag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm så kan ni även förvänta er:

Skräddarsydda lösningar för kontorsstädning i Stockholm

Vi ser till att rengöringen är tillräcklig och passar er verksamhet. Det kan till exempel göras genom återkopplande samtal och utvärderingar efter utfört arbete vid punktinsatser. Eller genom regelbundna samtal, om vi tar hand om er kontorsstädning på mer frekvent basis. På så sätt kan vi öka vår flexibilitet och anpassa oss till förändringar i samband med årstider eller andra yttre faktorer som annars kan vara svåra att förutse. I en sådan hektisk stad som Stockholm kan förutsättningar ändras ofta och snabbt, och företagets behov av kontorsstädning likaså.

Flexibla utgifter och uppgifter

Det kan variera mycket mellan olika kontor och uppdragsgivare hur mycket tankemöda och tid de vill lägga på att fundera över kontorsstädning. Om alla på kontoret är fullt upptagna med er kärnverksamhet – för att hålla era positioner i det konkurrenstuffa Stockholm – så vill ni inte behöva tänka på er kontorsstädning överhuvudtaget. Då tar vi helt enkelt över den biten. Vi granskar era lokaler och era behov och ser till att allt helt enkelt fungerar. Vi tar med egen utrustning och förbrukningsvaror och sammanfattar allt i den månatliga faktureringen. Vill ni å andra sidan ha mer kontroll och sköta vissa delar själva och göra egna inköp av förbrukningsvaror som ni har på plats, så går det lika bra.

Ett hungrigt gäng som vill göra skillnad i Stockholm

Vi ser oss inte som bara ett annat städbolag i Stockholm. Vi vill positionera oss som nummer 1 i Stockholm vad det gäller kontorsstädning. Så räkna med att vi kommer att anstränga oss extra mycket för att uppnå er belåtenhet när vi börjar ta hand om er kontorsstädning. Vi gör det som andra städbolag i Stockholm gör – och det där extra.

0
Feed

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.