Fönsterputsning vid kontorsstädning i Stockholm

Fönsterputsning ingår oftast inte i vanlig kontorsstädning som sker regelbundet flera gånger i veckan. Däremot är det en tjänst man med fördel kan köpa till lite då och då i syfte att få en extra uppfräschning – framförallt i Stockholm där avgaser och föroreningar bidrar till snabbare nedsmutsning. 

Så gott som alla företag och offentliga organisationer i Stockholm har idag en professionell städfirma som ombesörjer den regelbundna kontorsstädningen. Det är utan tvekan den mest tidseffektiva lösningen, och eftersom tid är lika med pengar blir det även den mest kostnadseffektiva. Ska man som företag lyckas slå sig fram i den tuffa konkurrensen som råder i Stockholm gäller det att tänka smart – och att outsourca det som outsourcas kan. 

I en vanlig kontorsstädning ingår vanligtvis dammsugning eller torrmoppning av golv, våttorkning av golv, rengöring av toaletter, kök, fikarum och övriga gemensamma utrymmen, avtorkning av arbetsytor och kontaktytor samt tömning av sopor. Vår erfarenhet på Stockholms Allstäd är att de flesta företag och organisationer – såväl stora som små – föredrar att få den typen av städning utförd dagligen.

Precis som i privata hushåll är fönsterputsning däremot ett städmoment som görs betydligt mer sällan på kontor i Stockholm – och som heller inte behöver utföras lika ofta. Att det faktiskt görs någon gång ibland är dock viktigt för helhetsintrycket av lokalerna. 

 

Fönsterputsning på kontor i Stockholm – en viktig detalj vid kontorsstädning

Fönster används inte på samma sätt som en arbetsyta, ett kök, en golvyta eller en toalett. De utsätts således för mindre nedsmutsning än andra ytor, varför rengöring av dem inte behöver ske lika frekvent. 

Då och då är det dock viktigt att komplettera den vanliga kontorsstädningen med en rejäl fönsterputsning. Damm och partiklar gör med tiden att fönster blir solkiga och ser dimmiga ut – i synnerhet i Stockholm där befolkningsmängden är stor och nivåerna av avgaser, damm och olika partiklar är högre.

Fönsterputsning är med andra ord en detalj som förvisso inte behöver ingå i den regelbundna kontorsstädningen, men som likväl är en viktig sådan.

0
Feed

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.