trapphus

Vi hjälper bostadsrättsföreningar i Stockholm med trappstädning

Trapphuset är nog den plats i byggnaden som får utstå mest smuts, nedskräpning och slitage. Att försöka bibehålla en trevlig och ren atmosfär blir därför ofta en utmaning, och speciellt i en storstad som Stockholm. Som fastighetsägare vill man ju att boende och besökare ska trivas och att byggnaden ska ge en fräsch och inbjudande atmosfär, där alla som kommer in får känna sig välkomna.

Trappstädning innebär trivsel för alla

Vi uppskattar nog alla att mötas av en ren och fräsch entré och ett välstädat trapphus när vi kliver in i en byggnad. I en storstad som Stockholm är det något som kan vara svårt att leva upp till eftersom trapphusen i vår huvudstad används flitigt under dygnets alla timmar. Det innebär att de ofta snabbt blir smutsiga, dammiga, samlar på sig löv och skräp vid ingången och ibland får en unken lukt. Utrymmet utsätts för både grus och damm, och ibland tyvärr även nerskräpning. Säsongen spelar också in – under höst och vinter blir det lätt smutsigare när det är blött och slaskigt ute, under våren kommer oftast mycket damm och pollen in och under rötmånaderna är det allt annat än trevligt att mötas av en kvarglömd soppåse. Det är med andra ord en plats som kräver en kontinuerlig och noggrann städning för att bibehållas i ett gott skick. Entré, trapphus, och hiss är dessutom de första utrymmen man möter när man kommer in i byggnaden och ger besökare och boende ett första intryck. Att hålla dessa ytor rena och fräscha är ofta en stor utmaning för fastighetsägare då det krävs ett regelbundet underhålla för att hålla allt välskött. En kontinuerlig städning av trapphus skapar både en trivsam miljö för boende, ökar kvaliteten på byggnaden och som fastighetsägare får man en försäkring om att alla som besöker byggnaden får ett välkomnande och inbjudande intryck. 

 

Undvika slitage med trappstädning

Förutom att en regelbunden och noggrann städning av trapphuset ökar trivseln och välbefinnandet för de boende så hjälper det också till att hålla nere på slitage. När vi exempelvis håller undan grus från trappan undviks utnötning av ytan. På samma sätt gynnas trappan av att fukt torkas upp regelbundet för att undvika skador, något som både bidrar till att förlänga livslängden på trappstegen och som ger hela trapphuset en trivsammare miljö. Att ha ett kontinuerligt underhåll är också viktigt hur hälsosynpunkt. Det kan vara skadligt för hälsan att utsättas för smuts och damm så att investera i en professionell och fungerande städning av både trapphus, hiss och entré är ett smart och medvetet val. Med ett välskött trapphus kan du inte bara identifiera och åtgärda problem i tid  det ger även fastigheten en bättre helhetsupplevelse som gör den mer attraktiv för såväl boende som potentiella köpare. 

 

Pålitlig städning

Att städa trappor kräver en genomtänkt planering och kunskaper för en optimal städning av just trapphus. När du anlitar oss på Stockholms Allstäd får du en högkvalitativ och effektiv städning av ditt trapphus samtidigt som det kontinuerliga underhållet gynnar hela fastigheten i längden. Trappuppgången får ett välkomnande intryck och det blir en trygg plats för både boende och besökare att vistas på. När du anlitar oss ingår det som vi kommer överens om – vi hittar alltid en flexibel lösning anpassad efter våra olika kunder. Vi erbjuder allt från städning av golv till rengöring av lister, räcken och element. Vi städar även gärna övriga utrymmen som hiss och entré, allt för att skapa en så hög trivselfaktor som möjligt. Kika gärna under trappstädning för att se vår korta checklista på hur vi genomför våra trappstädningar. Behoven styr och vi lägger alltid upp städningen som det passar bäst. Att ha en pålitlig städfirma som sköter om trapphusen minskar inte bara stressen hos fastighetsägaren utan ger även de boende en större trivsel och gladare miner. Vi har både erfarenheten och kunskapen för en väl genomförd trappstädning - kontakta oss gärna för att få veta mer! 

 

Letar du efter hjälp med trappstädningen i Stockholmsområdet?


Anlita oss för trappstädning i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa flertalet bostadsrättsföreningar, företag och andra byggnader som innehåller trapport. 

FAQ

Hur får man bort unken lukt i hissen?

Hissen i ett bostadshus används ofta flitigt under hela dygnet, och eftersom det är ett stängt utrymme får den ofta en unken lukt. För att undvika detta och bibehålla en fräsch och ren hiss krävs ett kontinuerligt rengörande av både golv, väggar, knappar och lister.

 

Hur hittar jag en bra städfirma för trapphus i Stockholm?

Att hålla trappor i Stockholm rena och fräscha är en utmaning för vilken fastighetsägare som helst. Stockholms Allstäd har en lång erfarenhet av just trappstädning i storstaden och utför professionel och högkvalitativ städning.

 

Hur kan man hålla trapphuset rent?

Ett trapphus i en miljonstad som Stockholm får utstå mycket spring och slitage. Dygnet runt dras smuts och damm in och därför krävs en professionell och regelbunden städning av ytorna för att bibehålla dem i gott skick. Stockholms Allstäd erbjuder trappstädning för bostadsrättsföreningar i Stockholm.

0
Feed

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.