ren trappa i trapphus

Trappstädning pris

Ett rent och fräscht trapphus är viktigt för första intrycket av en byggnad – oavsett vilken typ av byggnad det gäller. Att som fastighetsägare eller hyresvärd hitta tiden att utföra det är däremot inte alltid så lätt. Professionell trappstädning är en lösning många använder sig av – men hur mycket kan man egentligen räkna med att det kostar?

Tolv våningar med både hissar och trappor, en mindre portuppgång i ett tvåvåningshus eller något däremellan. Trapphus finns i lika många varianter och storlekar som det finns byggnader och hus, varför behoven av trappstädning förstås ser olika ut. 

Funderar ni på att leja bort trappstädningen hos ert företag, er bostadsrättsförening eller i någon av era fastigheter är det just behovet ni behöver se över allra först. Hur pass frekvent ni önskar städning, storlek och utformning av ytor samt vilka städmoment som ska ingå är avgörande för vad prislappen hamnar på.

 

Anpassad trappstädning och individuella lösningar garanterar bra pris

Anlitar man en städfirma för renhållning av entré och trappuppgång vill man som kund kunna känna sig säker på främst två saker; dels att städningen motsvarar förväntningarna, men också att man får det till så bra pris som möjligt. För att vi som städfirma ska kunna leva upp till bägge kriterierna och leverera bästa möjliga tjänst och pris till varje enskild kund, krävs enskilda lösningar. 

En rimlig prissättning av städtjänster i trapphus (och av städtjänster överlag) bör alltid göras utifrån varje uppdrags unika förutsättningar. Gäller er förfrågan veckostädning av portuppgången i en mindre hyresfastighet, vill ni förmodligen inte ha samma pris som för en stor kommersiell fastighet med behov av daglig trappstädning, eller hur? Anpassad prissättning är lika viktigt som anpassade städtjänster – och något man alltid ska kunna förvänta sig av en professionell städfirma. 

 

Så – vad är då ett bra pris för trappstädning?

Här finns egentligen inget självklart svar, eftersom alla har olika referensramar och olika utgångspunkter. Ett bra pris handlar till syvende och sist om hur mycket ni som kund anser det vara värt att mötas av en ren och fräsch entré, ett välstädat trapphus och en portuppgång som överlag känns både trivsam, inbjudande och representativ för er verksamhet. Utan att behöva ombesörja det själva.

Står ni i valet och kvalet kring huruvida det är värt att anlita en städfirma för trappstädning, kan ett användbart tips vara att spalta upp de för- och nackdelar ni funderar över, samt på vilka sätt det också kan ge ett mervärde. Exempelvis kan ett renare och fräschare trapphus bidra till att lägenheterna i ett bostadshus blir mer attraktiva, eller att kunder och leverantörer får ett bättre intryck av företaget de besöker. Summa summarum får riktigt bra trappstädning ofta fler ringar på vattnet än vad många tror, varför en investering i en sådan tjänst ofta blir en investering i annat också. 

Önskar ni anlita oss på Stockholms Allstäd för trappstädning – eller har ni funderingar kring tjänsten som sådan? Se våra kontaktuppgifter eller skicka in en förfrågan här via vår hemsida, så hör vi av oss!

 

FAQ

Hur går betalningen till, om man väljer att leja bort trappstädningen?

Betalning sker i regel med faktura.

Krävs särskild städutrustning för trappor?

Oftast inte. En bra rekommendation är dock att satsa på städutrustning som inte väger för mycket och som är lätt och flexibel att använda.

Vad ingår i en trappstädning?

I en komplett trappstädning ingår bland annat rengöring av golvytor och trappor, hiss, trappräcken, glaspartier, kontaktytor, entrémattor, lampor och element.

0
Feed

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.