Städning av kontoret i Stockholm

Konkurrensen bland företag i Stockholm är hög, varför detaljer som välstädade kontor och fräscha arbetsmiljöer också är viktiga vid sidan av prestation, PR och ekonomiska mål. Ett rent kontor påverkar trots allt såväl medarbetarna som kunder och övriga besökare.  

Kontorsstädning i Stockholm. Skiljer det sig på något vis från kontorsstädning i övriga delar av landet? Både ja och nej. 

Vad gäller själva städmomenten ser de mer eller mindre likadana ut på såväl större som mindre kontor, i både större städer och på mindre orter. Dammsugning och våttorkning av golv och fria ytor, städning av enskilda kontorsplatser och gemensamma utrymmen samt noggrann rengöring av kök och toaletter utgör grunden för en vanlig kontorsstädning. 

Faktorer som antal anställda, antal utomstående besökare och var kontoret är beläget kan dock påverka behovet av kontorsstädning. Många företag i Stockholm har sina kontor i innerstan där det är mycket liv och rörelse, mycket trafik och ofta en hel del damm och smuts. 

Vidare är också konkurrensen tuffare i Stockholm än på mindre orter. Ska man lyckas som företag är det viktigt att lägga fokus på såväl små som stora detaljer i verksamheten – däribland städning av kontoret. 

 

Vad krävs för att hålla kontor i Stockholm rena?

Fler människor och mer trafik gör att Stockholm liksom andra storstäder generellt är smutsigare än mindre städer. Har man kontor i Stockholm innebär det att mer smuts, damm och baciller dras med in utifrån. Det här gäller vare sig kontoret ligger mitt i city eller strax utanför i en tätbefolkad förort. 

Mer frekvent kontorsstädning kan således behövas. På de flesta företag i Stockholm städas kontoret dagligen i syfte att säkerställa en miljö som alltid är ren och fräsch – vilket är viktigt för såväl medarbetarnas välmående, som för företagets rykte. Ett kontor måste vara representativt för det företaget vill utstråla och förmedla. 

Förutom ett eventuellt behov av mer frekvent städning är det förstås också viktigt att städningen utförs noggrant och effektivt. Här är en städfirma oftast det bästa valet då jobbet verkligen blir professionellt gjort. Dessutom sparar det mycket tid. 

 

Vilken tid på dygnet passar bäst för kontorsstädning?

Kontorsstädning sker vanligen under arbetstid, oftast på morgon/förmiddag eller kring lunch, men detta går naturligtvis att anpassa. Vet man med sig att det oftast är mycket möten och spring en viss tid under arbetsdagen kan det vara bra att förlägga städningen före eller efter det. 

Som städfirma strävar vi förstås alltid efter att göra jobbet så snabbt och effektivt som möjligt för att få minsta möjliga inverkan på den verksamhet som bedrivs på kontoret. 

Vill du och ditt företag få mer information om kontorsstädning i Stockholm? Skicka in en förfrågan via vår hemsida så hör vi av oss!

 

FAQ

Bestämmer man själv hur ofta kontoret ska städas?

Givetvis är det upp till er på företaget att bestämma hur ofta ni vill ha städning. 

Går det att anlita Stockholms Allstäd för kontorsstädning i Stockholm?

Absolut. Vi erbjuder prisvärd, professionell kontorsstädning i hela Stockholm. 

Tas hänsyn till allergiker vid kontorsstädning?

På Stockholms Allstäd använder vi bara skonsamma Svanenmärkta rengöringsmedel just av hänsyn till både människor och miljö.

0
Feed

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.