Trappor

Påverka det första intrycket med ett rent trapphus

Enligt forskning tar det bara några få sekunder för oss människor att skapa oss ett första intryck av en ny plats. När vi kommer in i en fastighet formar vi alltså ganska snabbt en uppfattning av det vi ser och upplever och drar därefter våra slutsatser. Om vi exempelvis möts av en skräpig entré och ett ostädat trapphus får vi oftast ett negativt intryck av hela byggnaden. 

Ett ovårdat trapphus kan ge känslan av otrygghet och kan också avskräcka besökare eller eventuella framtida hyresgäster eller investerare. Det kan påverka beslut om att välja fastigheten som boende eller för att driva verksamhet, vilket också påverkar byggnadens rykte och attraktivitet i stort. På samma sätt skapar ett välskött och rent trapphus en mer trivsam och tilltalande känsla och ger ett positivt inledande intryck. Det hjälper dessutom till att skapa en tryggare atmosfär för boende samtidigt som det reflekterar att det är en väl omhändertagen fastighet där man lägger vikt vid att upprätthålla en god standard.

Regelbundet underhåll

Hur ska man då kunna upprätthålla en ren och trivsam miljö i ett välbesökt trapphus i Stockholm? Som fastighetsägare i huvudstaden kan det kännas som en överväldigande uppgift att bibehålla alla utrymmen rena och fräscha. För att lyckas krävs en regelbunden och noggrann städning, där man hela tiden håller undan skräp, smuts och kladdiga fläckar. Kontinuitet och kunskaper om städning är vinnande koncept för att bevara en fräsch atmosfär. Något som kan hjälpa till är att få in städningen på samma tider varje dag – på det sättet hålls entré, trapphus och övriga utrymmen alltid rena och snygga och bidrar till en välkomnande och inbjudande intryck.

 

Spara tid – anlita oss för att hjälpa din verksamhet med trappstädning

För att säkerställa att besökare och boenden får ett fint första intryck när de kommer in i fastigheten kan det vara bra att överlåta skötseln på en städfirma i Stockholm som har erfarenhet av just trappstädning. Våra egna anställda här på Stockholms Allstäd har stor erfarenhet inom området, kunskap om effektiva metoder och ändamålsenliga produkter och kan garantera en högkvalitativ städning. Vi erbjuder dig en grundlig rengöring som ger trapphuset ett välskött och fräscht utseende och som hjälper till att bibehålla ett inbjudande intryck. Med en god städrutin kan fastighetens attraktivitet öka och som ägare sparar man både tid och ansträngning. Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med trappstädning!

 

FAQ

Hur kan man bibehålla ett rent trapphus?

Trapphus i Stockholm används flitigt och blir därför konstant utsatta för smuts och slitage. En regelbunden städning av en professionell städfirma kan hjälpa till att bibehålla trapphuset rent och fräscht.

 

Hur kan man skapa ett bra första intryck i en byggnad?

Entré och trapphus är de första ytorna vi möter när vi kommer in i en byggnad och därför är det viktigt med en regelbunden städning för att hålla allt i ett gott skick. Ett välstädat trapphus ger alltid ett bättre första intryck för besökare.

 

Varför är det första intrycket av en byggad så viktigt?

Människan skapar sig väldigt snabbt ett första intryck och en byggnads attraktionsvärde kan påverkas av hur vi upplever vårt första besök. Ett smutsigt trapphus kan avskräcka besökare medan välstädade utrymmen ger större trivsamhet och kan locka potentiella hyresgäster eller köpare.

 

0
Feed

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.