Arbetsmiljön påverkar oss

Att komma till sin arbetsplats på morgonen och mötas av ett unket och smutsigt trapphus kan påverka vem som helst negativt. Det är nog ingen som vill inleda arbetsdagen med att trampa i skräp vid entrén, försöka undvika kladdiga fläckar på trappstegen eller gå in i en smutsig hiss. En bra start på morgonen är viktigt för oss alla då vi får större förutsättningar för att både må bättre och prestera bättre. Vi påverkas av den miljö vi befinner oss i – en välskött omgivning gör att vi känner oss mer bekväma, trygga och glada, vilket ökar både vårt välbefinnande och vår produktivitet. På samma sätt påverkas vi negativt av en smutsig och nedskräpad miljö där både vårt humör och vår produktivitet får lida. Eftersom en ren och fräsch arbetsmiljö har en sådan positiv inverkan på vårt mående och våra prestationer är det något som är värt att prioritera. 

 

Förebygg ohälsa och risk för skador


Arbetsmiljön handlar om allt som påverkar oss på arbetsplatsen. När vi rör oss i byggnaden på vår arbetsplats vill vi känna trivsel och harmoni. Ett trapphus som får regelbunden städning, där smuts, spill och skräp ständigt hålls undan, gör att vi kan känna oss mer bekväma och trygga. Att hålla trapphuset rent hjälper även till att förebygga risker, som exempelvis halkolyckor som kan inträffa av spill, grus och smutsvatten. På samma sätt kan luftkvaliteten i ett trapphus förbättras genom att man håller undan damm och smuts, något som ökar tryggheten för personer med astma eller allergier. Genom att investera i en professionell städning och ge trapphuset ett kontinuerligt underhåll skapar du inte bara en inbjudande arbetsmiljö, du ser också till att säkerheten för de anställda prioriteras.

 

Anlita en trygg städfirma


Det kan vara stressfullt att ständigt försöka hålla ett välbesökt trapphus rent och det kräver ofta mental energi som man egentligen skulle behöva lägga på annat. Att anlita en pålitlig och professionell städfirma är därför värt mycket eftersom det frigör både tid och energi. Med många års erfarenhet kan vi på Stockholms Allstäd erbjuda en effektiv, högkvalitativ och pålitlig trappstädning skräddarsydd efter de behov som finns. Läs här om vad som ingår i vår trappstädning. Med en personal som har en gedigen kunskap om rengöring och en bred erfarenhet av just trappstädning kan du känna trygghet i att allt blir utfört enligt överenskommen tid och med högsta kvalitet på städningen. Välkommen att kontakta oss för att få veta mer!

 

0
Feed

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.