Städfirma i Vasastan

Professionell städfirma för alla i Vasastan

Omgivningen är en viktig del för att vi ska trivas och må bra, men ibland räcker inte tiden till i vår tidpressande vardag. Städningen halkar efter eller så blir det på bekostnad för ens fritid. Vi på Stockholm Allstäd finns här och hjälper dig gärna för att ge dig möjligheten att ägna din tid åt nära och kära. Vi är en etablerad städfirma som hjälper både privatpersoner och företag att få en mer trivsam och produktiv tillvaro. Vi erbjuder flexibla lösningar som underlättar din stress och ångest som är vanliga känslor när städningen halkar efter. Kontakta oss så kan vi skräddarsy våra tjänster efter era behov!
Sedan vår start 1998 har vi städat i många olika hem samt kontor och med det har vårt utbud växt för att idag klassas som en komplett städfirma. Vi erbjuder prisvärda tjänster och lämnar enbart kvalitativa resultat efter oss.

Vi arbetar ständigt med att bevara vårt goda rykte och fina kundkrets. Vi ser alltid till att leverera ett toppenresultat och vid eventuella brister så ordnar vi det direkt för att ni ska känna att service är viktigt för oss. I vårt utbud av städtjänster förekommer bland annat företagsstädning, trappstädning, hemstädning, flyttstädning, byggstädning samt butiksstädning. Vi är övertygande om att vi kan hjälpa till vid alla sorters städuppdrag.

Våra anpassningsbara tjänster underlättar med tanke på att våra kunder har olika behov och önskemål, och därmed har möjlighet att justera städningen därefter. Vi gör allt för att skapa en bra upplevelse och lyssnar alltid på vår kund.

Hemstädning


Städfirma i Huddinge

Vi är en pålitlig städfirma

Vi litar på våra medarbetare och är trygga med att det alltid lämnar det bästa resultatet efter sig. Det har en lång erfarenhet bakom sig och har vad som krävs vid alla typer av städuppdrag. De arbetar alltid varsamt och finns tillgängliga för dig om eventuella frågor uppstår. Vi ser också till att samma person/personer städar hos dig för att få en bra relation som också skapar tillit. Bra Service är viktigt för oss som professionellt städföretag. Vi prioriterar alltid våra kunder och skulle det oväntade hända, att det finns brister, så åtgärdar vi de på en gång!


Städfirma för privatpersoner

Vi är en städfirma med brett utbud för dig som privatperson i Vasastan. Vi levererar helhetslösningar, enstaka punktinsatser vid enskilda gånger eller som abonnemang. Vi vill finnas för alla och erhåller därför ett flexibelt utbud som fungerar oberoende av förutsättningar. Vi kan bland annat hjälpa till med dödsbostädning, hemstädning, fönsterputsning eller städ vid flytt. Kontakta oss och berätta om era önskemål, så kan vi tillsammans komma fram till en lösning som uppfyller era behov.

Städhjälp i hemmet


Skinande rent hem

Företag och bostadsföreningar

Som verksamhet är man alltid i trygga händer om man anlitar oss. Vår personal har stor erfarenhet vid alla typer av städuppdrag och lämnar endast det bästa resultatet bakom sig. Kontakta oss om ni behöver hjälp med exempelvis städning av hotellrum, glas- och fönsterputsning, grundlig sanering av kontoret eller städning av lokal samt mattvätt.


Vi på Stockholm Allstäd är ett enkel val

Vi på Stockholm Allstäd anser att man ska ha möjlighet till kvalitativa städtjänster oberoende hur stor plånboken är. Vi har slopat dyra kostnader och onödiga avgifter från första början och det är något vi håller fast vid än idag. Oavsett hur omfattande behoven är, så ser vi till att skräddarsy en lösning. Vi lämnar alltid professionella resultat efter oss utförda av våra kunniga medarbetare.

Vår städfirma har stor passion för god service och lönsam rengöring vilket alltid ska spegla våra tjänster. Vårt engagemang är det som gör oss unika och skiljer oss från våra konkurrenter. Vi har expertisen och med oss blir ni alltid nöjda!

Rent hem med oss

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.