Trappstädning i Solna

Vi tar hand om trappstädningen i Solna

Trappuppgången är det första intrycket man får vid besök i en fastighet. Många tänker inte på hur viktigt det är med rena och snygga trapphus eller vilken betydelse det har för besökare och inneboende. Med regelbunden rengöring ökar man standarden och minskar slitage. Stockholms Allstäd kan hjälpa er med trappstädning i Solna till ett bra pris och proffsigt resultat.

Trappstädning


Städning av trapphus

Städning tillsammans med oss

När man anlitar vår personal får man ta del av en trappstädning som är inbjudande för såväl besökare som bofasta. Vi tar fram en lösning som fungerar utifrån befintliga behov och förutsättningar. Våra medarbetare har den kunskap som krävs och kan garantera att resultatet blir professionellt alla gånger.


Bidrar med anpassningsbara rutiner

Vi vill att våra kunder ska ha möjlighet att anpassa städningen som de själva behagar, kunna lägga till och ta bort moment efter behov. Vår städning har vad som krävs för en regelbundet underhåll och ökar standarden på fastigheten med en gång. Vi minskar behovet av reparation och ökar livslängden.

Det lönar sig att hålla trapphuset snyggt och fräscht med tanke på att det minskar risken för sabotage som i vanliga fall omfattar dyra och tidskrävande åtgärder. Vi är det enkla valet som bidrar med en långsiktig lösning till en bra kostnad och ni får underhåll av högsta kvalitet.

Perfekt trappstädning


Vi städar era trappor

Vilka tjänster ingår i trappstädning?

Vi är mycket flexibla och lyssnar på era behov för att ta fram bästa möjliga städning. Vad som ingår i trappstädningen varierar men det förekommer dock moment som är extra bra att ha i åtanke vid beställning. Exempel på vad som kan ingå är följande:

  • Torkning av lister, fönsterkarmar, element och räcken.
  • Rengöring av underlag.
  • Damning av armaturer.
  • Städning vid entré och hiss.
  • Iordningställande av anslagstavlor samt rengöring av väggar (vid behov).
  • Fönsterputsning.


Vad kan mer ingå?

En fastighet består av mer är bara trappor och våningar, ibland förekommer både källare och tvättstuga utöver allt annat. Dessa utrymmen behöver också hållas rena därför kan vi ta hand om en överblickande rengöring av samtliga områden. Vid önskan tömmer vi förråd och kör iväg eventuellt skräp till tippen för optimal användning.

Ett rent trapphus

Trappstädning

Fördelar med trappstädning

  • Man ökar trivseln för inneboende och besökare.
  • Fastigheten får längre livstid eftersom underhållsbehovet inte blir lika stort.
  • Det får ett positivt intryck och värdet höjs.
  • Risken för skador som vid halka, minskas med regelbunden städning.


Försäkring, F-skatt och rengöringsmedel

Stockholms Allstäd erhåller F-skattsedel och försäkring. Vi jobbar med miljövänliga rengöringsmedel för en säker användning och med hänsyn för omgivningen omkring oss.

Ett rent trapphus

Vi städar era trappor

Trappstädning som lönar sig

Om man underhåller sin fastighet ökar chansen för en god relation mellan inneboende och hyresgäster. Man ökar dessutom möjligheten till att skapa nya kontakter genom ett gott rykte. Upplevelsen är av hög kvalitet och mycket positivt för verksamheten. Vi städar trapphus åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag runt om i Solna.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.