Trappstädning i Södermalm

Trappstädning på Södermalm – med Stockholms Allstäd

Om man städar sitt trapphus runt två gånger i veckan ökar chansen för att bidra med en god miljö till såväl besökare som inneboende. Företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar kontaktar oss vid behov av trappstädning. Vi bidrar med professionell städning anpassad efter befintliga behov, minskar risken för onödigt slitage och ökar standarden. Städningen sker i alla typer av fastigheter och självklart kan vi även hjälpa er.

Trappstädning


Städning av trapphus

Rengöring med vår hjälp

Trappstädning från oss bidrar med en behaglig miljö i fastigheten som uppskattas av alla. Projektet anpassas efter era behov och önskemål för bästa möjliga städning. Medarbetare hos oss besitter erfarenhet och proffsig expertis om hur rengöringen ska gå till, ni får ta del av ett kvalitativt resultat med garanterad nöjdhet.


Lönsamt att anlita oss

Rätt medel och verktyg används för att underhålla trapphuset under korrekta förutsättningar. Regelbunden rengöring ökar standarden samtidigt som det tar bort en stor risk för sabotage. Dem flesta uppskattar nämligen att vistas i en välstädad miljö och blir automatiskt mer försiktiga.
Det lönar sig att investera i professionell trappstädning med tanke på den dyra omkostnaden förstörelse ställer till med

Perfekt trappstädning


Vi städar era trappor

Vad innebär trappstädning?

Vår flexibilitet och förmåga till städning och kommunikation mellan våra kunder ökar chansen för att bidra med ordentlig rengöring. Ni väljer själva vad som ska ingå men för enkelhetens skull har vi tagit fram ett exempel på hur upplägget kan se ut.

  • Städning av golv.
  • Rengöring av element, fönsterkarmar, räcken samt lister.
  • Damning av armaturer.
  • Städning i entré och hiss.
  • Putsning av glas och fönster.
  • Vid behov iordningställande av anslagstavlor samt rengöring av väggar.


Kan en trappstädning bestå av något mer?

Ett trapphus erhåller oftast mycket yta och ibland andra utrymmen förutom trappor och våningar. Vissa fastigheter har tvättstuga och källare som också kräver tillsyn emellanåt för en god trivsel. Vår städning kan täcka mer än bara trappuppgång, vid önskan tömmer och städar vi förråd för att sedan köra iväg allt skräp till återvinningscentralen.

Ett rent trapphus

Trappstädning

Det rätta valet

Stockholms Allstäd är det rätta valet för er när ni söker proffsig trappstädning. Vi besitter F-skattsedel och är fullt försäkrade om en olycka mot all förmodan skulle ske, men garanterar att hanteringen alltid är varsam. Vi städar med Svanenmärkta rengöringsmedel som är bra för både människa och miljö med proffsigt resultat.


Vikten med att anlita oss för trappstädning

  • Trivseln för inneboende och besökare förhöjs.
  • Fastigheten erhåller längre livstid och underhållsbehovet blir inte lika stort.
  • Risken för skador (som vid halka) minskas vid regelbunden rengöring.
  • Trapphuset får ett positivt intryck vilket höjer värdet.

När man underhåller sin fastighet med trappstädning får man en god relation med inneboende och hyresgäster. Ni erhåller ett gott rykte som kan hjälpa till att skapa nya betydelsefulla kontakter. Upplevelsen blir bättre vilket är positivt för marknaden. Vi städar trapphus åt företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare på Södermalm.

Ett rent trapphus

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.