Trappstädning i Huddinge

Vi tar hand om trappstädningen i Huddinge

Rekommendationen gällande trappstädning är att den ska ske två gånger i veckan för att bidra med optimala förutsättningar. Stockholms Alltäd underhåller trapphus som tillhör föreningar, företag och fastighetsägare i Huddinge. Med trappstädning minskar man risken för sabotage och ökar trivseln för alla inneboende. Vi rengör alla typer av fastigheter och kan givetvis även hjälpa er.

Trappstädning


Städning av trapphus

Trappstädning med oss

Våra städtjänster bidrar med en inbjudande städning till alla hyresgäster, inneboende och besökare. Regelbunden rengöring ökar standarden och hjälper till att minska risken för sabotage. De flesta är tillfreds när de vistas i en ren och behaglig miljö vilket också gör investeringen lönsam. Ett sabotage medföljer oftast dyra åtgärder som enkelt går att undvika med städning från vår personal.


Städfirma med anpassningsbara tjänster

Vi erhåller de medel och verktyg som krävs för att behålla en hög standard på trapphuset. Städningen anpassas efter fastighetens behov och förutsättningar för optimalt resultat. I samtycke med er som kund tar vi fram en passande lösning som fungerar varje gång. Vi har erfarenhet om hur städningen bör utföras och personalen har den kunskap som krävs för arbetet.

Perfekt trappstädning


Vi städar era trappor

Vilka tjänster ingår?

Vi är flexibla och lyssnar på kundens behov för att bidra med bästa möjliga rengöring, det förekommer dock moment i processen som är mer vanliga än andra samt extra bra att ha i åtanke. Ett exempel på hur en trappstädning från oss kan se ut är följande:

  • Rengöring av golv.
  • Torkning av lister, fönsterkarmar, element och räcken.
  • Damning av armaturer.
  • Iordningställande av anslagstavlor och eventuell rengöring av väggar.
  • Städning av entré och hiss.
  • Fönsterputsning samt glasputsning.


Kan en trappstädning bestå av något mer?

Trapphuset omfattar mycket yta där inte bara trappor och våningar förekommer. Bland vissa fastigheter finns det möjlighet att nyttja såväl källarutrymmen som tvättstuga vilket också behöver rengöring ibland. Vi kan fixa en överblickande städning av hela fastigheten där vi exempelvis tömmer förråd och slänger skräp på återvinningscentralen. Det bidrar med ökade möjligheter för dig som kund och en trygg användning av hyresgäster och inneboende.

Ett rent trapphus

Trappstädning

F-skatt, försäkring och miljövänlig städutrustning

Stockholms Allstäd är försäkrade om en olycka mot all förmodan skulle inträffa under vårt arbete. Vi erhåller F-skattsedel och jobbar med miljövänliga rengöringsmedel för en trygg användning och med hänsyn för omgivningen.


Fördelar med trappstädning

Kundnöjdhet – Inneboende och hyresgäster uppskattar fräscha utrymmen i huset, med städning från oss kommer era kunder känna sig tillfreds och automatiskt bidra till en varsam användning.
Gott rykte – Man får ett gott rykte om man visar för sina kunder att man bryr sig om dem.
Längre hållbarhet – När man vårdar sin fastighet och bidrar med en fräsch miljö visar besökarna respekt och automatiskt varsamhet.
Högre värde – Värdet höjs eftersom intrycket blir positivt.
Minskad skaderisk – Om man håller rent minskar risken för skador som kan ske vid halka och andra tillfällen.

Ett rent trapphus

Vi städar era trappor

Ger ett skinande resultat

De allra flesta tänker inte på att trappuppgången är det första intrycket man möter som besökare till en bostad. Kan man som ansvarig hålla en hög standard genom trappstädning förhöjs möjligheten till en god relation mellan befintliga kunder och chanser ökar för att nya ska komma. Man får ett bra rykte om att man erhåller en fastighet av hög kvalitet. Vi städar trappuppgångar i Huddinge åt Bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.