Storstädning i Solna

Vi tar hand om storstädningen i Solna

Alla mår bra av att komma hem till ett rent och fräscht hem. En storstädning innebär att man arbetar sig igenom husets alla vrår och kanter för optimal rengöring. Huset doftar friskt och ger bästa möjliga levnadsvillkor för de som vistas i bostaden. Som kund hos oss på Stockholms Allstäd får man ta del av professionell storstädning till en prisvänlig kostnad. Varken smuts eller damm finns kvar efter vi varit i farten.

Storstädning


Storstäda hemmet

Vad innebär det att storstäda?

Storstädning från oss omfattar en grundlig sanering av hela eller delar av fastigheten. Denna typen av städning är inget man genomför särskilt ofta men ett par gånger per år sitter aldrig fel. Det skapar bästa möjliga omgivning i hemmet. Du kan ta del av vår storstädning vare sig du redan är kund eller inte, vi hjälper till vilket som och levererar allt kvalitativ rengöring.


Flexibilitet – En självklarhet för oss

Vi är flexibla med våra tjänster för att kunder ska ha möjlighet att utföra processen efter befintliga behov och förutsättningar. Önskar man ta del av en mer ingående städning exempelvis av kyl och frys kan vi givetvis hjälpa till med det också. Annars är städningen anpassad för att fungera i de flesta hushåll och bidrar till en hög standard. Vi kan hjälpa till med det mesta – Fråga oss bara!

Storstädning för hem och lokaler


Skinande rent hem

Prisvänlig storstädning utan onödiga kostnader

Kostnaden för våra tjänster varierar beroende på omfattning och yta rengöringen ska utföras på. För en rättvis sammanställning erbjuder vi offert baserad på städningen och utan onödiga avgifter. Vi garanterar prisvänlighet där man som kund sår ut bästa möjliga service utifrån sin beställning.


Vikten med att anlita en etablerad städfirma i Solna

  • Det sparar tid – genom att anlita Stockholms Allstäd erhåller man erfaren personal till sitt projekt och sparar därmed tid som går att nyttja till viktigare saker.
  • Ökar trivseln – En storstädning ökar trivseln när den är korrekt genomförd, Våra tjänster erbjuder ökad trivsel, kreativitet, glädje och lugn för en mer välmående vardag.
  • Pålitlig städning – Personalen som besöker dig baserar sin städning på pålitlig kunskap och lång erfarenhet som hjälper till att fixa hemmet rent.
  • Slipp stressen – De flesta typer av hushållssysslor förknippas med stress, något som faktisk inte behövs. Storstädning med oss gör så ni får chans att slappna av och slippa onödig ångest över städningen.

Städhjälp i hemmet


Skinande rent hem

För privatpersoner och företag

Våra kunder är såväl företag som privatpersoner i Solna. Behovet av rengöring finns nästan överallt både på kontor och i privata hushåll. Det är betydelsefullt att anlända till en ren arbetsplats och känna att man kommer vistas i en behaglig miljö under arbetsdagen. Vår ordinära städning för företag kan kompletteras med storstädning när behovet är som störst. Vi tar hand om städningen oavsett om det omfattar kontor, lokal, villa, lägenhet eller annan typ av fastighet.


Massor av nöjda kunder genom åren

Sedan starten 1998 har vi levererat bred kundnöjdhet som vi inte kan annat än vara stolta över. Kort förklarat består en storstädning av en rengöring som inte hör till den sedvanliga processen. Ytor som är såväl synliga som inte städas varsamt för att ta bort smuts och damm. Det är viktigt med storstädning emellanåt så smutsen inte får chans att samlas lager på lager. Vi hjälper kunder i Solna att genomföra storstädning av högsta klass.

Ett rent hem

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.