Storstädning i Huddinge

Storstädning i Huddinge

Alla hem mår bra av storstädning. Med en grundlig städning får man rent husets alla hörn från smuts och damm som samlat sig under längre tid. Storstädning från oss är till bra pris och alltid med proffsigt resultat. Känslan av att komma hem till en ren och fräsch bostad är svårslaget, vi städar alla typer av hem i Huddinge.

Storstädning


Storstäda hemmet

Vad omfattar en storstädning?

Med storstädning får man ta del av grundlig rengöring i hela eller delar av bostaden. Vi går igenom gömda vrår, garderober, hyllor och mattor bland annat. Den grundliga städning som genomförs är inte nödvändig varje gång men är viktig ett par gånger om året för att bidra med en optimal miljö i hemmet. Vi tar hand om projektet vare sig man tidigare varit kund hos oss eller inte.


Våra tjänster är flexibla

Personalen är mycket flexibel i sin städning för att basera rengöringen efter befintliga förutsättningar och behov. Önskar man tillägga något som exempelvis in samt utvändig städning av kyl och frys kan vi såklart även hjälpa till med det. Som standard är städningen anpassad för att passa alla typer av fastigheter. Vi hjälper till med det mesta – det är bara att fråga om ni har andra önskemål!

Storstädning för hem och lokaler


Skinande rent hem

Det kostar inte mer än nödvändigt

Priset för att anlita storstädning från oss varierar beroende på vad beställningen omfattar. Vi erbjuder offert baserad på städningens innehåll och utan onödiga avgifter för en rättvis bedömning. Vi garanterar dock alltid prisvänliga tjänster där man som kund får ut bästa möjliga rengöring.


Fördelar med att anlita Stockholms Allstäd

  • Tidsbesparande – Med erfaren personal sparar man tid som går att bruka till viktigare ärenden.
  • Ökad trivsel – Med storstädning från oss ökar man trivsel, kreativitet, lugn och glädje för en bättre mer välmående vardag.
  • Slipper stress – Städning och andra hushållssysslor förknippas många gånger med stress, något som faktiskt inte behövs. Våra tjänster bidrar till att man slipper onödig ångest och stress för att istället slappna av.
  • Pålitliga tjänster – Personalen som tar hand om städningen är pålitlig och fixar hemmet rent på ett nafs.

Städhjälp i hemmet


Skinande rent hem

Städning för privatpersoner och företag

Våra kunder är såväl privatpersoner som företag i behov av storstädning. En grundlig genomgång av lokal och kontor är nödvändig för en optimal arbetsmiljö på arbetsplatsen, detsamma gäller hemma. Man kan anlita oss för projektet oavsett om städningen omfattar stor lokal, mindre kontor, lägenhet eller villa.


Massvis av nöjda kunder

Sedan 1998 har vi städat fastigheter av alla dess slag och levererat nöjda kunder. En storstädning skiljer sig från den sedvanliga processen men är klart nödvändig och krävs överallt. Ytor som är både dolda och synliga samlar på sig damm och smuts med tiden. Det är viktigt att man genomför storstädning vid behov så smutsen inte behöver samla sig lager på lager. Vi städar åt företag och i privata hem över hela Huddinge.

Ett rent hem

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.