Stockholm Storstädning

Vi fixar storstädning

Hemmet mår bra av att ta del av en riktig storstädning där man grundligt tar sig igenom husets alla vrår. Som kund får man tillgång till flera fördelar med storstädning från oss. Känslan av ett snyggt och rent hem är svårslaget, där inget damm ovanför garderoberna finns och badrummet är riktigt fräscht och väldoftande.

Storstädning


Storstäda hemmet

Vad är en storstädning?

En storstädning från oss är precis som namnet tyder, en grundlig städning av hela eller delar av bostaden. Städning av detta slag är sällan något man gör regelbundet, har man redan hemstädning från oss kan man komplettera med storstädningen ett par gånger om året. Även om man inte tidigare anlitat vår personal går det givetvis att boka städning ändå. Med storstädningen städar vi vrår och utrymmen man knappt trodde fanns och när allt är klart anländer du till ett skinande hem.


Vi är flexibla

Stockholms Allstäd har personal som är flexibla i sin städning vilket innebär att vi kan utforma processen efter era behov. Önskas det extra rengöring av kyl och frys exempelvis tar vi såklart hand om det. Städningen är utvecklad för att alla hushåll i Stockholm ska ha möjlighet att bibehålla en hög standard året om. Vi kan hjälpa dig med det mesta i hemmet – fråga oss bara!

Storstädning för hem och lokaler


Skinande rent hem

Till ett bra pris

Hur mycket städningen kommer kosta beror bland annat på yta samt vilket arbete som ska genomföras. Hos oss kan du ta del av offert baserat städningens omfattning och därmed få ett snabbt svar. Vi garanterar alltid prisvänliga kostnader utan dolda eller onödiga avgifter för att kunden ska få ut optimalt av sin beställning.


Många nöjda kunder

Vi har städat svenska hem sedan 1998 och är stolta över varje resultat vi levererat hittills. En storstädning omfattar kort och gott ytor som inte ingår i en sedvanlig städning. Ytor som är både synliga och mindre synliga men ändå samlar på sig smuts och damm. Det är betydelsefullt att man genomför en storstädning med jämna mellanrum så inte smutsen samlas på lager. Vi kan hjälpa såväl företag som privatpersoner i Stockholm att genomföra en grundlig städning.

Städhjälp i hemmet

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.