Städfirma i Solna

En städfirma med professionella rengöring i Solna

Man behöver inte skämmas för att man ber om hjälp med städningen alla behöver den ibland men vissa kanske mer eller mindre. Vi är en etablerad städfirma som kan hjälpa dig med städningen hemma och på arbetsplatsen. Vi erbjuder flexibla tjänster som hjälper er minska ångest och stress som annars kan uppstå gällande hushållssysslor. Prisvänliga kostnader och enbart kvalitativa resultat gör det lönsamt.

Städningen av svenska hem har pågått sedan 1998 men utbudet har växt betydligt sedan dess. Vi har allt som behövs för att klassas som en komplett städfirma – Välkommen in till oss!

Jobbet kring att uppfylla kundens förväntningar stannar aldrig upp, vi arbetar hårt varje dag för att ni ska vara tillfreds med vår service. I utbudet förekommer bland annat företagsstädning, trappstädning och hemstädning, vi är övertygade om att det finns något för er också.
Anpassningsbara tjänster underlättar med tanke på att våra kunder får möjlighet att justera städningen efter behov. Vi gör allt för att skapa en trivsam upplevelse och lyssnar på eventuella önskemål.

Hemstädning


Städfirma i Huddinge

Varför man bör anlita en trogen städfirma

När man lämnar över städningen till pålitlig städpersonal får man en betryggande känsla i kroppen. Rengöringen ska vara genomföras varsamt och personalen ska alltid finnas till om eventuella frågor uppstår. Bra service är viktigt om man ska uppfylla kraven som professionellt städföretag. Vi prioriterar våra kunder och är tillfreds med arbetet som åstadkommits, men är ni ändå inte nöjda åtgärdar vi eventuella brister.


Städfirma för privatpersoner

Vi är en städfirma med brett utbud, det gör att ni kan ta del av helhetslösningar. Kunder anlitar oss för både regelbunden städning men även tillfällig några gånger i månaden eller varje vecka. Vi vill finnas till för alla och erhåller därför ett anpassningsbart utbud som fungerar oberoende av förutsättningar. Vi kan bland annat hjälpa till med dödsbotömning, städning av hemmet, putsning av glas och fönster samt städning vid flytt.

Städhjälp i hemmet


Skinande rent hem

Städfirma för bostadsrättsföreningar och företag i Solna

Som företag eller aktiv förening kan man känna förtroende med oss. Vi känner oss fullt trygga med personalen, skulle hemliga ärenden diskuteras under besöket stannar informationen kvar efter uppdraget är klart. Kontakta oss ifall ni behöver hjälp med exempelvis städning av hotellrum, putsning av fönster, grundlig sanering på kontoret, tvättning av mattor eller städning av lokalerna.


Välj oss på Stockholms Allstäd?

Man ska ha möjlighet till kvalitativa städtjänster oberoende av hur stor plånboken är. Dyra kostnader och onödiga avgifter slopades från första början, något vi håller fast vid än idag. Vare sig behoven är omfattande eller inte ser vi till att hitta en passande lösning. Resultatet är professionellt och genomförs av personal med fullt förtroende från oss alla medarbetare har vad som krävs för att städa ert projekt.

Företaget är inriktad på god service och lönsam rengöring. Engagemanget som erhålls är svårslaget och går inte att få hos någon av våra konkurrenter. Det är också intresset för våra kunder som gör oss unika eftersom vi egentligen har vi samma tjänster, men av unik expertis.

Rent hem med oss

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.