Städfirma i Östermalm

Städfirma med kvalitativa resultat på Östermalm

Emellanåt kan det vara svårt att få ihop dygnets 24 timmar med allt som ska fixas i vardagen och ofta blir det städningen som blir lidande. Vi vet att du inte är ensam om att känna så och det är därför vi på Stockholm Allstäd finns. Vi är en städfirma på Östermalm som erbjuder en hjälpande hand åt privatpersoner men även företag, fastighetsägare samt föreningar. Vi lämnar inte bara ett rogivande hem, skinande kontor eller fräscha trappuppgångar efter oss, utan vi vill ge er ett större värde i vardagen och det är tid. 
Vi har sedan vår start 1998 breddat våra tjänster och vi arbetar flexibelt för att klassas som ett komplett städföretag. Kontakta oss idag och låt oss höra vilka önskemål ni har, så kan vi tillsammans forma vårat utbud efter just era behov.

Vi har ett brett utbud av våra tjänster och erbjuder allt inom städ, det är era behov som sätter våra gränser. Det spelar ingen roll om det gäller hemstädning, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning, flyttstädning eller byggstädning. Stockholm Allstäd gör allt för att uppfylla våra kunders förväntningar och arbetar hårt varje dag för att ni ska bli nöjda med vår städservice. Vi tror på att anpassningsbara tjänster underlättar för vår kundkrets eftersom det får chansen att justera städningen efter deras egna situation.

Hemstädning


Städfirma i Huddinge

Vi är en pålitlig städfirma

Våra medarbetare har lång erfarenhet inom branschen och tar sig an städuppdrag med inställning att alltid lämna ett perfekt resultat bakom sig. Vi ser till att det alltid är samma person/personer som kommer och städar, för att kunden ska känna en trygghet över hur resultatet blir samt för att kunna besvara eventuella frågor. Vi utför vårt arbete med omsorg och självklart har vi försäkringar för att kunden ska känna än mer tillit för oss som städföretag. När man tänker på Stockholm Allstäd vill vi att man ska tänka på hög kundservice, och ni kan alltid lita på att vi åtgärdar eventuella brister om vi inte uppfyllt alla förväntningar.


Privatpersoner på Östermalm

Vår städfirma erbjuder allt från helhetslösningar och punktinsatser vid enstaka tillfällen eller som abonnemang. Vi finns alltid tillgängliga och arbetar flexibelt med vårt utbud som fungerar vid varje tillfälle. Vi hjälper dig oavsett om det gäller rengöring av glas och fönster, städning av hemmet, tömning av dödsbo eller flyttstädning. Varmt välkomna till oss på Stockholm Allstäd.

Städhjälp i hemmet


Skinande rent hem

Bostadsrättföreningar och företag

Som verksamhet är man i trygga händer hos oss och all sekretess som sker i samband med våra tjänster stannar på plats. Man kan lita på våra medarbetare och vi garanterar att det alltid utför sitt bästa. Vi gör all för att er miljö ska bidra till en produktiv samt trivsam miljö vare sig det gäller mattvätt, städning av kontor eller lokal, fönsterputsning, rengöring av hotellrum eller om golvet kräver lite extra kärlek. Kontakta oss så hjälper vi dig!


Varför ska ni välja oss som städfirma?

Oavsett hur stor din plånbok är och vad din ekonomi tillåter så ska möjligheten för kvalitativa städtjänster finnas tillgängliga. Vi har slopat dyra omkostnader och onödiga avgifter redan från start och står fast vid det än idag. Vi hjälper till vid omfattande städuppdrag såväl som mindre och garanterar att resultatet är professionellt utfört av våra kunniga personal från oss.

Stockholm Allstäd har fokus på god service och rengöringen för det absolut bästa resultatet Vår passion för vårt arbete skiner igenom vår expertis och går inte att jämföras hos våra konkurrenter. Vi är det enkla och mest prisvärda valet och är alltid redo!

Rent hem med oss

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.