Städfirma i Lidingö

En städfirma som står för kvalité på Lidingö

Ibland behöver man en hjälpande hand i vår tidpressande vardag. För att vi ska må bra krävs en rogivande miljö, men ibland får städningen hamna efter när dygnets alla timmar tagit slut. Det är därför vi på Stockholm Allstäd finns, vi vill underlätta och minska er stress som tillkommer vid ostädande hem och kontor. Vi erbjuder flexibla tjänster som hemstädning, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning, flyttstädning eller byggstädning. Allt till förmånliga priser utan att minska kvalitén på våra resultat.
Vi på Stockholm Allstäd har funnits sedan 1998 och har utvecklat vårt breda utbud av tjänster löpande. Det finns inga städuppdrag som vi inte kan utföra och det är endast kundens behov som sätter våra gränser. Vi kan därmed klassas som en komplett städfirma och ni är varmt välkomna!

Vi arbetar ständigt med att upprätthålla våra kunders förväntningar och ser alltid till varje enskild kund. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, fastighetsägare samt föreningar. Våra anpassningsbara städtjänster underlättar eftersom våra kunder själva har möjlighet att justera efter just deras behov. Vi gör allt för att skapa en trivsam upplevelse och sätter kunden i centrum!

Hemstädning


Fönsterputsning

Ni kan alltid lita på oss

Hos oss lämnar ni alltid över städningen till våra pålitliga medarbetare och är alltid i trygga händer. Våra tjänster genomförs alltid omsorgsfullt och vår personal finns alltid tillgängliga för eventuella frågor. Vår passion för service genomsyrar hela vårt företag och vi anser att det är ett krav om man ska anses som professionella inom vår bransch. Vi sätter alltid vår kund i centrum och är inte nöjd förrän kunden säger det. Skulle det mot förmodan uppstå eventuella brister så är vi först på plats för att åtgärda problemet.


Städfirma för privatpersoner på Lidingö

Vi är en städfirma med brett utbud av tjänster och vi erbjuder helhetslösningar, enstaka punktinsatser vid enstaka tillfällen eller abonnemang. Vi finns för alla och erhåller vårt anpassningsbara utbud oberoende av förutsättningarna. Vi kan bland annat hjälpa till med dödsbostädning, städning av hemmet, fönsterputsning eller flyttstädning. Hör av er till oss och berätta om dina behov och önskemål!

Städhjälp i hemmet


Skinande rent hem

Städfirma för bostadsrättsföreningar och företag

Som företag eller aktiv förening kan man alltid lita på oss. Vi har pålitlig personal som alltid gör sitt yttersta för att lämna det bästa resultatet efter sig. Kontakta oss om ni behöver hjälp med exempelvis städning av hotellrum, glas- och fönsterputsning, grundlig sanering av kontor samt lokal eller om mattvätt önskas.


Välj oss på Stockholm Allstäd

Vi tycker att man ska ha möjlighet till kvalitativa städtjänster oberoende på hur stor plånboken är. Vi slopade dyra kostnader och onödiga avgifter redan från början och står för det än idag. Oavsett hur stora eller små behoven är så hittar vi alltid en lösning för den enskilde kunden. Vi är måna om att våra resultat är professionellt utförda av vår kunniga personal.

Vi har vårt fokus på hög kundservice med prisvärda lösningar. Engagemanget som våra medarbetare levererar är svårslagna och gör oss unika gentemot våra konkurrenter. Tveka inte på att höra av er om ni har frågor och funderingar, vi finns här för dig på Lidingö.

Rent hem med oss

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.