Kontorsstädning i Solna

Kontorsstädning Solna

Vi på Stockholms Allstäd vet vad som krävs för att genomföra en hemstädning, med samma välstädade resultat levererar vi även städning av era kontor. Vårat mål är att verksamhetens anställda ska trivas i miljön de befinner sig i, samt att besökande kunder alltid ska känna sig välkomna.

Vi tar hand om kontorsstädningar av professionellt resultat över hela Solna oavsett om ni är ett stort eller litet företag. Vi anser att inget projekt kan bli för omfattande och garanterar alltid glänsande och skinande kontor. Som kund kan ni själva välja att anlita oss för regelbunden städning eller så besöker vi er när behovet är som störst. Tillsammans kommer vi överens om en plan som bidrar med en behaglig kontorsmiljö alla dagar i veckan.

Kontorsstädning


Städa era kontorslokaler

Kunden går först

Den städning som vi genomför är anpassad efter en skräddarsydd planering, det kan vara besök varje dag, ett par gånger i veckan eller endast någon gång i månaden. Hur ofta vi ska genomföra kontorsstädningen avgör ni som företag på egen hans, så kommer vi och levererar fräscha kontor när det krävs. Mängden städning kan även anpassas efter årstid eftersom det sällan krävs lika omfattande städning om sommaren exempelvis. Semester och barmark bidrar automatiskt med en renare miljö och vi finns till när behovet är som störst för ett gynnsamt samarbete i samverkan med er som kund. Tillsammans kommer vi överens om när städningen behövs som mest samt om den krävs under semestertider eller inte. Lösningar som passar för verksamheten är betydande för bra kommunikation mellan oss båda.


Anpassad kontorsstädning i Solna

De företag som kommer till oss får alltid prisvärda tjänster med professionella resultat för en trygg och säker vård av kontor och lokal. Med hänsyn för alla kontor sällan ser likadana ut behöver vi även anpassa arbetet efter det. Vi utgår däremot alltid från strukturerade lösningar som alltid levererar skinande resultat.

  • Rengöring av samtliga lokaler där damning, torkning, dammsugning samt moppning görs. Mattor lämnas rena, papperskorgar tömda samtidigt och fläckar avlägsnas.
  • Toaletter rengörs på såväl insida som utsida och i pentry samt kök ser vi till att lämna välstädade arbetsbänkar.
  • Vi är lyhörda över önskemål som ni har och kan använda oss av såväl befintligt städmaterial som vårat egna. Ni som företag berättar vad som står i fokus så löser vi resterande.

Städade kontorslokaler


En ren arbetsplats

Hjälper företag i Solna

Företag som finns etablerade i Solna kan söka sig till oss för städning av lokaler och rum. Vi vill skapa en trevlig arbetsplats på jobbet som även är optimal för verksamhetens kunder att besöka. Behoven kan vara stora liksom små men vi garanterar alltid välstädade resultat. Våra anställda på har den kunskap som krävs för att genomföra kontorsstädning åt er när det än behövs.


Ni är varmt välkommen till oss!

Vill ni ha en representativ och fräsch miljö på kontoret är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi svarar mer än gärna på frågor och bidrar med service av högsta grad. Självklart har ni även tillgång för snabb och välanpassad offert oavsett om tjänsterna är långvariga eller tillfälliga. Välkommen till oss för professionellt resultat alla arbetsdagar i veckan.

Få en ren arbetsplats

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.