Kontorsstädning i Huddinge

Kontorsstädning i Huddinge

Vi på Stockholms Allstäd är fullt medvetna om vad som krävs för att genomföra en hemstädning, med samma professionella resultat fixar vi kontorsstädning för alla branscher i Huddinge. Med engagemang och omsorg kan vi skapa en optimal miljö för såväl anställda som chefer på kontoret.

Våra medarbetare besitter den kunskap som krävs för arbetet och genomför kontorsstädningar av såväl stora som små lokaler. Vi anser att alla företag ska ha tillgång för samma glänsande resultat, som kund kan ni välja att anlita oss och våra tjänster löpande eller endast fåtal gånger för att uppnå de förhoppningar som eftersträvas. Tillsammans kan vi skapa en plan som är anpassad efter hur ni jobbar och ändå bidra med glänsande resultat alla arbetsdagar i veckan.

Kontorsstädning


Städa era kontorslokaler

Med kund i fokus

Vi tror på städning som är anpassade efter varje kontor och behov. Arbetet utgår från er som kund och kan vara regelbunden som ett par gånger i veckan, varje dag eller endast någon gång i månaden. Hur ofta ni är i behov av kontorsstädning beror på er som verksamhet, vi ser till att anpassa oss och leverera en snygg och fräsch arbetsplats varje gång.

Vi har även möjlighet för anpassning av mängden städning eftersom arbetet sällan är lika omfattande året om. På sommaren och under semestern kräver inte kontoret lika mycket omsorg som på vinter och höst. Vi kommer överens om vilka tjänster ni behöver för ett rättvis städning som gynnar er.


Vad erbjuder vi?

Fast städningen ibland behöver anpassas har v alltid en stadig grund vi utgår från vid alla våra tjänster. Den bidrar till ett optimalt resultat som passar såväl besökande kunder som personalen på kontoret. I vår kontorsstädning tar man del av:

  • Dammsugning och moppning av golv och mattor i samtliga rum.
  • Tömning av papperskorgar samt rengöring av soputrymme.
  • In och utvändig rengöring av toaletter.
  • Städning i pentry eller kök med bland annat avtorkning av arbetsbänkar samt skurning av diskho.
  • Vid förfrågan kan vi även putsa fönster och glas.

Städade kontorslokaler


En ren arbetsplats

Fördelar med vår städning

Sparar tid – Med kontorsstädning från oss sparar man mycket tid, så personalen kan ägna sig år sina arbetsuppgifter.

Plånboksvänliga tjänster – Våra priser är rimliga för så alla företag kan ta av våra tjänster. Offerten baseras på utfört arbete och är utan dolda avgifter.

Välstädat resultat – Städningen är professionell och genomförs alltid av pålitliga medarbetare från Stockholms Allstäd. Tillsammans besitter vi lång erfarenhet och är övertygade om att vi har vad som krävs. till oss.


Hjälper ditt företag

Alla kontor och lokaler som kräver städservice kan ta hjälp från oss. Vi vänder oss till företag med stora och små kontor för att bidra med en bättre miljö för anställda och de kunder som besöker. Vi skapar en trevlig kontorsmiljö och mötesplats varje gång. Om ni söker välstädade och representativa lokaler är ni varmt välkomna att kontakta oss för tjänsterna. Vi bemöter er alltid med hög service och besvara eventuella frågor som förekommer. Självklart har vi även möjlighet att bidra med en snabb offert även fast tjänsterna är kortvariga.

Få en ren arbetsplats

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.