Räkna ut ditt pris för ett rent hem!

Fyll din bostads storlek (kvm) här nedan för att se vad ditt pris för hemstädning blir per månad.
Priserna är efter rut-avdrag och inklusive moms.

Städning varje vecka
SEK
Städning två gånger per månad
SEK
Städning en gång i månaden
SEK
Städning endast vid ett tillfälle
SEK

Vi hjälper dig med hemstädning i Solna

Om ni bor i Solna och söker hemstädning för att tiden inte räcker till, är detta ett tillfälle att pusta ut. Vi på Stockholms Allstäd har kunniga medarbetare som genomför professionella resultat när det gäller hemstädning i Solna. Vårat mål är att ni som kund alltid ska anlända till ett välstädat och friskdoftande hem när ni än söker behovet. Det finns flertalet faktorer i vardagen som bidrar med bristande underhåll i hushållet. Faktorer som arbete, hämtning på förskola, stress, aktiviteter och nöjen tar mycket tid vilket innebär att orken inte alltid finns där. Som kund hos oss kan ni vara lugn, vi löser hemstädningen medans ni ägnar er åt det som är mest relevant för att sedan anlända till ett fräscht och välstädat hem.

Hemstädning


Städa hemmet

Professionellt resultat varje gång

Vi hjälper er mer än gärna dagen efter om ni haft fest eller anordnat andra tillställningar, så kan ni sova ut en stund istället. Det resultat vi levererar är alltid väldoftande och snyggt till rimliga priser, för att alla hushåll i hela Solna och Stockholm ska ha möjlighet ta del av våra tjänster. Ni som kund väljer om ni vill anlita oss för regelbunden städning varje vecka eller endast för enstaka tillfällen. Veckostädningen kan vara en eller flera gånger under alla sju dagar och anpassas efter de behov och förutsättningar som förekommer i hemmet. Det kan vara specifikt integrerad städning och rengöring eller städning som utgår från den standard vi vanligtvis levererar. Hur som helst får ni glänsande resultat varje gång.


Erbjuder städning för alla hushåll

Eftersom inget hushåll någonsin är något annat likt blir inte städningen det heller. I vissa hem bor såväl barn som hundar vilket i många fall kräver en anpassad städning efter hur ofta vi är där. I det stora hela består arbetet ändå av noggrant överseende av de flesta rum som aldrig lämnas ostädade. Man behöver inrikta arbetet i badrum och kök på ett hygieniskt resultat eftersom detta är våra mest bakteriehärdade områden i hushållet. Vi rengör alla öppna ytor genom att damma, torka, dammsuga och moppa. Sedan ska alla vitvaror i köket vara snygga utan fläckar och likaså gäller luckor samt arbetsbänkar. Toaletten rengörs från utsida och insida vilket även gäller dusch samt badkar. Kaklade väggar skuras och skåp torkas av för en sedan översikt av arbetet vi utfört. Städningen är inriktad på att leverera snygga hem när ni än behöver det och vi utvecklar jobbet efter vad som krävs.

Städhjälp i hemmet


Skinande rent hem

Få mer egentid – låt oss städa!

Alltid är det lika skönt att anlända till ett välstädat hem efter en tuff dag på jobbet. Tiden man sparar får man nyttja precis som man vill för att öka välmåendet i vardagen. Vi fortsätter städa era hem och hushåll så länge ni själva behagar och bidrar alltid med samma professionella städservice. Alla tjänster vi erbjuder genomförs av erfarna samt kunskapsberikade anställda med behörighet för jobbet.

Genom att vistas i en ren och behaglig miljö kan man minska stress och öka livsglädjen en aning och vi är mer är villiga att hjälpa er med detta. Ni får alltid ett glatt bemötande av högsta service när ni som kund kontaktar oss. Vi svarar självklart på frågor och bidrar med rådgivning om så behövs. Söker ni ett av Solnas renaste hem är ni varmt välkommen att kontakta oss så bidrar vi med snabb och enkel offert med lösningar som passar er.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.