Räkna ut ditt pris för ett rent hem!

Fyll din bostads storlek (kvm) här nedan för att se vad ditt pris för hemstädning blir per månad.
Priserna är efter rut-avdrag och inklusive moms.

Städning varje vecka
SEK
Städning två gånger per månad
SEK
Städning en gång i månaden
SEK
Städning endast vid ett tillfälle
SEK

Vi tar hand om hemstädningen på Södermalm

Vi tar hand om hemstädningen under tiden våra kunder är på jobbet eller uträttar andra ärenden. personalen besitter lång erfarenhet och rätt kunskap att utföra en professionell rengöring av hemmet.

När Stockholms Allstäd varit i farten anländer man till ett fräsch hem när behovet är som störst. Våra städningar yttrar sig regelbundet varje vecka eller när kunden själv önskar. Det finns mycket i vardagen som kan sätta stopp för städningen men med vår hjälp ser vi till att hålla hemmet rent när du är på jobbet eller lämnar barnen på förskolan.

Hemstädning


Städa hemmet

En professionell rengöring

Städningen anpassas efter befintliga önskemål vare sig tjänsterna ska utföras regelbundet eller endast vid enstaka tillfällen. Vi hjälper såväl till om ni haft fest eller bara vill städa undan efter veckans bestyr. Rengöringen är alltid av högsta kvalitet och till rättvisa priser för att alla ska ha möjlighet till hemstädning av sin bostad. Som kund väljer man själv om städningen ska vara regelbunden varje vecka eller endast ske vid enstaka tillfällen.

När det kommer till veckostädning anpassas rengöringen efter vad kunden själv behöver hjälp med. Den kan vara generell i samtliga rum eller omfatta ett mer specifik arbete som håller bostaden extra fräsch. Man avgör själv vad som passar bäst så anpassar vi upplägget efter önskan.


Städning som ger resultat

Med erfarenhet inom branschen är vi medvetna om att varje hushåll är unikt. Det innebär att städningen utgår från vad hushållet består av för att resultatet ska bli optimalt. Jämför man en bostad med endast en inneboende samt ett hushåll med både barn och djur kommer troligtvis den stora familjen kräva mer arbete. För oss är det inga problem, vår personal städar gärna oavsett vem det gäller. Vi varierar arbetet och ser till att ytorna är fia från damm och smuts.

Vad innebär hemstädning med oss?

  • Vi städar i samtliga rum även badrum och kök.
  • Porslin skrubbas samt väggar vid behov.
  • Vi utgår från en generell rengöring där golv, och fria ytor städas.
  • Arbetsbänkar i kök blir av med alla brödsmulor och soputrymmet fräscht.
  • Fläckar avlägsnas samt damm och smuts från såväl synliga som gömda områden.

Städhjälp i hemmet


Skinande rent hem

Fördelar med att anlita Stockholms Allstäd

Man sparar tid – Det är alltid lika skönt att komma hem till ett rent hem efter en lång dag. Tiden man sparar går att använda till viktigare saker vare sig det handlar om familjen eller nöjen. Dagarna blir längre och behoven mindre med vår hjälp.

Prisvärda tjänster – Vi slopar dyra priser och onödiga kostnader och bidrar istället med schyssta tjänster till våra kunder. Med en proffsig städning till ett bra pris sparar man pengar som går att nyttja på bättre sätt.

Skinande rent – Resultatet blir alltid skinande rent när man anlitar städning från oss. Samtidigt som man får pengar i plånboken blir man garanteras ett resultat som uppnår förväntningarna.

Minskar stress – Att vistas i ett välstädad miljö är för många en rogivande känsla. Hemstädning från oss är alltid av bästa kvalitet och kan minska den vardagliga stressen. Alla som bor på Södermalm kan ta del av våra tjänster så tar vi fram lösningar som passar hemmet.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.