Räkna ut ditt pris för ett rent hem!

Fyll din bostads storlek (kvm) här nedan för att se vad ditt pris för hemstädning blir per månad.
Priserna är efter rut-avdrag och inklusive moms.

Städning varje vecka
SEK
Städning två gånger per månad
SEK
Städning en gång i månaden
SEK
Städning endast vid ett tillfälle
SEK

Hemstädning för dig i Huddinge

Ifall ni är bosatta i Huddinge och är i behov av hemstädning kan ni med gott samvete vara lugn, vi som arbetar på Stockholms Allstäd besitter rätt kunskap för att hjälpa er. När vi genomför tjänster med omfattning inom hemstädning anländer ni alltid till nystädade och friskdoftande hem när ni än behöver det. Det finns flertalet faktorer i vardagen som bidrar med att tiden för städ inte räcker till. Saker som stress, aktiviteter, matlagning, hämtning på förskola och mycket annat gör det hela till en tung börda. Vi kan hjälpa er med anpassad hemstädning efter de behov och förutsättningar ni har och skapar sedan en välfungerande vardag åt er. Under tiden vi städar hemmet kan ni ägna er åt att umgås med nära och kära, ta en fika eller genomföra de aktiviteter ni aldrig hinner med. När ni sedan är klara anländer ni till en fräsch och snygg bostad varje gång.

Hemstädning


Städa hemmet

Professionellt resultat varje gång

Beroende på vad ni som kund önskar anpassar vi städningen efter era behov och förutsättningar. Våra hemstädningar kan genomföras regelbundet eller endast vid enstaka tillfällen vilket helt och hållet utgår från er. Vi kan självklart även hjälpa till vid större tillställningar som fester. Våra resultat är alltid utav högsta kvalité och med rättvisa priser har alla möjlighet att ta del av våra tjänster i sin bostad. Ni som kund kan anlita oss för hemstädning en eller flera gånger i veckan eller endast när ni själva känner att behovet finns. Vid regelbunden service kommer vi tillsammans överens om en passande plan, med en hemstädning som är uppbyggd efter era önskemål. Tanken är att ni ska komma hem till ett fräscht och snyggt hem när ni än önskar.


Vi anpassar hemstädningen

Eftersom inget hushåll är det andra likt blir inte städningen det heller. Vissa hushåll har större behov av omfattande rengöring bland annat om det tillkommer barn och djur i hemmet. Arbetet vi utför består i det stora hela av städning i samtliga rum där öppna ytor ses över med damning, avtorkning, dammsugning och moppning. Extra viktigt är att anpassa städningen i kök och badrum som är de mesta bakteriehärdade områdena i hushållet. I badrummet ser man över såväl speglar som skåp och rengör badkar, dusch och toalett på insida samt utsida. Kaklade väggar skuras och alla fläckar avlägsnas från golv och andra ytor. Köket kräver omsorg av alla vitvaror och maskiner. Luckor och arbetsbänkar blir hygieniskt fräscha och likaså gäller sopförvaringen. Hur arbetet byggs upp är efter behov i varje hushåll men hur som helst levererar vi välstädade hem när ni behöver det som mest.

Städhjälp i hemmet


Skinande rent hem

Låt oss ta hand om städningen och spara tid

Det är alltid lika skönt att anlända till ett rent hem efter en lång dag på jobbet. Tiden som man sparar har man tillgång att nyttja precis som man vill, om det så är för att umgås med nära och kära eller nöjen. Vi städar eran bostad så länge ni behagar och bidrar med professionella resultat varje gång. Alla tjänster vi erbjuder genomförs av kunniga anställda som har rätt utrustning för jobbet. Om ni är stationerade i Huddinge kan vi leverera städade hem till er när ni söker behovet som mest.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.