Fönsterputsning i Solna

Kvalitativ fönsterputsning

Vi tycker att upplevelsen av rena och snygga fönster är svårslaget, framförallt när solen tittar fram. Genom att erbjuda professionella tjänster och till rättvisa priser ger vi alla får möjlighet till rena fönster i Solna. Verksamheten utgår från Stockholm men vi erbjuder även våra tjänster på andra håll till våra kunders egen fördel. Ni kan komma till oss oavsett om ni är företag eller privatperson och ta del av vår service.

Vi tycker det är viktigt att ni som kund känner trygghet i att anlita oss för våra tjänster. Våran garanti är skickliga medarbetare som besitter den kunskap och erfarenhet för endast professionella resultat oavsett behov. Om ni söker fönsterputsning eller andra typer av städtjänster är vi på Stockholms Allstäd glada över att få hjälpa er. Eftersom våra tjänster garanterar skinande och blanka fönster får ni tid över till annat om det så är att dricka en kopp kaffe eller umgås med familjen en stund.

Fönsterputsning


Putsa fönster

Alla kan ta del av en fin utsikt

Våra kunder består av både privatpersoner och företag som behöver en städfirma i sin vardag. Vi erbjuder därefter alltid rättvisa priser med glänsande resultat till såväl företag som privata bostäder. Tillsammans ser vi över vilka behov ni har för att komma fram till en plan som är lönsam oavsett om tjänsterna är långvariga eller kortvariga.

För att bidra med optimalt resultat krävs det att man putsar såväl utsida som insida och vi fixar detta även fast fönsterglasen är högt placerade. Beroende på vart fönstren sitter anpassar vi arbetet efter det så all smuts försvinner och inga ränder eller fläckar blir kvar. Ingrodd smuts är aldrig för svår att ta sig an och våra medarbetare putsar fönster hemma hos er som privatperson eller på företaget för att underlätta vardagen en smula. Vi snyggar till skyltfönster, kontorsfönster, glasväggar och dörrar på verksamheten så anställda och kunder överträffas av resultatet.


Vi tar med egen utrustning

Oavsett vilken typ av städning man genomför krävs rätt verktyg om arbetet ska bli väl gjort. För arbeten som omfattar fönsterputs ser våra medarbetare till att alltid ha tillgång för rätt verktyg. Om ni som kund bidrar med information angående höjd och placering kan vi lättare utföra ett arbete som blir optimalt.

Vi putsar utsida som insida lika väl för glänsande fönster när solen tittar fram. Smuts som samlas kan vara allting mellan damm, kalk, salt, grus, fläckar och snö. Vi avlägsnar smutsen för att maximera utsikten och bidra med en renare och fräschare känsla.

Rena fönster


Fönsterputs

Fönsterputs för alla

Vi lägger inte så stort fokus på vilka ni är utan alla kunder är välkomna att anlita våra tjänster samt lägga upp en plan för arbetet. Vi utför regelbundna fönsterputsningar liksom tillfälliga över hela Solna. Självklart erbjuder vi offert på det arbete som ska genomföras och svarar på frågor ni som kund kommer med. Vi erbjuder även rådgivning om ni undrar över något angående verksamheten eller de tjänster vi utför.

Som alltid garanterar vi bästa resultat på glas och rutor genom väl beprövade metoder anpassade efter era behov. Eftersom vi alltid har skäliga priser kan alla som är i nöd av fönsterputs söka sig till oss vare sig det kommer till städservice eller fönsterputs på arbetsplatsen respektive hemma.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.