Fönsterputsning i Södermalm

Vi hjälper dig med utsikten

Vikten med att ha rena och snygga fönster när solen kommer fram tycker vi är svårt att jämföra. Med professionell fönsterputsning till rimligt pris har alla möjlighet att anlita en städare för jobbet. Vi hjälper dig vare sig det gäller att putsa fönstren på kontoret eller hemma och garanterar ett skinande resultat alla gånger.

Fönsterputsning


Putsa fönster

En städfirma med trygga tjänster

Vi prioriterar att du som kund ska känna trygghet med oss och de tjänster vi tilldelar. Vi har fönsterputsare som utför arbetet efter befintliga förutsättningar och behov för optimalt resultat. Söker ni andra typer av städning kan vi hjälpa er med det också, samtidigt som vi putsar fönstren eller någon annan dag som passar bättre. Våran fönsterputsning varar under önskad tidsperiod regelbundet eller endast vid enstaka tillfällen.


Företag och privatpersoner kan ta del av fönsterputsning på Södermalm

Stockholms Allstäd putsar åt både privatpersoner och företag på Södermalm till en rimlig kostnad, dock alltid med samma glänsande resultat. Tillsammans plockar vi fram en plan som passar bäst baserat på långvariga eller kortvariga tjänster. Vi rengör på såväl insida som utsida och tar givetvis med de verktyg som behövs för att komma åt på alla ställen.

Baserat på vart fönstren finns placerade arbetar strategiskt för att maximera upplevelsen av rena fönster och glas. Vi hjälper till att putsa såväl glasväggar, fönster, skyltfönster och dörrar fria från fingeravtryck och damm. Vi tar oss an låga och höga höjder, ingen smuts är för svår att hantera. Ett gott första intryck gör mycket och det är vad vi vill leverera med våra tjänster.

Rena fönster


Fönsterputs

Med bra utrustning fungerar det alltid!

Det är betydelsefullt att ha tillgång för korrekt utrustning när man ska utföra ett arbete som omfattar fönsterrengöring. Om du som kund kan bidra med information angående höjder eller svåråtkomliga utrymmen underlättar du vårt arbete och optimerar chanserna för ett snyggt resultat.

För att det ska bli bra krävs det att man putsar samtliga sidor med rätt verktyg. Fläckar och smuts som samlas på fönstren kan bland annat vara damm, salt, snö, kalk, sand och fettfläckar. Vi bidrar med rena fönster och bidrar med en bättre utsikt som dessutom ger ett helt annat intryck på hela rummet. Man märker direkt när vi varit i farten ni kommer bli överraskade över resultatet.


Fördelar med fönsterputsning

Det finns många fördelar med att låta en etablerad städfirma ta hand om fönsterputsningen. Den mest betydande faktorn är att man sparar mycket tid och visningen alltid är bra. När vi åker hem till privatpersoner eller ut på arbetsplatser arbetar vi effektivt utan att ni ens märker av oss. Korrekta medel och anpassade verktyg gör processen enklare utan komplikationer. Priserna passar alla som bor på Södermalm för att fler ska upptäcka fördelarna med att anlita oss för fönsterputsning.

Stockholms Allstäd erbjuder:

  • Prisvänliga tjänster
  • Effektivt arbete
  • Bred tillgång
  • Tidsbesparande arbete
  • Professionella städare
  • Garanterat skinande resultat

Vi putsar era fönster

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.