Flyttstädning i Solna

Vi hjälper er med flyttstädning i Solna

En flytt är ett omfattande projekt som vanligtvis kräver mycket tid och arbete. Vi kan hjälpa till oavsett vad som sökes eller när, vi finns till för alla vilket bringar stora möjligheter. På Stockholms Allstäd hjälper vi dig genomföra flyttstädningen om ni är stationerade i Solna eller området runt och garanterar alltid välstädade resultat.

Att flytta är ett stort steg och för att göra det hela lättare erbjuder vi både rimliga priser och kunskapsberikad personal så ni kan njuta av stunden lite längre.

Flyttstädning


Städning vid flytt

Inblick i arbetet

Under tiden som ni befinner er på den nya adressen och packar upp kartonger sköter vi städningen i tidigare bostad. Arbetet vi utför går snabbt och smidigt men ändå med professionella resultat. Vi anpassar arbetet efter hur omfattande projektet är men ser alltid till att varken hyresvärd eller nybliven ägare återkommer med missnöjda besked. Få städfirmor kan leverera lika välstädade resultat till bra priser som vi på Stockholms Allstäd. Våra anställda är utvalda med omsorg och besitter den kunskap som krävs för arbetet oavsett vilken typ av bostad eran tidigare adress varit utav.


Anpassad flyttstädning med oss

Vi anpassar självklart städningen efter de önskemål och förutsättningar som förekommer. Om ni inte har en speciell plan utgår vi från våran välarbetade strategi som fungerar i alla lägen. När flyttstädningen genomförs ser vi över samtliga rum för att sedan direkt sätta igång med arbetet. Alla öppna ytor ska vara smuts och dammfria vilket även gäller befintliga garderober och skåp.

Kontakter, dörrar, lister, element, fönsterbrädor och liknande torkas av liksom eventuella väggar. Viktigt är alltid en anpassad städning av bakteriehärdade områden som badrum och kök där resultatet ska vara hygieniskt perfekt. Toalett, handfat, badkar och dusch rengörs invändigt och utvändigt sedan skrubbas även kaklade områden. Förvaringsutrymmen, torktumlare belysning och liknande ska visas godkända.

Köket ska ha fläckfria vitvaror detsamma gäller luckor samt arbetsbänkar. Skåpen ska medföra en fräsch doft liksom resterande delar av bostaden för att nästa inneboende ska bli nöjd.

Perfekt flyttstädning


Vi hjälper dig flyttstäda

Plånboksvänliga flyttjänster

Våra flyttstädningar är plånboksvänliga så alla kan nyttja våran städservice oavsett vilka tjänster det gäller. Vi har möjlighet att genomföra flyttstädningar i Solna och områden runt. Om ni som blivande kund kontaktar oss för våra tjänster kommer vi tillsammans fram till lösningar som passar för er. Vårat mål är att underlätta och göra flytten så smidig och enkel som möjligt för er, vi garanterar en välstädad bostad.

Prisvänlig flyttstädning med oss

Våra tjänster är prisvänliga för att alla ska ha möjlighet att nyttja kvalitativ flyttstädning oavsett ekonomiska förutsättningar. Att städa med oss lönar sig, tiden som man sparar går att använda till viktigare saker och pengarna man tjänar går att göra något roligare för. Vi underlättar projektet och gör det så smidig och enkel som möjligt för våra kunder.

Prisvänlig flyttstädning


Vi hjälper dig flyttstäda

Låt oss ta hand om städningen

Många väljer att genomföra en flyttstädning på egen hand vilket absolut inte är fel, men det är oftast mer omfattande än vad man kan tro. Vanligtvis är orken knapp och arbetet med flytten är långt ifrån över. Vi löser flyttstädningen så ni kan fokusera på annat. Varmt välkommen att kontakta oss för professionell rådgivning och service. Självklart svarar vi på frågor och bidrar med offert som är anpassad efter våra kunder.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.