Flyttstädning i Södermalm

Vi tar hand om din flyttstädning Södermalm

Att flytta innebär mycket arbete, för att underlätta kan vi på Stockholms Allstäd hjälpa dig. Vi har pålitliga städare som erbjuder professionella städtjänster alla dagar i veckan. Rimliga priser, trevlig personal och överträffande resultat får du på köpet.

Flyttstädning


Städning vid flytt

Det är sällan lätt att flytta

En flytt är ett stort steg som inte bara kräver mycket fysiskt arbete utan också känslomässigt, det kan göra det svårt att njuta av stunden man har. Vi vill underlätta för våra kunder genom att erbjuda kvalitativ flyttstädning eftersom det finns annat att tänka på än just städningen. Personalen är tillmötesgående och ser till att uppnå alla önskemål för ett gott resultat.


Med rätt kunskaper fixar vi städningen

Under tiden som vi städar rent från veckans flyttning kan våra kunder packa upp kartonger på nya adressen. Vi genomför arbetet effektivt och minskar därmed kostnaden, man kan dock alltid lita på att resultatet blir skinande rent. Rengöringen utgår från hur bostaden är konstruerad, vi städar oavsett hur stor ytan är eller hur många gömda vrår det finns. Varken hyresvärd eller nya ägare blir missnöjda med resultatet.

Det är få företag som har möjlighet att erbjuda städning med samma expertis som oss på Stockholms Allstäd. Personalen besitter lång erfarenhet och rätt kunskap för att utföra jobbet korrekt. Vi städar alla bostäder på Södermalm vare sig det är villa, lägenhet, bostadsrätt eller hyresrätt.

Perfekt flyttstädning


Vi hjälper dig flyttstäda

Anpassar flyttstädningen efter kunden

Givetvis ser vi till att anpassa städningen efter eventuella önskemål och behov som finns. Det är viktigt och bidrar till att städningen är optimal för fastigheten, dessutom får kunden ut så mycket som möjligt av sin beställning.

Vi utgår från en välfungerande plan vid alla flyttstädningar men anpassar projektet efter hushållets förutsättningar. När kunden själv önskar ändra upplägget är vi tillmötesgående med arbetsprocessen. Vi ser till att kunden får ta del av helhetslösningar som underlättar en redan stressig flytt. Under flyttstädningen gör vi följande:

  • Vi ser över alla rum med dammsugning, moppning och avtorkning.
  • In- och utvändig rengöring av garderober samt skåp.
  • Torkning av kontakter, lister, dörrar, element och fönsterbrädor.
  • I badrummet får all sanitet ta del av grundlig rengöring. Brunnar, ventiler rengörs utvändigt. Väggar och badkar skrubbas rena.
  • Förvaringsutrymmen torkas av.
  • I köket rengörs arbetsbänkar, skåp och lådor. Vitvaror på in-ut och undersida. Soputrymmen samt ugn, spis och plåtar blir fräscha.

Prisvänlig flyttstädning med oss

Våra tjänster är prisvänliga för att alla ska ha möjlighet att nyttja kvalitativ flyttstädning oavsett ekonomiska förutsättningar. Att städa med oss lönar sig, tiden som man sparar går att använda till viktigare saker och pengarna man tjänar går att göra något roligare för. Vi underlättar projektet och gör det så smidig och enkel som möjligt för våra kunder.

Prisvänlig flyttstädning


Vi hjälper dig flyttstäda

Ett möte att minnas

Det är inte ovanligt att man själva tar hand om rengöringen av sin tidigare bostad. Man inser dock alltför ofta att arbetet var mer omfattande än vad man först trodde. Gör inte samma misstag, vår personal bemöter alla kunder professionellt och ser till att alla röster blir hörda. Vi lyssnar på unika önskemål och skräddarsyr en städning som fungerar efter det. Stressa ner en stund och låt oss ta hand om flyttstädningen.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.