Byggstädning i Solna

Kvalitativ byggstädning i Solna

Stockholms Allstäd är specialiserade på rengöring av alla slag och kan även ta hand om byggstädning på arbetsplatsen. Många gånger handlar det om att en renovering, nybyggnation eller ett stambyte har varit aktuellt men vi hjälper såklart till vid alla uppdrag oavsett. Vi erhåller nödvändiga försäkringar och går in i arbetet med största fokus för att göra kunden nöjd.

Byggstädning


Städning efter byggarbete

Vi hjälper företag och privatpersoner

Vem som ansvarar för byggnationen kan variera men vanligtvis är det hantverkarna eller personen i fråga som beställt bygget. Oberoende av vilket kommer projektet gå betydligt fortare om man låter våra medarbetare ta hand om byggstädningen. Att alla är på den plats man specialiserats sig i ökar lönsamheten och gör att projektet fortare blir klart. Vi kan ta hand om slutfinishen av hela fastigheten eller städar upp i rummen/rummet byggarna varit i för dagen, så de kan återgå till arbetet tryggt i morgon.


Effektiva städtjänster med hjälp av oss

Alla städfirmor har inte rätt kunskap eller verktyg för att genomföra en byggstädning, men det har vi. Med lång erfarenhet inom branschen samt kunskapsrik personal som besitter rätt verktyg bidrar vi med ett professionellt resultat. Städningen genomförs så noggrant men effektivt för att klassas som grovstädning.

Som företrädare för en bostadsrättsförening, ett företag eller som fastighetsförvaltare är det betydelsefullt om man anlitar pålitlig personal att ta hand om byggstädningen. Vi genomför ett jobb av högsta kvalitet och till ett bra pris för att alla ska ha möjlighet till en snygg presentation.

Städa byggarbetsplats


Perfekt städning efter byggprojekt

Finns tillgänglig under hela projektet

Vi kan hjälpa till under hela arbetsgången tills ett färdigt resultat ska levereras. Städning under byggnationen underlättar för hantverkarna och bidrar till en bättre arbetsmiljö. När hantverkarna packat ihop efter en långa timmar städar vi undan dagens bestyr så de kan återgå till arbetet dagen efter. Hur processen ser ut samt hur ofta städningen sker är i samtycke med kunden för att bäst uppnå alla behov. Vill man inte ha hjälp under byggnationen kan man beställa våra tjänster för slutfinish.

Städar upp efter din byggnation

Vare sig det varit en renovering eller nybyggnation som varit i farten städar vi upp allt damm och restmaterial. Omfattande och mindre omfattande renoveringar hör till men är inga problem för oss. Tiden man sparar genom att anlita oss går att prioritera på bättre sätt och lönar sig oftast i längden. Sedan 1998 har vi på Stockholms Allstäd specialiserat oss på städning och levererat många nöjda kunder något vi är otroligt stolta över.

Varför ska man anlita oss för byggstädning?

  • Med byggstädning sparar man tid som går att nyttja bättre än just till städningen. Hantverkare får vara på sin plats och man för annat.
  • Kostnaden är alltid låg hos oss och med garanterat professionellt resultat vare sig omfattningen varit stor eller liten.
  • Personalen har den erfarenhet och kunskap som krävs för att samtliga parter ska bli nöjda med resultatet.
  • Alla kan kontakta oss för byggstädning oavsett företag, förening eller privatperson. Vi bemöter er med bästa service och professionella tjänster.

Byggstädning med perfekt resultat

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.