Byggstädning i Södermalm

Vi byggstädar efter er

Vi är specialiserade på städning och vi kan ta hand om alla typer av rengöring även byggstädning åt er. Vår omfattning täcker såväl slutstädning som underhållsstädning i samband med byggnation. Vanligtvis handlar det om stambyten, renoveringar eller nybyggen men givetvis kan man vända sig till oss under alla uppdrag. Vår pålitliga personal tar tryggt hand om byggstädningen på Södermalm.

Byggstädning


Städning efter byggarbete

Städar både hem och arbetsplatser

När man renoverar och bygger nytt är arbetet kring projektet oftast positivt dock samlas det mycket smuts och byggdamm på arbetsplatsen som inte är lika önskat. Med vår hjälp slipper ni själva städa och garanteras ett proffsigt resultat varje gång. Vi hjälper såväl företag som privatpersoner.

Genom att anlita oss för städningen blir projektet klart snabbare än om man låter hantverkarna göra det på egen hand. Rätt person på rätt ställe bidrar till en lönsam investering. Vi avslutar byggnationen med en slutrengöring eller städar undan dagens bestyr så hantverkarna kan fortsätta igen nästa dag.


Ansvarsfull byggstädning på Södermalm

Vi tar oss an hela fastigheten och bidrar med en noggrann slutfinish eller städar endast rummet/rummen bygget varit i. Under rengöringen säkerställer personalen att all smuts eliminerats för att visa upp ett godkänt resultat.

Den största önskan med vår byggstädning är att kunden ska slippa det stress och arbete processen ofta innebär, erfaren personal fixar rengöringen professionellt vilket kommer att uppskattas av alla inblandade. Vi använder rätt medel och rätt verktyg för att sedan hantera projektet varsamt.

Städa byggarbetsplats


Perfekt städning efter byggprojekt

Det finns många fördelar med en ren arbetsplats

Att hantverkarna får jobba under rena förhållanden är ofta mycket uppskattat. Vi städar såväl under projektet som när arbetet är klart för att bidra med en behaglig arbetsmiljö. Genom att anlita byggstädning även under byggnationen och inte bara efter får hantverkarna möjlighet att fokusera på sitt arbete till fullo. Projektet erhåller optimala chanser att genomföras under bra förutsättningar.

Alla typer av byggnationer

Stockholms Allstäd städar vid alla typer av byggnationer såväl omfattande som mindre krävande. När hantverkarna är klara för dagen samt packat ihop alla verktyg kommer vi och städar upp inför nästa arbetsdag. Kunskap finns det gott om men vi vet också att flexibilitet, kommunikation och samarbete är en betydelsefull del för våra kunder. Målet är att allting ska vara klart innan inflyttningsdatum vilket vi jobbar starkt för.

Byggstädning med perfekt resultat

Fördelar med byggstädning

Det finns fördelar med att anlita byggstädning

Det bringar nytta att anlita byggstädning från oss. Företaget har verkat inom branschen sedan 1998 och vi är stolta över varje projekt som genomförts. Vi är det rätta valet för byggstädning på Södermalm, med våra tjänster får man ta del av:

Trygg hantering – Vi städar under säkra förhållanden och med miljövänliga medel för att hjälpa såväl omgivning som kund.

Schysta priser – Kostnaden för våra tjänster varierar såklart beroende på vilket omfattning arbetet består av. Offerten är dock alltid till en rimlig kostnad och utan dolda avgifter, tryggt och säkert.

Tidsbesparande arbete – När vi städar finns sparar ni tid som går att använda för viktigare ärenden, vi arbetar effektivt för att våra kunder ska få ut så mycket som möjligt av sin beställning.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.