Byggstädning i Huddinge

Professionell byggstädning i Huddinge

Vi städar alla typer av fastigheter även de som är i behov av en byggstädning. Som kund har man möjlighet att ta del av underhållsstädning eller slutstädning av byggnationen. I de flesta fall gäller det renoveringar, stambyten eller nybyggen men alla uppdrag är välkomna till oss.

Byggstädning


Städning efter byggarbete

Tjänster för privatpersoner och företag

Vem som har ansvar för städningen efter byggnationen kan variera men vanligtvis är det antingen hantverkarna eller kunden själv som är i behov av bygget. Oavsett vem underlättar det när vi får ta del av projektet och sköta städningen. När alla tar hand om det område man är specialiserad på ökar chanserna för att investeringen ska bli lönsam, det går både fortare samt blir korrekt genomfört. Vi tar hand om byggstädningen av hela fastigheten eller endast området där nuvarande bygge ägt rum.


Effektiv arbetsprocess

Alla städfirmor har inte kunskapen och erfarenheten som krävs för att genomföra en byggstädning. Man behöver ta hänsyn för byggavfall, smuts och damm som yttrar sig på andra sätt än vid vanlig städning. Vi har rätt utrustning och tillräckligt med kunskap för projektet. Byggstädningen går effektivt och resultatet blir professionellt.

När man som företag, fastighetsägare eller företrädare för en bostadsrättsförening behöver ta hand om byggstädning är det viktigt att använda sig av kompetent personal. Våra tjänster är av högsta kvalitet till ett bra pris för optimera chansen till en seriös presentation.

Städa byggarbetsplats


Perfekt städning efter byggprojekt

Det finns många fördelar med en ren arbetsplats

Byggstädningen gör att hantverkarna får arbeta i en ren miljö tills det att en färdig byggnation ska levereras. En behaglig arbetsmiljö ökar chanserna för att projektet går fortare samt att arbetet blir väl genomfört. Städning från oss är alltid av utlovad rengöring så att företag kan leverera ett optimalt resultat till sina kunder. Tiden som man sparar går att använda till viktigare saker än just rengöringen och kommer bli lönsamt för hela projektet.

Alla typer av byggnationer

Vår byggstädning går att anlita oberoende av vilken byggnation som ägt rum. Vi städar upp efter renovering, nybyggnation, omfattande eller mindre omfattande projekt. När hantverkarna är färdiga för dagen och plockat ihop alla verktyg tar vi hand om slutfinishen eller gör klart inför nästa arbetsdag. Hur processen ser ut samt hur regelbunden städningen kommer vara avgörs i samtycke med kunden där vi tar hänsyn för alla önskemål.

Byggstädning med perfekt resultat

Fördelar med byggstädning

Stockholms Allstäd – fördelar med våra tjänster

Tid över – Genom att låta samtliga specialister vara på rätt ställe kommer arbetet gå betydligt fortare. Om vår personal får ta hand om flyttstädningen och hantverkarna byggnationen ökar chanserna för en lönsam investering.

Bra priser – Kostnaden för en byggstädning varierar beroende på vad tjänsten omfattar men offerten medföljer alltid rimliga kostnader och utan onödiga avgifter.

Pålitlig personal – Fördelarna med att anlita oss är många med den största anledningen är nog garantin för kvalitativa tjänster. Städningen utförs efter den standard vi representerar alltid med professionell service.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.