Butiksstädning i Solna

Butiksstädning i Solna – För ett trevligare intryck

Med en välstädad butik skapar man trivsel och stadgar ett förtroende samtidigt som konsumenternas behov av inköp blir starkare. Flera butiksägare låter personalen ta hand om städningen av lokalerna på egen hand men har inte i åtanke att det drar tid från viktigare arbete. Vi fixar städningen effektivt och med skinande resultat varje gång, prisvänliga tjänster och pålitlig personal är betryggande något som alltid finns hos oss.

En ren butiksmiljö visar direkt vilka ni är och hur ni vill bemöta era konsumenter. Dem erhåller en bättre upplevelse som gärna sprids vidare till bekanta och skapar ett rykte som är mycket positivt för butiken. Vi som arbetar på Stockholms Allstäd är medvetna om vilka behov ni har samt vad kunden ställer för krav på intrycket, det gör oss till det perfekta valet när ni letar butiksstädning i Solna.

Butiksstädning


Städa butik

Fördelar med butiksstädning från Stockholms Allstäd

  • Vi hjälper er förhöja trivseln och uppmuntra kunderna att återkomma.
  • Köplusten stärks och medföljer fler betalande kunder.
  • Produkterna erhåller en rättvis presentation utan att något annat stör.
  • Ert företag får ökat förtroende.
  • Positiva rykten sprider sig och stärker varumärket.
  • Positiva rykten sprids och varumärket blir starkare.
  • Anställda får möjlighet att jobba under optimala arbetsformer.
  • Anställda har tid att ägna sig åt huvudsakligt arbete.

Vi säkerställer att butiken hålls i ett presentabelt skick så ni får tid att värna om era kunder. Tillsammans utvecklar vi en vinnande lösning som tar er till nästa nivå där ökad lönsamhet och högre konkurrenskraft väntar.


Proffsiga städtjänster lönar sig

Länge har man hört att när man väl ska göra något ska det göras från grunden och riktigt, vi tror på välarbetad butiksstädning utan slarv. Det lönar sig – För oss alla!

Idag är konsumenterna kräsna och butikens status samt bemötande är mycket betydelsefullt. Vi hjälper mer än gärna till med städningen men är fullt övertygade om att ni redan har kundservicen inarbetad. Genom att anlita oss visar ni konsumenterna att deras upplevelse är viktig en faktor som är mycket positiv. De flesta tycker om att stå i fokus, bli uppvaktade. Kunderna känner sig speciella om det vet att ni bryr er om dem.

Få din butik skinande ren


Perfekt städning

Med strävan efter en god helhet i våra städtjänster

Kraven för butiksstädning är höga inte minst inom våran bransch, vi är dock inte oroliga eftersom passionen för absolut bästa standard är av unikt slag och går inte att hitta hos någon av konkurrenterna.
Det är mycket mer än bara golv och mattor som ska städas i en butik, man får inte glömma gömda vrår och dammiga hyllor som också behöver rengöras. Rutinerade städpersonal från oss ser helheten och städar varsamt för inte glömma viktiga detaljer.

Att anställda trivs på sin arbetsplats är mycket betydelsefullt, det ökar välmåendet och försäljningen därför kan vi hjälpa till med städningen på kontor och lunchrum i samband med våra andra tjänster. Lager, toalett och andra utrymmen samlar på sig minst lika mycket smuts som övriga rum men vi kan fixa en ordentlig rengöring som underlättar. Vi skapar ordning och reda i butikens alla lokaler för ökad trivsel. Hela butiken blir ren men självklart efter er önskan – Vi fixar helhetslösningen!

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.