Butiksstädning i Södermalm

Butiksstädning på Södermalm – För ett vinnande intryck

En välstädad butik bidrar med trivsel och bygger upp ett förtroende samtidigt som kundens vilja för konsumtion stärks. Många ägare väljer att låta personalen själva ta hand om butiksstädningen utan att tänka på hur mycket tid man förlorar från huvudsakligt arbete. Butiksstädning från Stockholms Allstäd gör inte bara städningen effektiv den blir också av professionellt resultat. Pålitlig personal och bra priser på det hela betryggar tjänsterna.

Genom en ren butiksmiljö visar man konsumenterna direkt vem man är och vad man står för. Kunderna får ta del av en trevligare upplevelse som sedan skickas vidare till bekanta och skapar ett positivt rykte. Vi är fullt medvetna om vilka krav kunden ställer vi vet också era behov, det gör oss till ett passande val för butiksstädning på Södermalm.

Butiksstädning


Städa butik

Kvalitativa städtjänster lönar sig

Länge har man sagt att när man gör något ska det göras korrekt redan från början, vi tror på städning som är noggrann utan slarv och att det lönar sig i längden – För oss alla!

När konsumenterna kliver igenom dörrarna till en butik är de kräsna redan från första stund. Hur man blir bemött och vilken status butiken har ger stort inflytande. Medans ni tar hand om servicen fixar vi butiksstädningen. Genom att anlita oss bevisar ni för era konsumenter att deras upplevelse är viktig, det går sällan att övertyga genom att fuska sig fram.


Fördelar med butiksstädning från Stockholms Allstäd

  • Kundens trivsel förhöjs och får dem att vilja återvända för flera inköp.
  • Lusten för konsumtion ökar och bringar mer pengar till butiken.
  • Produkterna erhåller en rättvis presentation där inget stör eller distraherar.
  • Butiken får ökat förtroende.
  • Positiva rykten sprider sig och stärker varumärket.
  • Anställda får en optimal arbetsmiljö att jobba i.
  • Anställda får mer tid att ägna sig åt väsentliga uppgifter.

Vi säkerställer att butiken hålls i ett presentabelt skick så ni får tid att värna om konsumenterna. Tillsammans skapar vi en vinnande lösning som tar er till nästa nivå där högre konkurrens och bättre utdelning väntar.

Få din butik skinande ren


Perfekt städning

Vi strävar efter en god helhet i våra städtjänster

Det är höga krav på hur en butiksstädning bör vara inte minst med hänsyn för den konkurrenskraft som råder inom vår bransch. Vi är dock inte oroliga eftersom vår expertis inte går att hitta hos våra konkurrenter, strävan efter absolut bästa standard och passionen för att göra kunden nöjd är oslagbar. I en butik är det mycket mer än bara mattor och golva som ska rengöras man får inte glömma bort gömda hörn och dammiga hyllor på vägen. Som erfaren städfirma på Södermalm ser vi helheten och betraktar minsta detalj för att inte lämna något åt slumpen.

Att personalen trivs på sin arbetsplats är mycket viktigt därför kan det vara bra att anlita oss för att även städa kontor, lager och lunchrum – Medans vi ändå är igång!
Det samlas lika mycket smuts och damm i övriga butiken som där kunderna befinner sig. En ordentlig rengöring här underlättar. Anställda kan då ta sina raster i lugn och ro utan att bli stressande över dålig städning. Vi skapar ordning och reda såväl ute i butiken som på kontoret, lagret och i lunchrummet om ni önskar.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.