Butiksstädning i Huddinge

Butiksstädning i Huddinge – För ett positivt intryck

Med en välstädad butik skapar man trivsel och bygger upp ett förtroende samtidigt som kundens behov för inköp stärks. Många väljer att ta hand om butiksstädningen själva men tänker inte på att det innebär förlorad tid från viktigare arbete. Städning från oss får inte bara effektiv utan blir också bättre. Bra priser gör det möjligt och pålitlig personal bringar er trygghet.

En ren butiksmiljö visar för kunderna direkt vilka ni är och vad ni står för. Man får ta del av en trevligare upplevelse som gärna sprids vidare till nära och bekanta, på så sätt får butiken ett bra rykte. Vi som arbetar på Stockholms Allstäd är medvetna om kraven kunderna har och vet också om era, det gör oss till det bästa valet för butiksstädning i Stockholm.

Butiksstädning


Städa butik

Kvalitativa tjänster lönar sig

Länge har man hört att när man gör en tjänst ska den göras från grunden direkt, Vi tror att butiksstädning som görs noggrant utan slarv är den bästa – För oss alla!

Konsumenternas krav på bra service är strängare än någonsin, det är vi fullt medvetna om. Butikens status och kundbemötande betyder mycket därför gäller det att prioritera rätt. En ren miljö tryggar konsumenterna och får dem att vilja återkomma och givetvis fixar vi städningen utan problem. Anlita oss för att era kunder ska få ett gott intryck av er butik, vi lovar att det ger en positiv inverkan.


Stockholms Allstäd – Fördelar med vår butiksstädning

  • Trivseln hos besökarna höjs och får dem att vilja bli återkommande kunder.
  • Lusten för inköp stärks och gynnar verksamheten.
  • Med butiksstädning får produkterna en enkel presentation som rättvist visas upp utan att något stör.
  • Butiken erhåller ökat förtroende.
  • Positiva rykten sprids och gör varumärket starkare.
  • Anställda får en bättre arbetsmiljö att jobba i.
  • Anställda får möjlighet att ägna sig åt huvudsakligt arbete genom att inte känna press över städningen.

Vi håller butiken i ett presentabelt skick så ni får lägga största fokus på era kunder. Tillsammans plockar vi fram en vinnande lösning som för er till nästa nivå där högre konkurrenskraft och bättre avkastning väntar.

Få din butik skinande ren


Perfekt städning

Vi eftertraktar helheten

Kraven på hur en butiksstädning bör vara är hög, inte minste med den konkurrens som råder i våran bransch. Vi är däremot inte oroliga eftersom vår passion för absolut bästa standard är av unik.
Inom handel är det mycket mer än rena golv och skakade mattor som gäller för att städningen ska klassas som bra. Man får inte missa gömda hörn och fria ytor fullt tillgängliga att städas. Som rutinerat städföretag i Huddinge strävar vi efter helheten och betraktar minsta detalj med varsamhet.

Personalen ska trivas på sin arbetsplats – Det är viktigt! Därför kan vi även hjälpa er med städningen i arbetsrum och på lagret som är minst lika betydelsefull. Smutsen rör sig inte bara ute i butiken den finns överallt, vi har ett ansvar att se till så anställda slipper stress och trivs på sin arbetsplats under hela dagen. Vi skapar ordning och reda såväl ute i butiken, på kontoret som på lagret.

Copyright © 2021 Stockholms Allstäd. All rights reserved.