städare med kontorskomplex i bakgrunden

Vi skapar en trevlig arbetsmiljö med kontorsstädning

Många gånger kan det vara små saker som gör stora skillnader i en arbetsmiljö. Det kan vara en extern lösning för diskning – så man slipper en massa arga lappar i köket på temat: ”Din mamma jobbar inte här, diska efter dig!” eller ”Conny, töm papperskorgen du la bananskal i igår. Hela Stockholm känner stanken!” Med bra kontorsstädning behöver sådant gnissel inte ens leda fram till en enda lapp. Och Stockholm slipper känna stanken av Connys bananskal. Våra städtjänster vänder sig till alla företag i Stockholm som strävar efter att skapa en trevlig arbetsmiljö på kontoret. Om man vill ha ett representativt och välstädat kontor är vi den rätta städfirman att kontakta. Men vad gör vi då för att skapa en trevlig arbetsmiljö för er?

Kontorsstädning skapar trevlig arbetsmiljö
Våra städtjänster vänder sig till alla företag och strävar efter att skapa en trevlig miljö på kontoret. Om man söker ett representativ och välstädat kontor är vi den rätta städfirman att kontakta. Vi tar emot våra kunder med bästa service och svarar på eventuella frågor som uppkommer. Vi genomför en redovisning av arbetsprocessen och lägger fram en passande offert utan dolda eller onödiga avgifter. Såväl långvariga som kortvariga tjänster är välkomna till oss.

Hur ser en kontorsstädning ut?

Ungefär så här kan en grundstädning av modell standard se ut: Kontor och/eller kontorslandskap – Platsen där allting händer och där flitens lampa ska lysa som starkast. Där idéer blir till verklighet, mål uppfylls och medarbetare växer och utvecklas. Att kontorsplatser och arbetsytor hålls i gott skick har stor betydelse för såväl effektiviteten och produktiviteten, som arbetsglädjen och drivkraften hos de anställda. Ett välstädat kontor ger möjligheten att lägga fokus på inspirerande möten, på projekt som driver företaget framåt och på gemenskapen och lagandan kollegorna emellan. Här ska energin flöda, tangenterna smattra och samtalen engagera och motivera.

Vikten av kontorsstädning

Det finns flera fördelar med att anlita oss för kontorsstädning. Förutom att erbjuda prisvärda tjänster finns det mycket annat vi bidrar med. Tid över till annat – Med oss sparar man tid eftersom alla får ägna sig åt det man är bäst på, vi på städning och personalen kontorsarbete. Skräddarsydd lösning – Vi ser till att rengöringen är tillräcklig och passar din verksamhet. Välstädat resultat – Resultatet blir alltid professionellt och passar såväl kunder som personal. Städning som gynnar – Vi har slopat onödiga kostnader och sänkt priserna för bästa möjliga service.

Vad vi gör för att förhindra att bakterier och virus sprids på din arbetsplats

Det är alltid viktigt att vara medveten om risken med virusspridning, men det är extra viktigt vid kontorsstädning. Men i synnerhet i Stockholm som är en så stor stad med mycket folk som lever så tätt inpå varandra. Vi är därför noga med att torka av handtag på alla dörrar och gemensam utrustning – som kaffeautomat eller kopieringsmaskin, ställen där människor på ett naturligt sätt placerar sina händer under dagen. Det är vanligt att folk glömmer att tvätta sina händer innan man tar i saker som andra också kommer vidröra, vilket gör vår insats extra viktig. Det är dessa små moment som gör kontorsstädning till en mycket viktig del av den dagliga skötseln av gemensamma ytor.

Hur ändrar vi vår kontorsstädning i influensatider?

Vi informerar vår städpersonal om att undvika att komma till jobbet vid förkylnings- eller influensaliknande symptom. Det är inget trevligt vare sig för dem eller er. Att använda handskar vid städning är också en självklarhet. När vi utför kontorsstädning på olika platser runt omkring i Stockholm city eller i närliggande orter i utkanten av Stockholm, ser vi till att använda rengöringsmedel som tar hand om eventuella virus.

Inget förbättrar en arbetsmiljö lika bra som växter 

Miljön en människa vistas i under större delen av dagen är en stor bidragande orsak för dennes välmående. Ett grönt och frodigt kontorslandskap kan därför göra underverk. Vi kan ta hand om all växtlighet som finns på plats i ert kontor i Stockholm. Vi ser till att det inte finns torra eller orkeslösa växter i lobbyn eller andra utrymmen där vi ansvarar för kontorsstädning. När vår personal mår bra, mår er personal bra Det är viktigt för oss på Allstäd att vår personal mår bra, så att de kan sprida en god och trevlig stämning även till er personal – och göra ett genomgående gott arbete. Våra städare – som är verksamma över hela Stockholm – jobbar enligt kollektivavtal och under alla säkerhetsföreskrifter. En medarbetare som känner sig trygg och säker gör ett bra jobb och sprider en god stämning.

0
Feed

Adress

Jenny Linds gata 10

129 52 Hägersten
Hitta hit

Viktig information angående GDPR: Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stockholms Allstäd AB aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stockholms Allstäd AB.